Separ odhalil novú spoluprácu! Spojil sa v skladbe s 8-ročnou Lil Ash

NETKY.SK • 6 Jún 2021, 09:46 • 2 min
Separ odhalil novú spoluprácu! Spojil sa v skladbe s 8-ročnou Lil Ash

Je to jeden z najuznávanejších raperov na česko-slovenskej scéne. O spolupráce s ním sa trhajú všetci mladí raperi. Častokrát sa rozhodne tak, že aj jeho najvernejším fanúšikom padne sánka. Podobne je tomu aj teraz.

slovakia

left justify in out

Separa veľmi predstavovať netreba. Pokiaľ však nesledujete rapovú scénu na Slovensku a v Česku, vedzte, že tento interpret patrí medzi to najlepšie, čo tieto dve krajiny môžu v rapovej kultúre ponúknuť. Vystupuje sólo, alebo ako člen skupiny DMS (Separ, Dame, Smart).

 

 

Len nedávno sa objavila spolupráca "Choices" medzi ním a predstaviteľom českej scény Marpom. Mnoho Separových fanúšikov považuje tento klip za príliš komerčný (propagácia energetického nápoja).

 

Viac o klipe a vyjadrení Separa sa dočítate v článku Separ a Marpo sa spojili v skladbe CHOICES. V klipe sa objavil aj známy fighter Attila Végh

 

A jeho najnovšia spolupráca je ešte prekvapujúcejšia. Na scéne sa čoraz častejšie zvykne objavovať mladá slovenská raperka, ktorá si hovorí Lil-Ash. Má len 8 rokov, no jej rap sa dá porovnávať s tými, ktorí vypredávajú koncerty. Otázkou je, či si texty tvorí sama, ale to nie je podstatné. Pod klipom na YouTube pri kolonke text je spomenuté jej meno aj "tatino". Rešpekt za úprimnosť.

 

 

Separovi sa očividne jej prejav pozdáva a takýmto spôsobom v spolupráci od "Danny beatz" a master Matej Straka (Nerieš) vznikla kvalitná pecka. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies