Herné konzoly

Svoju hernú konzolu viete využívať aj efektívnejšie

Reklamný článok - 16. júna 2021 - 1035. zobrazení

Herné konzoly a štýlové bývanie sa navzájom nijako „nebijú“ ani nevylučujú. Aj štýl je totiž podriadený tomu, čo máme vo voľnom čase radi, a ak je to práve relax pri počítačovej hre, tak potom nie je o čom. Aj dizajn moderných herných konzol nijako negatívne neovplyvňuje estetiku bývania. Čo sa však dá zlepšiť, je to, či využívate svoju hernú konzolu dostatočne efektívne.

Nové možnosti

Pri hernej konzole viete objaviť nové možnosti, o ktorých ste doteraz možno ani nevedeli. Jednou z nich je členstvo PS Plus pre hráčov a hráčky, ktorí majú doma zakúpené konzoly PlayStation. Členstvom PS Plus môžete svoju hernú konzolu využiť vskutku na maximum a oveľa efektívnejšie. Súčasťou PS Plus je online multiplayer, vďaka ktorému si viete aj s kamarátmi zahrať online na diaľku. Členovia PS Plus získavajú každý mesiac dva nové herné hity a obrovské, sto gigabajtové úložisko. Pripomíname, že nové hry sú dostupné len na najnovších konzolách PS4 a PS5.

Štýl = efektivita?

Súčasťou štýlu nie je len to, čo vidíme navonok a na prvý pohľad. V rámci štýlového bývania sa rozprávame práve aj o takých veciach, akým je ešte efektívnejšie využitie vecí, ktoré doma máte, čiže v tomto prípade hernej konzoly. Za určitý poplatok, s ktorým sa spája členstvo v PS Plus, získavate oveľa viac možností a zábavy než predtým. Týka sa to najmä spomínaného multiplayera, ktorý je veľmi žiadaným doplnkom nadšených hráčov počítačových hier.

Dôvody, prečo by ste mali raz za čas skladať puzzle

Myslíte si, že skladaním puzzle strácate čas? Vôbec nie. Tým, že budete riešiť puzzle, zvyšujete svoju produktivitu, IQ, ale zároveň si aj…

Skladanie puzzle

Vhodný darček

Ak neviete, čím potešiť svojho blízkeho alebo kamaráta, zamyslite sa, či dotyčný alebo dotyčná preferuje počítačové hry. A zrazu máte skvelý tip na darček! Členstvo PS Plus sa dá zaobstarať dvomi spôsobmi – elektronickou licenciou alebo dobíjacou kartou. Pri elektronickej licencii je potrebné zadať špecifický kód, dobíjacia karta funguje úplne jednoducho a ako darček je možno ešte vhodnejšia.

Zdroj obrázka: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

  • Kategórie

Podobné články