Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Najväčší prevádzkovateľ kúpeľov pripravil výhody pre zdravotníkov

Najväčší prevádzkovateľ kúpeľov v Európe pripravil výhody pre zdravotníkov Foto: Ensana Health Spa Hotels

Dobré sa opláca dobrým. Neplatí to len v rozprávkach ale aj v živote.

Piešťany 14. júna (OTS) - Sieť Ensana, ktorej súčasťou sú aj Kúpele Piešťany chce za obetavosť a neúnavnú prácu počas ťažkého obdobia poďakovať lekárom a všetkým zdravotníckym pracovníkom.

Pred zhruba 500 dňami sa na Slovensku objavil prvý potvrdený prípad infekcie novým korona vírusom. Kým ľudia ešte netušili, čo to znamená – odborníci a zdravotníci sa už pripravovali na situáciu, že pri jednom prípade nezostane. A tak aj bolo. K dnešnému dňu je stále na Slovensku okolo 300 000 evidovaných nakazených COVID-19. Lekári a zdravotnícki pracovníci zároveň priebežne očkujú populáciu – skrátka, práce majú okrem bežnej agendy nad hlavu.

Popredný prevádzkovateľ kúpeľov v Európe – Ensana Health Spa Hotels sa rozhodol vyjadriť im za ich odhodlanie, vytrvalosť a službu poďakovanie. Každý – od upratovačov až po vodičov sanitiek, sestry, lekárov – KAŽDÝ zdravotnícky pracovník, ktorý sa preukáže zamestnaneckou kartičkou alebo potvrdením o zamestnaní v zdravotníctve sa automaticky a bezplatne stáva členom Ensana Life Gold klubu. Všetky jeho výhody môžu počas jedného roka zdravotníci čerpať aj s celou svojou rodinou. Na získanie tohto členstva je potrebné zaregistrovať sa na stránke https://www.ensanahotels.com/sk/heroes.

Členstvo v klube oprávňuje členov k čerpaniu nepretržitej 20 % zľavy na všetky služby z webovej stránky Ensana. Majitelia členstva Ensana Life Gold si môžu užívať aj vyššiu triedu ubytovania, VIP služby či „late checkout“ (neskoršie odhlásenie sa z ubytovania), skorší nástup na pobyt a ďalšie výhody s tým spojené.

Je to najvyššia úroveň nášho členstva a v normálnom prípade na jej získanie potrebujete ekvivalent strávenia 50 nocí v hoteloch Ensana,“ povedal Mark Hennebry, predseda spoločnosti Ensana. „Naozaj chceme preukázať zdravotníckym pracovníkom, ktorí v uplynulom roku obetovali toľko zo seba a svojho času, úctu a rešpekt, ktoré si zaslúžia. Dúfame, že týmto spôsobom zdravotníkom uľahčíme prístup k pobytom v hoteloch Ensana. Sme presvedčení, že zdravotnícki pracovníci si zaslúžia oddych a relax a že naše termálne minerálne vody, relaxačné masáže či liečivé bahno spravia pre ich zdravie a pohodlie zázraky.



Súčasťou programu, ktorým chce Ensana vzdať hold zdravotníkom je aj možnosť vyhrať pobyt úplne zadarmo. Päť zdravotníckych pracovníkov z piatich krajín, kde Ensana prevádzkuje svoje hotely (Česko, Maďarsko, Rumunsko, Slovensko a Veĺká Británia) môže vyhrať 3-dňový pobyt v jednom z hotelov zo siete Ensana.



Ensana preto vyzýva ľudí, aby si uctili zdravotníkov tým, že ich nominujú na heroes@ensanahotels.com a umožnia im tak získať pobyt zadarmo. Pravidlá súťaže a spôsob nominácie nájdete tiež tu.
Nominácie budú možné do 15. 7. 2021 a výhercovia si budú môcť nárok na získaný pobyt v hoteli siete Ensana uplatniť až do roku 2022.

Viac informácií nájdete na www.ensanahotels.com/sk/heroes.