terasa s pergolou
Galéria (6) Zdroj: Lucia Frena

Priestranná drevená terasa pri dome aj s pergolou

Ja a môj manžel sme milovníci dreva, náš dom má drevené steny. Aj vnútro domu je plné výrobkov môjho muža, ktorý vie urobiť asi všetko. Obchody sú plné laminátu a umelín, a to sa nám vôbec nepáči.

Galéria

terasa s pergolou
terasa s pergolou
terasa s pergolou
terasa s pergolou
terasa s pergolou

Vybrala som náš posledný projekt a to bola drevená terasa. Postavili sme ju na oceľových nosníkoch. Na to sme urobili drevenú konštrukciu. Použité drevo je tlakovo impregnované, aby vydržalo dlhšie. Použili sme smrekové terasové dosky.

terasa s pergolou
Zdroj: Lucia Frena
terasa s pergolou
Zdroj: Lucia Frena

Terasa je priestranná, na jednej polovici je pergola, ktorá nám robí tieň. Zábradlie slúži aj ako ochrana súkromia. Okolo terasy sme vysadili kvety, ktoré nám budú pekne voňať a robiť tieň, no musia ešte trochu povyrásť.

terasa s pergolou
Zdroj: Lucia Frena

Lucia Frena

Všetko o súťaži Majster roka 2021 nájdete na tomto linku:

Staň sa Majstrom roka 2021 a vyhraj farby na celý dom!

  1. Roland says:

    Aký tieň robí tá deravá pergola? Jediný tieň tam robí ten domček. O 12:00 keď tieň potrebuješ nerobí žiaden tieň, poobede máš tieň ale podľa mňa mimo terasy.

  2. duri says:

    Zda sa ze si odbornik ze vies na ktoru svetovu stranu to je otocene a vobec neuvazuje nad tym ze casom to zarastie rastlinami ktore nedokazu za den, rok vyrast….

  3. Miša says:

    Milovníci dreva, co nemajú radi plast a laminát. A co tie okná plastové?

  4. Miša says:

    To sedenie na terase tiež, samý plast 👌

  5. Feri says:

    Sranda ja nevidím žiadne plastové okná na terase vidím len sieťky proti hmyzu a vôbec nechápem čo to má spoločné s terasov, pani asi pozerá niečo úplne ine….

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje