Speváčka Sima Martausová prekvapuje: Tajná svadba! Zobrala si známeho jojkárskeho moderátora

Zdieľať
Sima Martausová zverejnila zábery zo svadby
Sima Martausová zverejnila zábery zo svadby Foto: www.instagram.com

Po dvoch rokoch vzťahu do toho skočili po hlave. Slovenská speváčka Sima Martausová povedala áno svojmu priateľovi, jojkárskemu moderátorovi Michalovi Magušinovi. Dokonca sa rozhodla, že aj v rámci svojej kariéry bude používať meno svojho manžela. 

Speváčka zverejnila dva zábery zo svadby aj na svojom profile na sociálnej sieti. Ku krásnym fotografiám pridala aj vyznanie pre svojho mannžela. „Môj milý je môj a ja som jeho. Láska je mocná ako smrť. Ani veľké vody ju neuhasia a rieky ju neodplavia,“ napísala veršek k snímkam a ešte dodala aj informáciu, pod akým menom ju najnovšie jej fanúšikovia nájdu či už pri klipoch, alebo piesňach. Definitívne tak dala zbohom menu, pod ktorým ju spoznalo celé Slovensko.

„Je darom od Boha spoznať človeka, s ktorým chcete stráviť celý život a navzájom sa ťahať v láske k svätosti.
Vyslúžili sme si sviatosť manželstva a je mi cťou volať sa Simona Magušinová. Toto meno bude aj moje “umelecké”, preto ak objavíte album, klip, alebo koncert, kde bude napísané, budem to ja. Súkromie aj naďalej veľmi odhalovať nebudem, ale chcela som sa s vami o túto radosť podeliť a poprosiť vás, aby ste sa za nás občas pomodlili,“ dodala speváčka. Magušin v minulosti pôsobil ako mdoerátor jojkárskej politickej relácie Na hrane, no po niekoľkých vydaniach z tohto postu odišiel a nahradila ho jeho kolegyňa Jana Krescanko Dibáková.

Michal Magušin
Michal Magušin Foto: TV JOJ

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom