Chceš sa zahrať na lovca upírov v otvorenom svete? Nová multiplayerovka Redfall ti to rada umožní

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Xbox sa môže pochváliť ďalšou skvelou exkluzivitou. Vývojárske štúdio Arkane doteraz vyrábalo len hry pre jedného hráča, ale to sa na hernej konferencii E3 2021 navždy zmenilo. Ich nová hra sa zaradí medzi multiplayerovky a akčná strieľačka s názvom Redfall odhalila aj prvý prepracovaný gameplay trailer.

Kooperatívna strieľačka s otvoreným svetom sa pokúsi modernizovať upírov v novej dobe. Pripravovaná FPS hra dorazí na konzoly Xbox Series X/S a PC. Dostupná bude aj na Xbox Game Pass, no v knižnici PlayStation by si ju hľadal len márne. Štúdio Arkane je totižto súčasťou spoločnosti Bethesda, ktorú odkúpil Microsoft a ten si takýto fantazijno-akčný kúsok samozrejme nechá len pre seba. Presný dátum vydania zatiaľ nepoznáme, ale dočkať by sme sa jej mali v lete 2022.

Prvý gameplay trailer k multiplayerovke Redfall:

Aj keď o hrateľnosti nemáme zatiaľ veľa podstatných informácií, niečo už vieme – prvý trailer odhalil štýlové spracovanie upírov a ľudí, ktorí sa proti sebe postavia v premakaných bojoch. Tvojou úlohou bude lovenie upírov s tebou zvolenou postavou. Na výber ich bude hneď niekoľko a každá si sebou prináša jedinečné schopnosti. Predpokladá sa pohľad z prvej osoby, na aký sme pri hrách (Dishonored, Prey) z dielne Arkane zvyknutí.

Čiže koncept hry je naozaj jednoduchý a jedným okom pripomína legendárnu zombie survivalovku Left 4 Dead 2 z roku 2008 – pripojíš sa s partiou kamarátov, vyberieš si jednu z postáv a spoločne sa postavíte proti nepriateľovi. Tým hlavným budú tentokrát upíry, no v hre na teba čaká oveľa viac nechutných monštier. Skvelú atmosféru bude hre dotvárať aj otvorený svet, a či sa ti podarí oslobodiť mesto v štáte Massachusetts od nových krvilačných obyvateľov ostáva na tebe a tvojom tíme.

Redfall gameplay trailer
Zdroj: pledgetimes.com

Pre vývojárske štúdio Arkane sa jedná o prvú multiplayerovku a doteraz tešili fanúšikov len príbehmi pre jedného hráča. Takže určite obrovský pokrok, ktorý našťastie vyzerá dosť dobre a sklamať by nemal. To však nie je stopercentne isté a na viac informácií si ešte musíme počkať.

Páčil sa ti prvý gameplay trailer k novej multiplayerovke s názvom Redfall? Názor nám môžeš napísať dole do komentárov.

Zdroj: youtube.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -