Bývalý spevák z Luneticu šokuje: Zdrogoval sa a nahý behal po meste! Zásah polície...

Zdieľať
Martin Kocián (druhý zľava) má obrovské problémy
Martin Kocián (druhý zľava) má obrovské problémy Foto: Soul For Show

Závislosti od drog sa nevie zbaviť. Bývalá hviezda populárnej kapely Lunetic Martin Kocián vždy patril k problémovým členom skupiny, ktorá v minulosti valcovala rebríčky hudby a popularity nielen u našich západných susedov. Potom, ako z Luneticu odišiel, sa preslávil viac svojimi drogovými excesmi, ako hudbou a nie je tomu inak ani teraz, kedy sa kapela dala opäť dohromady. Jeho dni v nej sú však defintívne spočítané, navyše má na krku ďalší škandál.

Ako totiž prezradil pre český portál extra.cz, nedávno sa takmer predávkoval a skončil v putách. „Bol som veľmi blízko od predávkovania,“ šokuje Kocián. Tu sa však výpočet jeho problémov nekončí, pretože po poslednej dávke drog urobil poriadny šokujúce rozhodnutie a zasahovať museli aj muži zákona, ktorý zdrogovaného Kociána spacifikovali. České médiá niekedy Kociána prirovnávajú k zosnulej Ivete Bartošovej, ktorá mala problémy s alkoholom a liekmi, spevák Luneticu sa netají tým, že si občas dopraje dávku pervitínu. Práve jeden takýto záťah sa mu stal nedávno takmer osudným. „Posledné leto som mal prvýkrát toxickú psychózu. Je to ako delirium tremens, ale u narkomanov. Nedohadol som jednoducho dávkovanie pervitínu a ležal som v tme na lúke v Prahe a yslel som si, že som na mravenisku. Preto som sa vyzliekol a vybehol som na sídlisko,“ šokuje svojou otvorenosťou problémový spevák.

Svoje exhibičné vyčínanie dokonca prirovnal k legendárnemu filmu Diskopríbeh, v ktorom hlavný hrdina tiež behal po Prahe nahý. „Asi po polhodine behania som sa naľťastie ukľudnil a pochopil, že to bola len psychóza a začal som riešiť svoju existenciu. Pri smetných košoch som jedného pána poprosil, aby mi požičal telefón a zavolal som si sanitku. Odviezli ma do nemocnice, ráno mi dali topánky a kraťase a pustili ma. Nemohol som však ísť do Prahy bez peňazí a preto som sa zabarikádoval na záchode s kytičkou a ceruzkou v ruke. Prišla ma zatknúť zásahovka a odviezli ma na detox do Bohuníc. Keďže som mal podmienku, musel som tam byť aspoň desať dní, aby mi to nezmenili na nepodmienečný trest. Ale za toto divadlo som prišiel o vodičský preukaz. Trvalo mi ďalších desať mesiacov, než som sa s pomocou psychológov a psychiatrov dostal naspäť. Musel som ich presvedčiť, že som v poriadku,“ pokračuje bývalý spevák. Momentálne tvrdí, že je štyri mesiace čistý a snaží sa vrátiť život do normálnych koľají. Jehio bývalým kamarátom a kolegom z kapely však došla trpezlivosť a jednoducho ho z Luneticu definitívne vyhodili. Už predtým mu totiž dali niekoľko šancí na nápravu, ani jednu však nevyužil poriadne a tentoraz je ich rozhodnutie zdá sa definitívne. Či Martin Kocián tentokrát vydrží, ukáže až čas.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom