Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. jún 2021

Letné kombo: Šaty & tenisky

Pokiaľ patríte k milovníkom kontrastov, leto je pre vás určite skvelou príležitosťou, ako si ich dopriať naplno. Existuje množstvo chic kombinácii, ktoré prepájajú protichodné kúsky, no jednou z našich najobľúbenejších sú šaty a tenisky.

Letné kombo: Šaty & tenisky

Pokiaľ patríte k milovníkom kontrastov, leto je pre vás určite skvelou príležitosťou, ako si ich dopriať naplno. Existuje množstvo chic kombinácii, ktoré prepájajú protichodné kúsky, no jednou z našich najobľúbenejších sú šaty a tenisky. Inšpirujte sa štýlovými outfitmi z Instagramu a vytvorte romanticky ležérne looky.

 

Výhodou tejto kombinácie je, že vám umožňuje vytvárať outfity v rôznych štýloch. Na svoje si prídu tie z nás, ktoré inklinujú k minimalizmu, ale aj romantické duše, ktoré rady siahnu po kvetoch a volánoch. Z hľadiska tenisiek si takisto máte z čoho vyberať, nosia sa totiž najrôznejšie modely od klasických, jednoduchý tenisiek až po retro pôsobiace modely.

Romantickou klasikou sú kvetované šaty, či už mini, midi alebo maxi, a k tomu retro športové tenisky, ktoré do outfitu prinesú viac ležérnosti. Aktuálne sa nosia aj v kombinácii s hrubými ponožkami, aby bol nedbalý výsledok ešte viac zvýraznený. Počas chladnejších rán alebo večerov pokojne prihoďte na vrch ešte jednofarebný kardigán a váš chic outfit je na svete. Alternatívne môžete chaty doplniť členkovými teniskami, ideálne modelom Chuck Taylor značky Converse, ktorým takisto docielite ležérny výsledok, avšak s jemne hipsterským nádychom.

Jednoduchšie alebo elegantnejšie modely šiat sa takisto dajú skvelo skombinovať s teniskami. Veľmi trendy voľbou sú túto sezónu šaty z jemnej a ľahkej pleteniny, ideálne by malo ísť o postavu obopínajúci model. K nim sa takisto hodia spomínané členkové Converse, ale aj klasické, jednoduché biele tenisky. Košeľové šaty môžete doplniť teniskami, športovejšie modely dotvoria preppy look a tie klasickejšie zase vyzdvihnú elegantnú podstatu outfitu.

Foto: Instagram

Naše tipy:

Foto: archív značiek

Kombinujte s:

Foto: archív značiek

1122

Súvisiace články