3 otázky pre Lukáša Adamca: Druhý raz túto chybu nespravím

Lukáš Adamec
Zdroj foto: Stana Topoľská

Talentovaný spevák pre Dámsku jazdu prezradil, aká bude jeho dovolenka 2021 a čo chystá v najbližšej dobe.

V máji uzrela svetlo sveta nová pieseň Život Je Boj od Lukáša Adamca. Energická novinka je zároveň úvodnou zvučkou Talkshow Citronáda, ktorú má na svedomí, ako už názov napovedá, Richard „Citrón“ Lintner. Skladbu naživo spolu s videoklipom verejnosti predstavili po prvom, mimochodom víťaznom, hokejovom zápase našich chlapcov na MS v hokeji 2021. Lukáš Adamec v rozhovore pre Dámsku jazdu prezradil okrem iného, aká bude jeho dovolenka 2021.  

Zmenil si životný štýl, schudol si a začal si športovať . Čo ťa tak naštartovalo na zmenu tvojho imidžu? Je za tým nová  športová skladba Život Je Boj?

Nie. To, že športujem, má na svedomí voľný čas, ktorý som mal počas pandémie. Ja som športoval vždy veľa, ale posledné roky som to obmedzil kvôli robote. Čo bola chyba, lebo sa to dá vždy skĺbiť. A určite v tom mienim pokračovať, pretože šport ma napĺňa a baví ma. Cítite sa potom lepšie a vyzeráte lepšie. Takže som určite rád. Druhý raz túto chybu nespravím.

Čo máš v pláne v najbližšom období?

V najbližšom období mám v pláne koncertovať. Donahrávať album, na ktorom sú single, ktoré budú mať aj klipy. Takže ma čaká točiť videoklipy, aby ste mali na jeseň čo vidieť a počuť. Veľmi sa na to teším, lebo je to kvalitný album.

Lukáš Adamec a Rišo Lintner
Rišo Lintner a Lukáš Adamec, foto: Archív Lukáš Adamec

Ako plánuješ dovolenkovať toto leto? Na Slovensku alebo si trúfaš ísť do zahraničia?

Neplánoval som zatiaľ žiadnu dovolenku mimo Slovenska, nakoľko ma čakajú koncerty, kvôli ktorým chcem ostať doma.  A veľmi rád ostanem doma. No po Slovensku behám vlastne odkedy začalo byť lepšie počasie a určite v tom mienim  pokračovať. Chcem ešte prejsť Tatry, hlavne Nízke Tatry, lebo sa tam rád vraciam. Ale aj Vysoké Tatry. Slovensko ponúka mnoho krás, ktoré sa chystám objaviť. 

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom