V piatok 18. júna o 10.00 h otvárame kúpalisko

16. 6. 2021

S nastupujúcimi horúčavami sa otvoria brány areálu letného kúpaliska na Ostrove. Od štvrtka 17. júna bude okres Trenčín na mape covid automatu v žltej farbe, teda v 1.stupni ostražitosti. To znamená, že v areáli kúpaliska môže v jednom momente byť  maximálne 50% z celkovej kapacity návštevníkov.

Všetky prípravné práce pred otvorením sezóny sú ukončené. Areál odburinili, vyčistili, vydezinfikovali steny bazénov, vyrovnávacích nádrží i prepadových roštov. Tobogány prešli pravidelným servisom a napustené sú všetky bazény.  

V areáli kúpaliska nebudú ani tento rok chýbať doplnkové zábavné atrakcie – bangee trampolína, skákací hrad so šmykľavkou a obľúbené vodné bubliny. Bezplatne budú k dispozícii športové potreby pre stolný tenis a plážový volejbal.

Návštevníci si budú môcť vybrať z bohatej ponuky občerstvenia – či už čerstvé sladké a slané mini šišky, palacinky, pizzu, nanuky, grilované mäsové aj syrové špeciality, panini, langoše, zemiakové placky alebo kuracie stripsy. Novinkou je automat na zemiakové hranolky. K dispozícii budú aj čapované nápoje, káva, domáce limonády či ľadová drť. Nájomcovia bufetov rozšíria pre návštevníkov vybavenie terás a oddychového priestoru v blízkosti bufetov.

V areáli kúpaliska je k dispozícii aj bezplatné Wifi pripojenie.

Kúpalisko bude otvorené každý deň od 10.00 do 20.00 h, okrem pondelka, kedy bude sanitárny deň a budeme otvárať až o 12-tej hodine. Prosíme o rešpektovanie obmedzenej kapacity, ktorú určuje aktuálne platný covid automat. Aktuálne pôjde o maximálne 750 ľudí.

Platí, že zvýhodnené vstupné majú obyvatelia Trenčína. Cenník vstupného a viac informácií o kúpalisku nájdete tu.

Prosíme návštevníkov, aby neparkovali na hrádzi, hrozí za to pokuta. Pri kúpalisku aj pri neďalekej krytej plavárni je dostatočný počet parkovacích miest a tie sú zdarma. Mimo nich sa nesmie parkovať. Pred vstupom do areálu kúpaliska sú cyklostojany. Novinkou je, že z centra mesta sa na Ostrov, kde sa kúpalisko nachádza dostanete aj turistickým vláčikom.

 

 

 

Pošlite tip na tento článok svojim priateľom!