Hydratačná pleťová maska od Dulcia Natural

19:05

Hydratovať pleť nie je úplne také jednoduché. Poznám to podľa seba, keď veľmi skoro vstávam do práce, občas som rozlietaná a pitný režim v nedohľadne a keď o piatej prídem domov, je mi všetko jedno. Do toho vietor a chlad alebo horúce slnečné počasie a pleť trpí. Snažím sa vypiť aspoň dva a pol litra tekutiny denne, používam rôzne krémy a starám sa o pleť, aby sa cítila ako v bavlnke. Nenahraditeľným pomocníkom sa stala hydratačná maska Ectoin a Q10 Dulcia Natural, ktorá ma zachráni a vďaka nej vyzerám ako človek, ktorý žije skoro normálne.


hydratačná maska Ectoin a Q10 Dulcia Natural zloženie

hydratačná maska Ectoin a Q10 Dulcia Natural

hydratačná pleťová maska

Hydratačná maska Ectoin a Q10 Dulcia Natural

Keďže som mala všetky masky od Dulcie, môžem už trochu porovnávať a hodnotiť. V podstate sa ale dostanem k tomu, že všetky potrebujete vyskúšať, lebo všetky sú super (omladzujúcu a čistiacu mám už druhé balenie, milujem ich) a časom si budem musieť kúpiť ďalšie. Nie je jednoduché povedať, ktorá je tá najlepšia, tak sa poďme pozrieť na to, aké čaro ukrýva hydratačná maska Ectoin a Q10 Dulcia Natural.

Každá dulcinkovská maska je inej farby a to sa mi na nich páči. Táto sa nesie v modrých tónoch a krabička i obal sú rozkošné. Veľkosť 100 gramov je super, už neraz som spomenula, že masky sú veľké, cenovo príjemné a dlho vydržia. Môžem ich pokojne striedať podľa nálady a potreby niekoľkokrát týždenne a stále vyzerajú, akoby z nich ani neubúdalo. Mám omnoho drahšie a menšie masky, ale nie všetky sa kvalitou chytajú na tieto od Dulcie.

Jej vôňa je ľahká, bylinková a rýchlo sme si padli do oka. Ja, čo všetku kozmetiku opakovanie ovoniavam, som vždy nadšená, keď niečo zavonia môjmu nošteku. Konzistencia je hustejšia, ale dobre sa s ňou narába, neopadáva a poľahky ju aplikujete v tenkej i hrubšej vrstve.  Hydratačná maska Ectoin a Q10 obsahuje (okrem ingrediencií spomenutých už v názve) bambucké maslo, ureu, niacín či lyzofilizované maliny a dostáva sa vám tak do rúk hydratačná bomba.

Moje dni sú dlhé a noci krátke. Ak spím viac ako 6 hodín (čo žiaľ nebýva často), som veľmi happy a aj celkom milá. Inak je to so mnou bieda a rovnako tak trpí aj pleť. Našťastie, táto maska pleť intenzívne hydratuje, ostáva mäkká, jemná a príjemná na dotyk. Miznú jemné linky okolo úst a vyhladzuje vrásky. Je to akoby ste skrátka dali pleti napiť a ona okamžite ožije. Úplne mi zmizli suché šupinky okolo nosa a ostal len výnimočný pocit jemnosti. Ak by som si mala vybrať jedinú hydratačnú masku, ktorá by som mnou mala ostať, bola by to práve táto. Zachránila ma v zime, keď som prechádzala z vykúrených miestností na mráz a pomáha aj v horúcom počasí. 

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • pekne vonia
  • dobre sa aplikuje
  • príjemná konzistencia
  • veľká za príjemnú cenu
  • maska hĺbkovo hydratuje a vyživuje pleť, vyhladzuje linky a vrásky, osviežuje a upokojuje ju, ostáva jemná
Mínusy:
  • nenašla som
Túto hydratačnú bombu nájdete v eshope Dulcia alebo v partnerských predajniach, kde stojí 18,90 eur.
 



Máte svoje tajomstvo, ako hydratovať pleť? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe