Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Pandémia: sledujte skutočné peniaze, nepredstaviteľné množstvo peňazí


Print Friendly, PDF & Email

Pandémia: sledujte skutočné peniaze, nepredstaviteľné množstvo peňazí

(Jon Rappoport, nomorefakenews.com) – Finančný šok a úžas. Celý minulý rok som demonštroval, že každé veľké vedecké tvrdenie o takzvanej pandémii je lož. Tento článok je o niečom inom. O peniazoch.

O peniazoch, pri ktorých sumy na pomoc v núdzi či stimuly vyzerajú len ako drobné. O peniazoch, pri ktorých Bill Gates vyzerá ako chudák na sociálnej podpore.

Aby ste tu porozumeli môjmu prístupu, musíte pochopiť, že k prijímaniu súčasnej zdravotnej starostlivosti sú ľudia v mnohých ohľadoch donucovaní.

Jedna z úspešných metód donucovania: počas údajnej krízy je celý národ atakovaný zdravotníckou propagandou a liečbou. Zhrnutie: „populáciu môžu zachrániť len lekári“.

Zamyslite sa nad týmto spôsobom ovládania mysle. Zamyslite sa nad dlhodobými dôsledkami.

A kým to čítate, predstavte si veľmi husto obývané krajiny, ktoré sa, do veľkej miery, stále spoliehajú na nemodernú, tradičnú medicínu – na liečivé rastliny, prírodné lieky, atď.

Naozaj veríte tomu, že keď úrady vyhlásia, že sa zdravotná resp. pandemická kríza skončila, že národy takých napadnutých krajín sa len tak vrátia k svojm predošlým presvedčeniam a liečebným postupom?

 „Ďakujeme vám za záchranu našich životov liekmi a vakcínami, ale teraz sa vrátime k našej dávnej ayurvéde a akupunktúre…“

Invázia lekárov a úradov verejného zdravotníctva počas krízy je hrotom kopije. Cestou dovnútra. Prvou fázou naplánovanej etapy TRVALE KONVERTOVAŤ CELÚ KRAJINU NA SÚČASNU FARMACEUTICKÚ MEDICÍNU.

Hovoríme o TRHOCH. O nových trhoch ako cieľoch invázie.

Kde tieto nové trhy sú? Napríklad v Číne, Indii, Indonézii.

Každá z týchto krajín si, do značnej miery, stále zachováva tradičné nemoderné liečebné postupy.

Čo sa dlhodobo stane, po súčasnej „pandémii“, ak si Big Pharma dokáže získať monopolné postavenie v týchto krajinách?

Čo keby po invázii liekov a vakcín proti ochoreniu COVID-19 úspešne nasledovali nové vlny medicínsko-farmarceutických pozemných vojsk a dovŕšili úplné ovládnutie týchto národov?

O akom množstve peňazí hovoríme?

Alarmujúci odhad sa dá nájsť v tomto článku na registerednursing.org — “Here’s How Much Your Healthcare Costs Will Rise as You Age” (12/25/20) [1]:

 „Za jeden ľudský život sa na zdravotnú starostlivosť priemerného Američana v dnešnej hodnote minie viac ako 400 tisíc dolárov. A to vtedy, keď medicínske náklady rastú rovnakým tempom ako inflácia.

Ak budú medicínske náklady rásť o 3% viac ako inflácia, bude vaša zdravotná starostlivosť stáť viac než 2 milióny dolárov, z ktorej veľká väčšina sa uskutoční  po 45. roku veku.“

Áno, náklady na zdravotnú starostlivosť sú v Amerike veľmi vysoké. Okrešme teda tých 400 tisíc na polovicu. Povedzme, že celoživotná zdravotná starostlivosť priemerného človeka stojí 200 tisíc dolárov.

Koľko ľudí dovedna žije v Číne, Indii a Indonézii?

Skúsme to odhadnúť na 3 miliardy. [2]

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

A teraz si predstavte, že odteraz je každý z tých ľudí 30 rokov vystavený súčasnej medicíne, pri cene 200 tisíc dolárov za jeden život.

Koľko je 3 miliardy ľudí krát 200 tisíc dolárov?

600 biliónov dolárov. (30-násobol ročného HDP USA, 155-násobok ročného HDP Nemecka)

To už je trh.

Ide o trvalý trh, o ktorý sa podľa farmaceutických firiem, nemocníc a lekárov verejného zdravotníctva oplatí bojovať?

O trh, ktorý sa oplatí mať pod kontrolou a vlastniť?

A keby úvodná salva v tom boji potrebovala nejaký obrovský IMPULZ, nejaké vážne donucovanie a kontrolu myslí, postaralo by sa o to vyhlásenie globálnej pandémie?

