Do kín sa konečne blíži očakávaný film Rýchlo a zbesilo 9

NETKY.SK • 15 Jún 2021, 11:42 • 2 min
Do kín sa konečne blíži očakávaný film Rýchlo a zbesilo 9

Fanúšikovia série filmov Rýchlo a zbesilo sa čoskoro dočkajú horúcej novinky. Tentokrát sa k režírovaniu vrátil Justin Lin, ktorý režíroval 5 častí.

slovakia

left justify in out

Natáčanie filmu sa uskutočnilo od 24. júna do 11. novembra 2019. Premiéra mala prebehnúť už dávno, konkrétne v máji 2020. Neuskutočnila sa však pre pandémiu. No fanúšikovia sa dočkali! Do našich kín dorazí už 17. júna.

 

Prečítajte si: Recenzia na film Mortal Kombat 2021

 

 

Väčšina hlavných účinkujúcich sa do 9. časti vracia. Sú medzi nimi Vin Diesel ako Dom, Michelle Rodriguez ako Letty, Chris 'Ludacris' Bridges ako Tej a Tyrese Gibson ako Roman. Jordana Brewster sa taktiež vracia  ako Domova sestra Mia, ktorá je vydatá za Briana Paula Walkera. "Som vďačná za to, že som dostala príležitosť to urobiť," povedala Jordana Brewster.

 

img

 

Režisér Justin Lin uviedol, že Brian O'Conner je „stále nažive“ vo vesmíre Fast a je „veľmi pôsobivý a veľmi dôležitý“. "Myslím, že v deviatke určite pocítite prítomnosť Briana,“ dodal režisér.

 

img

 

Objaví sa nová hrozba pre Doma, ktorý bude čeliť hriechom svojej minulosti, ak chce zachrániť tých, ktorých má najradšej. Jeho partia sa spojí, aby zastavila zvratovú zápletku vedenú najzručnejším vrahom a výkonným vodičom, s ktorým sa už kedysi stretol.  S opusteným Domovým bratom Jakobom. 

 

img

 

A tak sa dostávame k najväčšiemu nováčikovi filmu. K Domovmu bratovi Jakobovi. "Príbeh filmu je tak fascinujúci, ako tento altruistický koncept mohol zanedbať rodinu definovanú krvou. Tam sa tento príbeh uberá," opísal pocity z filmu Diesel. Témou filmu, ktorej sa až do tohto momentu venovali, bola rodina, ktorá nebola spojená krvou. No nový diel situáciu značne zmení.

 

Okrem iného sa opäť objaví i Charlize Theron, ktorá si zopakovala svoju darebácku úlohu ako Cipher, zatiaľ čo Helen Mirren je späť ako Shawova matka Magdaléna. A zaujímavou novinkou bude aj to, že Dieselov syn Vincent Sinclair bude hrať tajnú postavu, o ktorej sa hovorí, že bude mladšou verziou Doma Toretta.

 

Prečítajte si: RECENZIA: Blow the Man Down. Nudná groteska alebo psychologicky prepracovaný film?

 

Film bude klasicky plný skvelých a rýchlych áut, a popretkávaný akčnosťou. "Povedzme, že v tomto filme budete veľa pochybovať, pokiaľ ide o fyziku,“ zavtipkovala Rodriguez. Máte sa na čo tešiť! Každopádne sa vo filme potvrdí to, čo vždy, že minulosť nakoniec dostihne každého. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies