Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. jún 2021

Retro plavkové trendy

Aj vo svete plaviek sa trendy neustále menia a striedajú. Túto sezónu sa ich opäť niekoľko vráti z minulosti.

Retro plavkové trendy

Aj vo svete plaviek sa trendy neustále menia a striedajú. Túto sezónu sa ich opäť niekoľko vráti z minulosti. Na svoje si prídu milovníčky romantiky, ale aj nezvyčajného dizajnu. Doplňte nimi svoje šatníky aj vy a buďte hviezdou pláží či beach clubov.

Inšpirované spodnou bielizňou

Model plaviek, ktorý svojou siluetou pripomína skôr podprsenku takisto poznáme z minulosti. Teraz je tu opäť a nosí sa v najrôznejších štýloch. Kosticové plavky, ktoré podčiarkujú svoju “spodnoprádlovú” podstatu sú veľmi chic, elegantné a ženské. Krásne vyniknú na rôznych veľkostiach pŕs a tým väčším navyše poskytnú omnoho viac opory oproti iným typom.

@alexandra_sage

Náš tip:

MangoMango

Ružové

Farba ako vystrihnutá z filmov z konca 90.rokov alebo začiatkov nového milénia. Pripomína kultové klasiky ako Mean Girls či Legally Blond (Pravá blondínka). Teraz je jedným z najväčších trendov sezóny, čo z nej robí aj ideálneho kandidáta v plavkovej móde.Klasické trojuholníčky vytvoria skvelý retro vibe, sú dievčenské a chic.

Screenshot 2021 06 10 at 19.57.22@haileybieber 

Náš tip:

ZARA

90’s high

Plavky s vysokým vykrojením sú tu konečne vo veľkom štýle. Nosia sa síce už dlhšie, avšak túto sezónu si ich môžeme vychutnať v takej podobe, akú si pamätáme z 90.rokov. Aj keď odhaľujú viac, dokážu vytvoriť skvelú postavu - opticky predlžujú nohy a vytvárajú efekt guľatého zadku. Nebojte sa ich, urobia vám veľkú službu.

negin mirsalehi@negin_mirsalehi

Náš tip:

CalzedoniaCalzedonia

Retro kvetiny

Minulé sezóny sme nosili zvieracie potlače či batiku, toto leto však patrí kvetinám. Nie však len takým hocijakým - trendy sú retro kvety vo výrazných farbách a odvážnych farebných kombináciách. Presne také, aké si pamätáme z minulosti. Či už stavíte na klasické bikini alebo trendy jednodielny model, tento štýl plaviek bude veľkým hitom.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

Náš tip:

Frankies BikiniFrankies Bikini

Froté štruktúra

Plavkový dizajn si v posledných rokoch vo veľkom obľúbil unikátne štruktúry a menej typické materiály. Kedysi populárne háčkovanie tak muselo uvoľniť priestor rôznym textúram a toto leto bude veľkým hitom práve froté. Na plavkách vyzerá skutočne výnimočne a dokáže tak premeniť aj ten najjednoduchší model palviek na niečo špeciálne.

gypsea lust@gypsea_lust

Náš tip:

ZimmermannZimmermann

Foto: Instagram, archív značiek

1169

Súvisiace články