Zvládli by to rúška, dodržiavanie sociálneho odstupu, lockdowny, zatváranie podnikov, bankroty a zákazy cestovania; média deň čo deň rozsievajúce strach; sledovanie kontaktov, antivírusové lieky a vakcíny; ťaživá prítomnosť polície na presadzovanie všetkých reštrikcií; nafukované počty vymyslených prípadov a úmrtí – bola by k tomu cestou tá deklarovaná pandémia… keby konečným cieľom bol TRH V HODNOTE 600 BILIÓNOV DOLÁROV?

Stavte sa, že áno.

A je to spôsob, akým korporácie hľadia na planétu. Ako na trhy. Ako na teritóriá, ktorých sa treba zmocniť.

A vy teraz môžete vidieť finančný dôvod, pre ktorý vyššie miesta na celom svete všemožnými spôsobmi presadzujú túto vymyselnú pandémiu:

Kvôli PENIAZOM, ktoré sú v stávke.

Záver

Človek by povedal, že trh o veľkosti 600 biliónov dolárov je niečo nemožné; že neviete vymyslieť dosť falošných peňazí, ktoré by ho obslúžili. A možno je to pravda.

No akokoľvek potrebujete okresať to strašné číslo, aby ste ho prispôsobili tomu, čo vedia dosiahnuť banky, konečné číslo bude stále ohromujúcim percentom globálnej ekonomiky.

To je dôvod, prečo už niekoľko rokov hovorím, že žijeme v medicínskej civilizácii.

„Počkajte ale… tie tri miliardy ľudí sa vám nikdy nepodarí dostať do celoživotnej starostlivosti v modernom medicínskom systéme…“

To je pravda. Tie tri miliardy ľudí a trh v hodnote 600 biliónov dolárov sú ideálom, o ktorý sa snažia, hrncom zlata na konci dúhy.

A tie tri krajiny, ktoré ste spomenuli – Čína, India a Indonézia – už do značnej miery modernú medicínu majú.

Áno, majú. Tiež ale majú aj významnú mieru nemoderného, tradičného liečenia. A všimnite si, že na to, aby som dospel k číslu 600 biliónov dolárov, som sa zmienil len o tých troch krajinách. Nepovedal som, napríklad, nič o Južnej Amerike či Afrike.

„Ach.“

Prírodná liečba osteoartritídy

Autor: Jon Rappoport, Zdroj: nomorefakenews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Nektrere staty jako treba Rwanda a pod specialnima vakcinama jsou urceny k ruzne rychlosti A MIRY depopulace treba jedno generacni 100% depopulci a tak neobytnou zemi muze ziskat Gates, Soros a dalsi bandy Kchazaru,
    Moje uctovani zdravotnictvi za vse vceten Boston Scientific Spine Activator, Boston Vedecky paterni aktivatozbez ktereho bych po uraze jiz vubec nechodil zustal zmrzacen na voziku … nebo stale se pridusujici, ano aktivaci C2 az C5 a pak C35 a zlepsilo se dychani…
    Take v USA pokud jsounu starsich penize tak je drzi ajko Zombies pri zivote az penizky jsou temer vyzdimany tak naraz pacienti zemrou … Je to hrozne prochazet se po Upper Manhattan a videt atm na vozickach zlutozelkene polomrtvoly na voziclach s 24/7 osetrenim na kyslikovych pristrojich.
    Take sok jserm, merl kdyz menr prevazeli na intenzivni [po,oc a prede mnou vezli do Umrlcich eldnic jiz mrtveho, neprijemny vskutku pocit jako kdyz jsem jiz tam mel byt sam a to vrlice brzy po masiv nim Mozkoverm krevnim vuyronu jen ptrf mrdivcrm kdy jdrm ptidsel domu. Ano jen jako zazrakem naraz se mi otevreli 2 nahradni mozkove cevy a tim prirozene zajisten prisun kysliku, pak odebrani krevnich srazenin a 7 injekci denne, trtansfuzema a dalsima zazraky. Vcere mozkovy expert mi rikal vskutku temer neskutecne, vy mluvite, chodite a jiz vam to mysli, ja ano 9x tydne doma specialiste az an 6 hodin k tomu me vlastni usili, na rehabilitace diky take jim@!!Q Jiz jsem v nedeli opet dokazal ridit auto!!!

    Tak ahoj je kolem 28 C a my odjizdime na plaze Atlantiku tedy v 15 hod jiz si mocime do oceanske vody na druhe strane Velke Louze!

  2. tento konkrétny článok je kravina. Bádateľa občas čítam, máte zaujímavé články, ale toto je kravina na vymazanie
    Vymyslené cifry, aby ohurovali čitateľov. Nič neznamenajúce cifry, plus absolútne nepochopenie celej ekonomiky.
    Ročildi nemusia zarábať, oni peniaze VYRÁBAJÚ vo svojom FEDE.
    Na ruských weboch je info, že majetok Ročildov je okolo 200 000 Miliárd,
    majetok Rokefelerov okolo 90 000 Miliárd. Európskych miliárd, nie amerických miliárd.

    • No vy ste za to zožral všetku múdrosť sveta. Na to, aby ste niekoho ovládali, musí najprv vaše peniaze používať. Indiánov v Brazílskom pralese fičiacich na barteri nebudete cez peniaze ovládať, ani keď si ich natlačíte 500 000 miliárd.

    • 1/ Čína – Fleet in Being /flotila v prístave = stačí že vôbec existuje a ide z nej strach/ – v žiadnom prípade nemôže mať 1,4 mld obyvateľov, pretože po WW2 mala 430 mil, potom nasledoval komunistami spôsobený enviromentálny a politický /kanibalizmus oponentov/ hladomor 55 miliónov, potom nasledovala politika 1 dieťaťa, a len na púhu reprodukciu potrebujete rodivosť 2,1 dieťaťa, a dnes tam funguje na plné gule sociálne inžinierstvo a ideológia single. Max. odhad počtu Číňanov „aj s Maďarmi žijúcimi v zahraničí“, je podľa ruských zdrojov 500 miliónov. Teda áno – nepresné čísla. To skôr verím počtu Indov, aj keď indická rodina už nemá detí ako hadov a tiež sa tu prejavuje sociálne inžinierstvo a vplyv médií a tým aj vnútrodruhová konkurencia – konkurencia priamo v indickej rodine.

      2/ Teoreticky však možno hovoriť o obrovskom trhu – keby.
      Keby Ind či Číňan tvoril taký HDP, aby bolo možné cez štát zadĺžiť každého bezdomovca. Ǎjurvéda je bohovská aj vďaka sociálnemu rozmeru – jej materiálne zdroje fungujú na princípe sociálnej solidarity a možností každého jednotlivca, a daroch a dobrovoľníkoch. Je to doslova výmenný obchod skutočných hodnôt. O tých duchovných ani nehovorím, a kto má vedomosti – vie ich zdieľať zadarmo – na rozdiel od služieb židovského právnika.
      Porovnajte úbohosť zdravotnej starostlivosti postavenej na trhu – v strednej Európe, na Slovensku. Korporátna starostlivosť postavená na efekte – dostaneš toľko – koľko dáš peňazí. A chudobný Slovák viac dať nemôže, pretože Slováci nesmú ani viac zarábať. Takže trh rozhodne nie je len o počtoch!

      3/ Európska „FED“ banka plánuje preprať 750 miliárd farebných papierikov ako vnútenú pomoc pri vnútenom podvode s vnúteným Covid 19 a vnútenými lockdownami a vnútenými dlžobami a krachmi. Za tie nahrubo nastrihané konfety však bude chceť získať reálne peniaze podložené reálnou produkciou – nie čísla za čísla, a jednotlivé krajiny EU nebudú vracať tieto peniaze dokonca ani nie cez národné“ banky, ktoré už nie sú národnými, ale cez sieť komerčných bánk patriacich medzinárodným bangstrom, a tieto svine tie prachy otočia toľkokrát, koľko blbcov je ochotných čerpať z nich úver, a teda potvrdiť svoj dlh – pretože tieto „nadpeniaze“ vznikajú ako úročený dlh. Teda.

      4/ Problém je všeobecne v tom, že vydávanie akýchkoľvek zmeniek vydávaných ako edíciu peňazí – je vecou politickej dohody, že „toto akceptujeme ako peniaz“. Teda – pokiaľ sa dohodneme – jedna veľká rolka hajzláku bude platiť za 50 eurocentov! A? No – Perinbaba z toho bude mať strašnú prdel! Otázka – koľko hangárov plných hajzláku budete potrebovať pri kúpe domu keš?

      A tak všetci akceptujú fakt, že tie eurobankovky síce sú len trochu väčšie konfety a nie je za nimi žiadna hodnota, ale keď sa politicky dohodneme – my už nejakú tú hodnotu za nimi vytvoríme. A presne od prvej sekundy platnosti tejto dohody sme sa zaviazali splatiť dlh a peniaze tým pádom nadobudli cenu – cenu dlhu – a aj ich digitálna podoba – a tak korupčníci veselo použijú túto „hodnotu“, aby za ňu získali skutočnú hodnotu od idiotov, ktorí potrebujú práve tieto EU konfety. Neviem na čo, ale potrebujú. No lebo inak by sa naším „FEDom“ stali Harmanecké papierne.

      Otázka – prečo sme zašantročili naše nádherné slovenské peniaze?! No – lebo keď spustili Covid podvod a začali prvé lockdowny – Slovensko za iných súverénnych okolností /samozrejme bez nielen Matoviča/ mohlo využiť situáciu na uzavretie krajiny! V rámci súčasného zákona o hospodárskej mobilizácii mohlo povolať všetku pracovnú silu v zahraničí a nájsť im zmysluplný náhradný pracovný program, aj keby ich vláda obliekla do vojenských uniforiem a upratala na prezenčnú službu, ale každý požičaný peniaz na riešenie sociálnej situácie sa mohol preliať do hodnoty vytvorenej tu! A čo by sa stalo v Šengene? No – taká Veľká Británia by horko zaplakala nad svojou brexitovou pózou, pretože Brexit bol namierený práve proti pracovnej sile z východnej Európy – Brexit nie je namierený proti afrikanizácii a islamizácii. Veľká Británia je plánovite v prdeli! A Šengen? Ten je len zástierkou voľného pohybu východoeurópskej otrockej sily pre západné korporácie tam! Takže Nemec by mohol opäť pracovať vo svojej zlievarni tam, a Slovák by mohol opäť pracovať v zlievárni tu! No a keďže našich ľudí nesmierne baví vyrábať kvalitné zbrane – viete, ako by to s tvorbou hodnôt dopadlo, zvlášť ak by stovky tisíc mladých Slovákov a Sloveniek prešlo vojenským výcvikom a v prvom rade – zobrali by si svoj štát SPÄŤ!
      —————————–
      Takže súhlasím s jopom – načo zavádzať článkom o „kultúrnom finančnom pohľade“ zo Západu na fiktívne trhy v Číne a Indii /a Čína je plánovaným svetovým centrom koncentrácie riadenia, a fake britská kráľovná s koreňmi odvodenými od Mohameda má Britániu v podstate na háku, pretože NYLON končí a všetko sa premiestňuje do Číny – viď prázdne mestá postavené pre stovky miliónov nových osadníkov/, a nepozrieme sa na to, aký trh-netrh existuje na Slovensku na to, aby sa po vakcinačnej genicíde a totálnom zaťažení sociálneho systému oplatilo investovať čo len jediný cent do vymierajúceho a osprosteného Slováka?!

      • „Bruselská bestie cení zuby: Úřad evropského veřejného žalobce by záviděli i sovětští poradci v 50. letech. Kolegium drábů v akci. Rumunka si nás má ohlídat. Pryč z vězení národů

        Radek Pokorný komentuje zavedení institutu bruselského prokurátora, který má za úkol urvat zase pěkný kus z naší již tak notně ohlodané suverenity

        Bruselská bestie ukázala zuby. EU už není jen popletená organizace, kde si armády byrokratů vymýšlejí nesmysly, aby nějak obhájily svoji zbytečnou existenci, zatímco občané v jednotlivých zemích si klepou na čelo, co zase ti šílenci vymysleli. Od začátku letošního června začal v Lucemburku fungovat tzv. Úřad evropského veřejného žalobce (EPPO), který má rozsáhlé pravomoci. V podstatě to znamená, že končí svrchovanost jednotlivých států v oblasti práva.

        Bruselský prokurátor sídlící v Lucemburku může zasahovat do jakékoliv kauzy jak se mu zachce a jež přímo či nepřímo spojí s Evropskou unií. Ať už jde o tzv. evropské fondy nebo tzv. evropské hodnoty. Veřejnost se o to v podstatě nezajímá, ale přitom je to zlomový okamžik. Z vysmívané organizace bláznů se tím stává organizace katů, která likviduje národní suverenitu i občanské svobody pomocí svých pátých kolon, které globalisté, kteří za projektem EU stojí, dosazují do vedení jednotlivých zemí.
        Už jen bič

        Dosud se museli spoléhat na armádu kolaborantů, kteří museli svádět souboj s vlastním národem, aby prosadili vliv impéria, které vládlo skrze páté kolony. To, že se v českém parlamentu odsouhlasovali jako na běžícím pásu nařízení EU, která byla implementována do českého zákonodárství, bylo právě kvůli armádě politických kolaborantů, dnes sdružených v Bruselské pětce, v ANO a v ČSSD. Tyto loutky Evropské unie a na ní navázaných korporací tvořících spolu s politiky, médii, neziskovkami a velkým byznysem novou vládnoucí třídu dostávají do rukou další zbraň proti vlastnímu národu.

        Čeho jsou schopni můžeme vidět v poslední době při aplikaci sociálních urychlovačů společenských změn – typicky covidismus a na něj navázaná drastická omezení občanských práv a svobod.

        Ustavením EPPO se však situace radikálně mění. Již nebude třeba spoléhat pouze na vrtkavé hlasy voličů, s jejichž pomocí by instalovali své zástupce do rozhodujících politických pozic. Už nebude třeba používat metodu cukru a biče a přes své mediální projekty vést kampaně proti jednotlivým vzbouřeným politikům. Dnes už bude stačit pouze bič. Od chvíle kdy se moci ujímá evropský prokurátor, je možné kohokoli bez ohledu na vnitřní zákony jednotlivých zemí poslat za mříže. O takové moci se sovětským poradcům v padesátých letech u nás ani nesnilo.

        Čtěte ZDE: Opět na cestě do otroctví: 17 roků od druhého Mnichova. Vstup do Euro-sojuzu už raději nikdo nepřipomíná. Prorocký manifest Občanů proti EU. Tyranie o které se ani Orwellovi nesnilo. Vědí, proč se tak bojí referenda…
        Tajný stát

        Dnes Bruselská hydra přebírá definitivně moc. Bude úkolovat jednotlivé vyšetřovatele v evropských státech a rozhodovat, kdo z kritiků EU, který se Bruselu znelíbí, skončí za mřížemi. A to bez ohledu na to, zda se podle domácích zákonů dopustil nějakého trestného činu.

        Jednou to přijít muselo. Cesta k totální diktatuře trvala 20 let – to je doba, odkdy evropského prokurátora začalo bruselské politbyro potichu prosazovat, až se mu to dnes podařilo.

        Jeho uvedení do praxe znamená přepsání politické evropské mapy, aniž je třeba měnit tzv. zakládací smlouvy EU. Dává to neuvěřitelnou moc domácí páté koloně konfidentů, z nichž se zvláště Piráti stali v udavačské disciplíně opravdovými přeborníky. Ve špiclování pro Brusel překonali i do té doby jasné šampiony jakými jsou lidovci či TOP 09.

        Jen na rozjezd počítá bruselská parta, že se bude jednat v českém případě o zhruba 60 trestních kauz, ze kterých by se později měly stát stovky, které tyto struktury nějak spojují s EU. Jako první už oznámili šetření kauzy českého premiéra Andreje Babiše. To se dalo očekávat, útoky se budou soustřeďovat především na významnější politické a ekonomické subjekty, které je třeba donutit k poslušnosti.

        Koneckonců údajným střetem zájmů českého premiéra se zabývá už delší dobu i Evropská komise. Nástroji Evropského žalobce se ovšem nepodvolily všechny státy. Polsko, Maďarsko, Irsko, Švédsko a Dánsko se na práci úřadu podílet nebudou. V ostatních zemích bude mít bruselský prokurátor svá tykadla a armádu spolupracovníků, která mu pomůže spolu s šiky udavačů utáhnout obruče bruselské diktatury. Proč jsme se také nebránili? Otázka je vlastně odpovědí. Ještě chce někdo mluvit o tom, že EU je „mezinárodní organizace“ a ne „tajný stát“?
        Nikdo si nemůže být jist

        Bruselští „žalobci“ budou dohlížet na vyšetřování a stíhání a spolu s evropskou nejvyšší prokurátorkou budou tvořit tzv. kolegium EPPO. Žalobci jsou jmenováni na funkční období šesti let. Každý stát, který je součástí bruselského vězení národů, navrhl do funkce evropského žalobce svého kandidáta. Konečný výběr ale měla na starosti Velká bruselská justiční rada.

        V čele bruselského inkvizičního kolegia stojí Rumunka Laura Codruta Kövesiová. Ta bude dohlížet na pověřené žalobce, kteří budou působit jako její místodržící v národních státech. Ti, přesně jako sovětští poradci v 50 letech, budou u nás dohlížet na vyšetřování. Na rozdíl od nich, ale mají k dispozici úřad, který je nadřízeným orgánem české státní správy. To Sověti k dispozici neměli a museli se spoléhat pouze na českou justici a policii.

        Národní stát tímto v jistém ohledu přestal existovat, neboť o tom kdo bude vyšetřován a za jaký trestný čin rozhoduje mimo českých orgánů jim nadřízená bruselská prokuratura. Tento moment je zásadní změnou v pravomocech Evropské unie. Fakticky jsme tak vstoupili do nové fáze bruselského protektorátu.

        To otevírá řadu otázek, z nichž ta nejdůležitější se stává před říjnovými parlamentními volbami nanejvýš aktuální. Odchod z EU již není teoretickou záležitostí, ale po nastolení bruselského prokurátorského teroru otázkou další národní existence. Žádný český občan si již od této chvíle nemůže být jist, že ho chrání český stát a české zákony, které když dodržuje, by neměl skončit ve vězení.

        Otázkou proto už není, zda z EU odejdeme, ale kdy se tak stane. “
        https://www.protiproud.cz/politika/5860-bruselska-bestie-ceni-zuby-urad-evropskeho-verejneho-zalobce-by-zavideli-i-sovetsti-poradci-v-50-letech-kolegium-drabu-v-akci-rumunka-si-nas-ma-ohlidat-pryc-z-vezeni-narodu.htm

  3. Ďakujeme tímu Bádateľa za ďalší zaujímavý článok. Veru ak chceme ostať nažive musíme sa snažiť liečiť sami naturálnou medicínou. Bohužiaľ z medicíny sa stal len jeden veľký biznis.
    Ja roky počúvam videa od Dr. John Bergman. On tvrdí, že telo sa vie samo uzdravovať, má mnoho videí na mnohé choroby…

    • Anastazia Szegedy

      Áno tiež v to verím, že telo sa dokáže samo opraviť , len mu treba nechať čas a nezaťažovať potravou Ľahkú slepačí polívku a čaje z medom a citronom ! Sama to tak praktizujem a som v 74.r. Zdravá Díky P Bohu. Naše telo je neuveriteľne dobre dizainované´´ Len ho treba počúvat ľahodiť mu nezaťažovat ničím a Samozrejme , obrazne 🙂 k lekárovi treba isť iba ! keď donesiete nohu , ruku , hlavu pod pazuchou nech to pán Dr. pozkládá našije , kde čo treba ! Č. Humor :)))

  4. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/experti-upozornuji-na-zpozdeny-vedlejsi-ucinek-vakciny-pfizer/
    Experti upozorňují na zpožděný vedlejší účinek vakcíny Pfizer

    Vakcíny Moderna a Pfizer / BioNTech se vyznačují zhruba stejnou účinností a mají i podobné vedlejší účinky.

