Prvenstvo za druhý júnový otvárací víkend si berie snímka Tiché miesto: Časť II.

15.6.2021|Marko Aust|

Za druhý júnový otvárací víkend v slovenských kinách si prvenstvo berie snímka Tiché miesto: Časť II., v premiérovom týždni si ju pozrelo 13 076 platiacich divákov a tržby boli 86 280 eur. V tomto pokračovaní úspešného hororu, kde prežijete, len keď budete potichu, sa stretneme s mnohými novými postavami, natoľko odolnými, že dokázali prežiť.

Na druhé miesto zostúpil minulotýždnový viťaz V zajatí démonov 3: Prinútil ma k tomu diabol, ktorý si na svoje konto pripísal 66 438 eur tržby od 9 811 divákov. Celkové tržby za dva týždne sa už blížia k štvrtmiliónu eur.

Tretie miesto patrí filmovej novinke Godzilla vs. Kong, v ktorej sa King Kong so svojimi ochrancami vydá na nebezpečnú cestu, aby našiel skutočný domov. Neočakávane sa však ocitnú v ceste rozzúrenej Godzille, ktorá ničí planétu. Snímku v uvádzacom týždni zhliadlo 2 628 divákov a utŕžila 16 402 eur.

Z filmových noviniek (ak nepočítame špeciálne predpremiéry) sa v prvej dvadsiatke umiestnili ešte na 7. mieste krimikomédia s trojicou hereckých veteránov Robert De Niro, Morgan Freeman a Tommy Lee Jones s názvom Podfuk za všetky prachy (1 518 divákov, tržby 10 096 eur) a rodinná snímka Poly je na 10. mieste (437 divákov, tržby 2 561 eur), kde sa desaťročná Cécile snaží zachrániť zo cirkusu týraného poníka.

  Foto © CinemArt/ContinentalFilm/Bonton

Súvisiace články