Honor Earbuds 2 SE - aktívne potlačenie hluku za nízku cenu

Najnovší model úplne bezdrôtových slúchadiel Honoru so štupľovou konštrukciou ponúka až desať hodín prehrávania na jedno nabitie.

Spolu s novou sériou Honor 50 uviedol výrobca aj ďalší model TWS slúchadiel. Lákajú aktívnym potlačením okolotých ruchov, dlhou výdržou na jedno nabitie, a tak ako sme pri tejto značke zvyknutí, aj dostupnou cenovkou. 

Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá Honor Earbuds 2 SE ponúkajú 10 mm meniče, pričom v každom slúchadle je integrovaná 55 mAh batéria. Výrobca udáva až 10 hodín výdrže na jedno nabitie, pri zapnutom ANC sa výdrž skráti na stále veľmi dobrých 7,5 hodiny. 

Pri dobíjaní z puzdra so 410 mAh batériou získate ďalších 22 hodín. Nabitie slúchadiel trvá približne hodinu. Nabíjacie puzdro dobijete cez USB-C konektor za 1,5 hodiny. Slúchadlám nechýba certifikácia IPX4.

Okrem režimu s aktívnym potlačením hluku podporujú aj transparentný režim, kedy vnímate aj hlasy a zvuky okolia bez toho, aby ste museli vyberať slúchadlá z uší. Výrobca spomína aj nízku latenciu a čistú kvalitu zvuku. 

Honor Earbuds 2 SE sú aktuálne dostupné na domácom čínskom trhu v dvoch farbách - čierne a bielej. odporúčaná cena je stanovená na 469 CNY, čo je približne 56 eur. Európska cenovka bude navýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky. 

Zdroj: hihonor.com/cn

Diskusia k článku:

Začať diskusiu