    Podle odborníků došlo v poslední době k nárůstu počtu pacientů, kterým bylo diagnostikováno zánětlivé onemocnění srdečního svalu (myokarditida) a obalu srdečního svalu (perikarditida).

    Obě diagnózy jsou vyvolány reakcí imunitního systému na infekci, poranění či na podanou vakcínu. Podle Ústavu pro srdce, plíce a krev mohou tyto stavy časem způsobit poškození srdce, vést k nepravidelnému srdečnímu rytmu nebo dokonce k jeho selhání.

  5. https://www.naturalnews.com/2021-06-15-covid-vaccines-cause-men-infertile-prostate-cancer.html
    Covid vaccines causing men to become infertile, develop prostate cancer
    Covid vakcíny spôsobujú mužom neplodnosť, rozvinie sa im rakovina prostaty

  6. https://www.banned.video/watch?id=60c90f7a384b080b2bf5741e
    CDC Data Shows 25 Thousand Unexplained Deaths Since COVID Vaccine Rollout
    CDC dáta ukazujú 25 tisíc nevysvetliteľných úmrtí od zavedenia vakcíny COVID

    Steve Kirsch founder and CEO of the COVID-19 Early Treatment Fund covers CDC data that shows over 25K deaths that cannot be explained. Pay no attention that the deaths spike once the national vaccination program rolled-out and stopped once people avoided the jab.

    You can learn more at vaccinevictims.locals.com

  7. https://www.naturalblaze.com/2021/06/serious-warnings-about-covid-19-vaccines-grow.html
    Serious Warnings About COVID-19 “Vaccines” Grow
    Vážne varovania ohľadne COVID-19 „vakcín“ rastú

    COVID Shots Are Killing Large Numbers of People
    Covidové vakcíny vraždia veľké množstvo ľudí

    Dangers Of Spike Protein In COVID “Vaccines”
    Nebezpečenstvá spike (hrotového proteínu) v COVID „vakcínach“

    Heart Inflammation and Blood Clots
    Zápaly srdca a krvné zrazeniny

    Is COVID-19 A Bio-Weapon?
    Je COVID-19 biologická zbraň?

  8. Aké peknučké:
    https://www.infovojna.sk/article/svet-sa-musi-pripravit-na-dlhu-pandemiu-potrebujeme-11-miliard-davok-vakcin-vyhlasil-vyslanec-who-carl-bildt-na-globalistickom-zjazde-globsec
    Svet sa musí pripraviť na dlhú pandémiu. Potrebujeme 11 miliárd dávok vakcín, vyhlásil vyslanec WHO Carl Bildt na globalistickom zjazde Globsec

    Bývalý švédsky minister zahraničných vecí Carl Bildt na bezpečnostnej konferencii GLOBSEC 2021 Bratislava Forum strašil delta variantom koronavírusu.
    Koniec koronavírusovej pandémie je stále v nedohľadne a sľuby krajín zo skupiny G7 v súvislosti s distribúciou vakcín sú nedostatočné. V utorok to na bezpečnostnej konferencii GLOBSEC 2021 Bratislava Forum uviedol bývalý švédsky minister zahraničných vecí Carl Bildt.

  9. https://www.infovojna.sk/article/po-vakcine-pfizer-zomrela-mlada-uradnicka-nitrianskej-radnice
    Po vakcíne Pfizer zomrela mladá úradníčka nitrianskej radnice

    Očkovanie proti koronavírusu si vyžiadalo ďalšiu obeť.
    Na nitrianskej radnici sú v šoku. Zomrela ich 39-ročná kolegyňa. „Včera bola na úrade, plná života. Potom sa išla dať zaočkovať,“ povedal nám zdroj.

    Mladá žena sa už ráno nezobudila. Údajne ju manžel našiel bez známok života.

    „Samozrejme, že to mnohí spájajú s očkovaním. Podľa mojich informácií malo ísť o druhú dávku vakcíny Pfizer,“ tvrdí zdroj.

