Úvod Výrobcovia Samsung Slovenský Samsung šokuje: Takto môžeš získať späť až 950 €!

Slovenský Samsung šokuje: Takto môžeš získať späť až 950 €!

Samsung na Slovensku spustil akciu, ktorá sa neodmieta.

0
Slovenské zastúpenie spoločnosti Samsung v týchto dňoch spúšťa extrémne zaujímavú ponuku pre kohokoľvek, kto momentálne uvažuje nad zakúpením si novej TV a soundbardu, ktorý ju skvele doplní. Samsung má v portfólio niekoľko lifestylových televízorov či projektorov, ktoré nielen, že dobre vyzerajú, zároveň ponúkajú aj nádherný obraz. Ak ich spárujete so soundbarom, svoju obývačku, terasu alebo akúkoľvek inú miestnosť okamžite premeníte na nepoznanie. Ak sa poponáhľate, firma vám navyše formou cashbacku na účet vráti až 950 €. Jediné, čo musíte spraviť je, aby ste sa do 14 dní od nákupu zaregistrovali na stránke www.samsung.sk, kde nahráte kópiu pokladničného bloku a fotografiu výrobného štítku. Spoločnosť potom tieto údaje overí a keď bude všetko sedieť, na účet vám pošle nemalú čiastku. Na rozhodnutie máte do 27. júna 2021 alebo do vypredania zásob.

Ktoré TV môžete získať lacnejšie?

Akcia, bohužiaľ, neplatí na úplne všetky modely. Dobrou správou však je, že platí na tie najkrajšie. Nachádza sa medzi nimi napríklad The Frame, ktorý sa pri nečinnosti premení na umelecké dielo (doslova zobrazuje obrazy) alebo The Serif, ktorý má nádherný stojan, vďaka čomu už nepotrebujete rozmýšľať nad tým, ako ho upevníte. Lacnejšie si môžete kúpiť aj jeden z najunikátnejších televízorov, s akými sme sa doteraz stretli. The Sero je totiž televízor ako žiaden iný. Na povel sa dokáže otočiť o 90 stupňov, vďaka čomu dokáže zobrazovať nielen horizontálny obsah (filmy a pod.), ale aj vertikálny obsah zo sociálnych sietí. Azda najzaujímavejšie modely si Samsung nechal na koniec. Prvým je The Terrace, televízor špeciálne upravený tak, aby mohol byť umiestnený na terasách. Pýši sa extrémnym jasom, nech je naň dobre vidieť aj v exteriéri. Navyše je vďaka certifikácii IP55 výrazne odolnejší než ostatné modely, a tak sa nemusíte báť, že sa poškodí pri náhodnom šplechnutí vody. Odolný je voči tryskajúcej vode zo všetkých smerov z trysky 6,3 mm pri prietoku 12,5 litra za minútu. Úplnou novinkou je aktuálne lifestilový projektor The Premiere s krátkou projekčnou vzdialenosťou, ktorý dokáže vykúzliť obraz s uhlopriečkou až 130 palcov. To je 3,3 metra. Obraz je premietaný v 4K rozlíšení, takže ani pri tak veľkej uhlopriečke neprídete o detaily, ktoré by vám pri menej kvalitnom projektore mohli uniknúť. Práve pri projektore The Premiere môžete na účet získať späť až 950 €, čo teda rozhodne nie je málo.

Samsung nešetril

Všetky spomínané lifestylové televízory využívajú technológiu QLED, majú rozlíšenie 4K a sú vybavené operačným systémom Tizen s radom inteligentných funkcií a možnosťami prepojenia so smartfónom. Samsung do tejto akcie tiež zaradil obľúbené lifestylové Soundbary HW-S60A/EN, HW-S61A/EN a HW-S50A/EN, ktorými je možné doplniť lifestylové televízory alebo ich využívať samostatne a dizajnovo tak doplniť byt či izbu. K týmto soudbarom je možné výhodne získať aj prídavný bezdrôtový subwoofer SWA-W500. Konkrétnu výšku cashbacku, ktorú môžete získať sa dozviete na tejto adrese. Samsung pravidelne pripravuje zaujímavé akcie, vďaka ktorým si ich produkty môžete kúpiť výhodnejšie než bežne. Zoznam aktuálnych ponúk nájdete tu.