Darujte toto leto osviežujúce prekvapenia

Zdieľať
Supertatko.jpg
Foto: Ivana Šulganová

Konečne je tu leto!  Nastal čas vyraziť do prírody, smiať sa s priateľmi na záhradnej grilovačke, spoznávať mestá, krajiny alebo ľudí, skrátka užívať si život. No poznáte to – na to, aby ste sa mohli celý deň alebo večer cítiť dobre, sa treba aj pohodlne a pekne obliecť. Máme pre vás niekoľko tipov, vďaka ktorým sa stanete osviežením všade, kam prídete. A nielen to! – potešiť môžete niekoho skvelým darčekom na špeciálne príležitosti alebo sviatky.  Ponúkame vám niekoľko tipov ako potešiť seba i blízkych počas najbližších dní a týždňov.

Potešenie ku Dňu otcov

Ponožky Supertatko

Humorné ponožky spravia z vášho otca legendu a zábavného spoločníka. Pohodlné vysoké ponožky majú vtipný motív a univerzálnu veľkosť. Materiál obsahuje 80% bavlny, 15% polyamidu a 5% elastánu, takže vynikajúco sajú i pot, čo v lete oceníte i doma.

Tričko Supertatko, Tričko Najlepší Otec

Vtipné tričká v troch variantoch s originálnymi obrázkami a textami potešia každého superotca. Veľmi rád ocení, keď v skrini nájde správny kus oblečenia, ktorý navyše vyjadrí jeho osobnosť. Skvelý darček, ktorým otcovi dáte možnosť byť sám  sebou a ukázať svetu, kým je. Medzi pánskymi dizajnami nájdete napríklad tričko nielen pre otecka alebo dedka, ale aj pre motorkára, či pre oslávencov, ktorí oslavujú guľaté narodeniny. Veľkosť si môžete vybrať.

Meniaci sa hrnček Naj otec

Kuriér taxikár sponzor ochranca – najlepší otec v galaxii. Jedinečné hrnčeky, ktoré v správny moment odhalia svoju pravú tvár. Zdanlivo tradičné hrnčeky sú výnimočné svojimi motívmi, ktoré sa menia po naliatí horúceho nápoja. Behom chvíle zahriaty hrnček vtipne zmení význam textu či odhalí skrytý obrázok, aby po vychladnutí opäť skryl svoju identitu. Meniace sa hrnčeky majú objem 310 ml. a stoja 7,99 eur.

Darčeky vhodné na špeciálne príležitosti a oslavy – vtipné odkazy

Vtipné tričká rôznych farieb a textov  – tričká, ktorých popularita nikdy neklesne, môžete nájsť vo viacerých farebných prevedeniach od zelenej cez čiernu, sivú, modrú, hnedú, červenú až po fialovú či bielu.  Medzi dizajnami nájdete tričká pre maminky, nevesty, blondínky, ale aj rebelky.

Text: Janet Rojková

Informačný servis

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom

Odporúčané