    • u nás v dedine naplánovali hromadné očkovanie a tiež pfizerom

    • Tá mladá právnička a matka dvoch detí zomrela po podaní druhej várky vakcíny.
      Čaká sa teda na oficiálne vyjadrenie Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, ktoré vyjde až po znaleckom posudzovaní laboratórnych výsledkov a pitvy.
      Samozrejme spochybnenia sa nájdu hneď, ale.že napr. zomreli na covid to boli okamžité zdôvodnenia. A boli „presné“

      Teda bola to sloboda, ale do neba a nie je sama. Je mi ľúto rodiny, vyjadrujem úprimnú sústrasť.
      Verím, že keby vedela ako skončí, určite by to nepodstúpila, len bohužiaľ život jej to už nevráti.
      A nehoráznosť je, že sa ide očkovať do firiem, čistý „dobrovoľný“ nátlak.

  10. https://www.infovojna.sk/article/cerny-mesic-univerzity-karlovy-skola-hlasi-treti-umrti-zemrel-oblibeny-pedagog-thndel
    Černý měsíc Univerzity Karlovy. Škola hlásí třetí úmrtí, zemřel oblíbený pedagog Thöndel

  11. https://www.hlavnespravy.sk/nitra-v-soku-pracovnicku-mesta-a-mamicku-dvoch-malych-synov-nasiel-manzel-mrtvu-len-den-po-ockovani-kolegovia-sa-teraz-boja-druhej-davky/2577236
    Nitra v šoku: Pracovníčku mesta a mamičku dvoch malých synov našiel manžel mŕtvu len deň po očkovaní. Kolegovia sa teraz boja druhej dávky

    • Blog pod článkom:
      Chodte ako ovce na porážku, lebo vakcína je sloboda…

      • Ďalší blog:
        Aj v januári v BB zomrela 56 ročná zamestnankyňa mestského úradu po očkovaní ale v novinách tvrdili že zomrela na covid.

  12. https://www.hlavnespravy.sk/sef-mimovladky-ktora-dostala-39-mil-usd-od-pentagonu-a-financovala-vyskum-vo-wuhane-na-videu-z-2016-priznava-laboratorny-vyvoj-koronavirusu-so-spike-proteinom/2575326
    Šéf mimovládky, ktorá dostala 39 mil USD od Pentagonu a financovala výskum vo Wuhane, na videu z 2016 priznáva laboratórny vývoj koronavírusu so spike proteínom

  13. DPMK Kosice, ockovany muz presiel turniket do prace, odpadol do vecera bol mrtvy.
    Media mlcia

  14. Kapitál môže existovať len do vtedy aké bude mať zdroje obohacovania. Začína sa etapa jeho rastu, ale už nie navonok ale do vnútra, začína požierať sám seba . Preto vymýšľa nové zdroje svojej záchrany. Pandémia je toho príkladom . Horšie je však vojenské obkľučovanie RUSKA a ČÍNY . Potrebujú nové zdroje . Tomu sa dá zabrániť, revolučnou organizáciou ľudových más s konkrétnym cieľom
    Ľubomír

  15. v našej dedine už naplánovali na 25. júna hromadné očkovanie ľudí od 12 rokov!!!
    tak som zvedavá, o koľko stúpne úmrtnosť

    • Milá Mária, je mi zle toto čítať. Najprv sa zamerali na vraždenie dôchodcov v Domovoch dôchodcov a teraz na nevinné deti.
      Hrozné, hrozné že už neplatí Hipokratova prísaha – dnes len a len peniaze. Za peniaze aj vraždiť. Nikto sa nebojí pána Boha.
      Ale tá detská lekárka čo u nás propaguje očkovanie (štepenie) detí má prepojenie…dá sa to prečítať na internete.

  16. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/16/ivermectin-for-covid-19-infection.aspx
    COVID, Ivermectin and the Crime of the Century
    COVID, Ivermectin a kriminalita storočia

    Na jednej strana je dokázane, že Ivermectin vylieči Covid-19 a na druhej strane sa to zakazuje predpisovať lekárom

    Ivermectin Suitable for All Treatment Stages
    Ivermectin je vhodný pre všetky fázy liečby

  17. Británie:
    Vo Veľkej Británii sa začína objavovať nami už skôr predvídaný vzorec smrtnosti. Čím to je, keď to vyzerá, že kolektívna imunita je deklarovaná minimálne na úrovni 80 percent (nerátajúc prirodzené prekonanie ochorenia)?

    Aktuálne oficiálne dáta (aj keď zatiaľ na pomerne malej vzorke, preto sa pomer určite ešte upraví smerom nahor alebo nadol) ukazujú na 9.09 násobok smrtnosti
    na kovid po vakcinácii oproti prirodzenej smrtnosti neočkovaných.

