DC vymazalo z 3. série Harley Quinn scénu s Batmanom a Catwoman. Robili totiž niečo, čo vraj „hrdinovia nerobia“

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)

Z 3. série Harley Quinn bola vymazaná scéna, v ktorej boli Batman a Catwoman

Ak máte radi animovanú tvorbu z dielne DC a ak neradi staviate iba na klasiku, tak vám tento seriál iste neunikol. Uvideli sme už jeho dve sezóny a neskutočne sme sa bavili na doktorke Harleen Quinzel, ktorú nahovorila Kaley Cuoco. Neustále prekračovali líniu a ukazovali nám veci, ktoré by sme inde neuvideli. Nedá sa to však tlačiť donekonečna. DC zakázalo scénu z nasledujúcej série Harley Quinn, v ktorej mali byť Batman a Catwoman.

Komiksový vydavateľ sa nestotožňoval so scénou, ktorú tam plánovali tvorcovia seriálu Justin Halpern a Patrick Schumacker zakomponovať. Dialo sa v nej totiž niečo, čo vraj „hrdinovia nerobia„. V danej sekvencii mal totiž Bruce Seline vykonávať orálny sex.

harley quinn catwoman
Zdroj: postguam.com

Ozaj to hrdinovia nerobia?

Tento seriál je skutočne unikátny medzi všetkým dnešným komiksovým obsahom. Hrdinovia tam nie sú zobrazovaní ako jednoznačne tí dobrí a to rovnako ako ich spojenci. Ukazujú aj ich odvrátené a menej priaznivé stránky, na ktoré sme zvyknutí z DC filmového alebo ďalšieho animovaného sveta. A toho sú si dobre vedomí aj tvorcovia. Preto túto „kauzu“ komentovali pre magazín Variety nasledovne:

„Je neskutočne upokojujúce a uvoľňujúce pracovať s postavami, ktoré sú všeobecne považované za zloduchov. Jednoducho s nimi máte väčší priestor a hranicu toho, čo môžete robiť. Perfektným príkladom toho by bola aj scéna pre 3. sériu, ktorú sme mali nachystanú. Batman v nej išiel na Catwoman zdola. A DC bolo zrazu že  ‘Toto nemôžte spraviť. Toto absolútne nemôžete spraviť.’ Vraj že, ‘Toto hrdinovia nerobia.’ Tak sme im na to odpovedali ‘Chcete tým povedať, že hrdinovia sú sebeckí pri milovaní?’ A oni na to, ‘Nie, ale predávame hračky. A bolo by ťažké predať hračku Batmana, ktorý je na niekom… dole.’“

Tvorcovia celú situáciu veľmi humorne komentujú

Vidíme, že Halpernovi a Schumackerovi nedalo, aby nepodpichli vedúce hlavy z DC ešte trochu viac. Povedali však, že scénu z tretej série Harley Quinn, v ktorej Batman až príliš miluje Catwoman, nezahrnú. Rešpektujú tieto rozhodnutia a museli povedať, že predsa len im umožnili prekročiť hranicu už viackrát.

Harley-Quinn-and-Poison-IvyHarley-Quinn-and-Poison-Ivy
Zdroj: otakukart.com

Avšak aj tak sa na tom ešte naposledy zasmiali a dokázali fanúšikom, že sa majú „poďakovať“ DC za to, že neuvidia posteľné radovánky a to ako je Batman jazykovo nadaný. Vidíme, že kreatívny tím zostáva vtipný v každom prípade. Takto nám to zostáva len ako humorná historka z tvorby seriálu a nie reálna vec. Ale ťažko povedať, asi si ani nevieme predstaviť, že by sa malo niečo podobné odohrať v seriáli, ktorý sa bežne vysiela…

Aký je váš názor na scénu, ktorú sa DC rozhodlo z tretej série animovanej Harley Quinn odstrániť? Myslíte si, že skutočne bolo ukázať Batmanové posteľné radovánky až príliš alebo boli v seriáli už doteraz aj horšie veci? Dajte nám vedieť v komentároch, čo si myslíte.

Zdroj: geektyrant.com 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -