Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 15. jún 2021

Manikúra s dovolenkovou náladou

Nemusíte vycestovať do exotiky na to, aby ste si vychutnali letnú, dovolenkovú atmosféru. Doprajte si veselú manikúru, ktorá vás správne naladí na dobrodružné leto, nech už ho strávite kdekoľvek.

Manikúra s dovolenkovou náladou

Nemusíte vycestovať do exotiky na to, aby ste si vychutnali letnú, dovolenkovú atmosféru. Doprajte si veselú manikúru, ktorá vás správne naladí na dobrodružné leto, nech už ho strávite kdekoľvek.

Pastelky

Pastelových farieb na nechtoch sa nemusíme vzdávať ani v lete. Takto štýlovo môže vyzerať farebný mix využívajúci rôzne pastelové farby. Primiešať k nim môžete aj trochu trblietok alebo nádych výraznejších farieb.

@celmatique

 

Biela klasika

Nič nie je klasickejšie a elegantnejšie ako biela manikúra v lete. Pôsobí doslova luxusne a maximálne upravne bez toho, aby ste to museli siahnuť po komplikovaných dizajnoch. Krásne vynikne v kombinácii so zlatými šperkami.

lefevrediary@lefevrediary

Letná červená

Ak patríte ku milovníčkam červenej, v lete typickú krvavú nahraďte výraznejšími, žiarivejšími tónmi. Odtiene s oranžovým alebo ružovým nádychom sú na leto ako stvorené, na rukách doslova svieta a pôsobia šťavnato.

harrietwestmoreland@harrietwestmoreland

Odtiene modrej

Chladivé odtiene modrej pripomínajúce hlboký oceán alebo exotické pobrežie sú skvelou voľbou na obdobie leta. Siahnuť môžete po rôznych odtieňoch od tyrkysovej až po tmavomodrú, ktoré sa dajú využiť v rôznych dizajnoch.

emmajacksonnailartist@emmajacksonnailartist

Umelecky

Trend umelecky pôsobiacich nechtov ste už určite postrehli. Pripomínajú nedokončené ťahy štetcom a niekedy aj roztopenú zmrzlinu. Krásne vyniknú najmä pri pastelových farbách, no experimentovať môžete aj s tými výraznými.

shilovatanya@shilovatanya

Trendy ružová

To, že ružová je farbou tohto leta už asi netreba zdôrazňovať. Napadlo vám však vyskúšať ju aj v manikúre? Na nechtoch pôsobí veľmi nežne a dievčensky, na opálenej pokožke krásne zažiari. Vyberať si môžete z najrôznejších odtieňov, no nás oslovila najmä jemná, baby pink.

sofiamcoelho@sofiamcoelho

Sorbet

V manikúre krásne zažiaria aj farby sorbetu, ktoré zahŕňajú najrôznejšie odtiene ružovej, oranžovej, červenej či žltej. Pokojne ich môžete kombinovať v rámci jedného nechtu alebo rozdeľte rôzne farby medzi všetky prsty.

hardasnails.studio@hardasnails.studio

Chic French

Francúzska manikúra zažila pár sezón dozadu doslova renesanciu. Od retro vzhľadu sa však presúvame do moderného, ktorý využíva napríklad menej typické farby alebo unikátne štruktúrya tvary. Práve to je ideálna voľba na leto pretože pôsobí ľahko a ležérne.

amyle.nails@amyle.nails

Foto: Instagram

1258

Súvisiace články