  18. https://www.hlavnespravy.sk/necakane-umrtia-18-rocny-rumunsky-student-traja-zamestnanci-karlovej-univerzite-v-prahe-a-prekvapive-udaje-polskeho-ministerstva-zdravotnictva-o-umrtnosti-zaockovanych/2577928
    Nečakané úmrtia: 18-ročný rumunský študent, traja zamestnanci Karlovej univerzite v Prahe a prekvapivé údaje poľského ministerstva zdravotníctva o úmrtnosti zaočkovaných

    Dennodenne sa šíria nové správy o tragických úmrtiach ľudí v mladom a strednom veku, ktorí podstúpili očkovanie. Niektoré správy v médiach filtrujú informácie o tom, či osoby boli očkované, nakoľko všade navôkol zúri šialená kampaň za očkovanie, ktorá by bola takou informáciou vykoľajená. Pravda však vyjde skôr či neskôr navonok

  19. https://www.infowars.com/posts/bombshell-unexplained-deaths-skyrocketed-during-covid-vaccine-push/
    Massive Bombshell: “Unexplained” Deaths Skyrocketed During COVID Vaccine Push
    Voľný preklad:
    „Nevysvetliteľné“ úmrtia raketovo stúpali počas pretláčania (propagovania) COVID vakcíny

    Steve Kirsch, founder and CEO of the COVID-19 Early Treatment Fund, covers CDC data showing over 25K “unexplainable” deaths in recent months.
    25 tisíc „nevysvetliteľných“ úmrtí v posledných mesiacoch.

  20. Na webe http://www.infowars.com je dobrá karikatúra o Bidenovi – niečo trochu aj na zasmiatie

  21. https://www.infowars.com/posts/tearjerker-covid-vaccine-killed-32-year-old-son-grieving-parents-warn/
    Tearjerker: COVID Vaccine Killed 32-Year-Old Son, Grieving Parents Warn
    Covid vakcína im zavraždila 32 ročného syna, smútiaci rodičia varujú

  22. https://www.banned.video/watch?id=60c995640b62d20cc52ce045
    Why The Pfizer Vaccine Attacks The Heart
    Prečo vakcína od Pfizeru napáda (útočí na) srdce

  23. https://www.banned.video/watch?id=60c995fb0b62d20cc52ce1da
    Here’s Why We See Massive Blood Clots in The Vaccinated
    Vieme prečo vidíme masívne krvné zrazeniny u očkovaných

  24. https://www.naturalnews.com/2021-06-16-pfizer-plan-coronavirus-vaccine-children-toddlers-infants.html
    Pfizer pushes ahead with plans to push coronavirus vaccines on younger children, including toddlers and infants
    Pfizer pretláča dopredu s plánmi pretlačiť corona vírusové vakcíny na mladšie deti, vrátane batoliat a kojencov

  25. Jednoduchá

    ….tá veta pred tým článkom je tak jednoduchá a pritom pravdivá- ,,Keby tu pandémia naozaj bola, ľudia by sa nehádali, či tu je alebo nie je“, hovorí za všetko……..´dakujem portál Bádateľu za článok, áno ide len a len o peniaze, a vôbec nie o zdravie ľudí :-(……ďakujem aj našej Jean, je to taká naša usilovná včielka :-)……..smutné je, že tieto úmrtia spoj.s vakcináciou sú čoraz častejšie a predsa ľudia / teda niekt./ neváhajú a idú si ju dať ….smutné aj úbohé zároveň!……to hovorí za všetko, teda konkr.aj to, že niekt.,,ovca len ovcou zostane“…….nikdy inak………………………..

  26. https://www.naturalnews.com/2021-06-16-hcq-improves-coronavirus-survival-rates-200-percent.html
    New study: HCQ improves coronavirus infection survival rates by 200%
    Nová štúdia: Hydroxychloroquine (HCQ) zlepšuje prežitie corona vírusovej infekcie o 200%.

    Ak dobre viem na Slovensku tento liek je pod názvom Plaquenil.

  27. Jednoduchá

    ….tak toto je už otrasné milá Jean…….no ,,otrasnejšie“ bude, ak sa nájdu rodičia, čo na to pristanú:-(………………………………všetko je o našich rozhodnutiach, kt.by sme mali robiť čo ,,najsprávnejšie“ v súlade s božími zákonmi………………………….

  28. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/lekari-resi-zahadu-zena-po-druhe-davce-astrazeneca-prestala-mluvit/
    Lékaři řeší záhadu: žena po druhé dávce AstraZeneca přestala mluvit

  29. Jednoduchá

    ….ja viem, že to čo teraz napíšem, je dosť mimo toho, čo sa tu píše,
    no aj tak by som rada poznala Váš názor.
    Každý mes.platím za služ.mobil.siete urč.sumu. k nej som platila urč.popl., za program domác.cvičenia. Min.a tento mes.mi ten popl.na cvičenie nezarátali, no cvičenia ,,mi chodia“. Mám tam volať, či sa nepomýlili, či ? ako by ste to Vy riešili ? Vopred ďakujem.

  30. Jednoduchá

    …ojojój, všetkým sa ospravedlňujem…….už sa to vyriešilo ! :-)………………………………

  31. Jednoduchá

    ….pri tých niekt.cvikoch je lepšie cvičiť samému, aspoń ma nikto nevidí, keď ,,odfukujem“ :-(….:-)…..a kamera ??? tak to hádam nie, na to sú iné ,,celebrity“, nie taká jednoduchá žienka ! :-)………………………………….

Pridajte komentár

*