Zelená dohoda (Green deal) nemá s ekológiou nič spoločné. Je to progresivistická ideológia vedúca k hospodárskemu úpadku a horšej ekológii. V eurovoľbách nevoľte PS, lebo skončíte ako žobráci!

Je to oficiálne: 1. júla sa EÚ stáva obrovským koncentračným táborom


Print Friendly, PDF & Email

Je to oficiálne: 1. júla sa EÚ stáva obrovským koncentračným táborom

(Jean-Michel Grau, thelibertybeacon.com) Od 1. júla by mal byť pre opätovné umožnenie kontaktov medzi rôznymi krajinami Únie oficiálne zavedený zdravotný pas.

Vlastne sa práve dosiahla dohoda medzi hraničnými kontrolami a členskými štátmi o zdravotnom pase, ktorý s pomocou QR kódu umožní dokázať, že jeho držiteľ bol zaočkovaný, že má negatívny test, alebo je po nakazení sa ochorením Covid-19 imúnny.

Neklamme sami seba: tento európsky „ausweis“ (občiansky preukaz) nie je nič iné ako povolenie opustiť európske väzenie pod holým nebom, kvôli možnosti opäť sa pohybovať medzi rôznymi európskymi krajinami.

A tým ratifikuje vytvorenie ľudí Alfa+ a ľudí Beta+, inými slovami, obrovský európsky apartheid, v ktorom záleží na tom, či niekto alebo nebol zaočkovaný.

Toto opatrenie završuje celý represívny a slobodu ničiaci arzenál ako sú sledovanie, dohľadávanie kontaktov, geolokácia, totálna policajná kontrola, rozličné a pozmeňované lockdowny, nosenie náhubkov, zákazy vychádzania a, v neposlednom rade, mediálna propaganda a cenzúra sociálnych sietí.

Akákoľvek podobnosť s touto novou nacisickou krajinou a jej modelom bude čisto náhodná. Kto teda dokáže stále veriť, že dnešná Európa je o mieri? Nebola by radšej vo vojne?

Európa je vo vojne s vlastnými obyvateľmi

Európa vo vojne so svojimi vlastnými národmi, pre vytvorenie svojho dominantného postavenia pred svojím ekonomickým kolapsom, ku ktorému má dôjsť pravdepodobne už tento rok.

Je to predohra k Veľkému resetu davoských šialencov na zavedenie digitálnej meny a univerzálneho príjmu, lákadla na totálne podrobenie si celej strednej triedy, budúcej triedy európskych zombie.

Tento scenár ako z nočnej mory však, naopak, nebráni eurokomisárovi Didierovi Reyndersovi porovnávať túto dohodu s voľbou pápeža, keď nadšene twítol:

„Biely dym: máme dohodu Európskej komisie o návrhu covidového certifikátu.“

„K tomuto novému nástroju sme dospeli  v rekordne krátkom čase, aby sme zaistili voľný pohyb všetkým občanom,“ pogratuloval si.

Je pravda, že je čo povedať k tomuto „pasu“, ktorý nie je ničím viac než obyčajným povolením opustiť európske väzenie, predohrou k zrejme ďalšiemu, sofistikovanejšíemu kľúču, ako je podkožný digitálny čip, švábska transhumanistická verzia súčasného elektronického náramku pre väzňov.

Hlavná komisárka Ursula von der Leyen zdôraznila, že certifikát bude „kľúčovým prvkom na ceste k bezpečnému a jednoduchému obnoveniu cestovania v celej EÚ.“

Liečba osteoporózy

Povedané inak, malá sladkosť medzi dvoma údermi kyjakom po rypáku.

Prenechajme však záverečné slovo pologramotnému nosičovi uterákov pre vnútorný trh Thierrymu Bretonovi, v jeho veľkom lyrickom výleve:

„Európa sa pohýňa vpred, zjednotená digitálnym covidovým certifikátom… Silný signál pre turizmus a zotavenie!“

Karantény však zrušené neboli

Je isté, že pri všetkých tých majiteľoch reštaurácií na pokraji bankrotu, z ktorých podľa predpovede Klausa Schwaba 75% zanikne, sa turizmus opäť pozviecha…

Tento krásny obraz má však iba jeden tieň: napriek zdravotnému pasu by každý občan mohol podliehať karanténe. Pretože 27 krajín, zdôrazňujúc, že ide o národné privilégium, si chce túto možnosť ponechať pre prípad objavenia sa nejakého variantu.

Je však dobre známe, že tieto varianty ignorujú hranice, takže je stále pravdepodobné, že aj napriek tomuto takzvanému pasu k slobode sú karantény stále na európskom menu. Diabol sa ukrýva v detailoch…

Tento zdravotný pas, ktorý, pripomeňme si, nie je ničím viac, než skrytým donucovacím aktom k zaočkovaniu sa, bol na programe samitu európskych lídrov v dňoch 24. a 25. mája v Bruseli. Dohodu schválil aj európsky parlament na plenárnom zasadnutí v dňoch 7. až 10. júna v Štrasburgu.

„To dohode umožní vstúpiť 1. júla do platnosti,“ potvrdil na tlačovej konferencii španielsky člen Európskeho parlamentu a parlamentný vyjednávač Juan Fernando Lopez Aguilar.

Niet pochýb o tom, že všetci kápovia tejto teraz Únie zavretých budú s nadšením a jednohlasne, so zdvinutými rukami hlasovať za schválenie tohto ausweisu.

Nepochybne si myslia, že všetci Európania buudú súhlasiť s tým, že prestanú žiť, aby sa vyhli umieraniu.

Záver

Šengen je mŕtvy. Väčšina ľudí u nás súhlasila so vstupom do EÚ práve pre možnosť slobodného pohybu medzi európskymi krajinami.

Tento hlavný benefit členstva v EÚ práve padol. Oplatí sa nám teda naďalej zotrvávať v tomto novodobom žalári národov? Nenadišiel čas z tohto fašistického spolku vystúpiť a ísť si vlastnou cestou?

Zbohom vysoký krvný tlak

Autor: Jean-Michel Grau, Zdroj: thelibertybeacon.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. https://www.infowars.com/posts/biden-pushing-vaccines-will-be-a-constant-project-for-a-long-time/
    Biden: Pushing Vaccines Will ‘Be a Constant Project for a Long Time’
    Biden: Pretláčanie vakcín bude „Stálym projektom na dlhú dobu“

  2. Vsimli ste si, ze aj DPH bude od 1.jula, toho isteho dna, zrusena pre zasielku do 22eur?
    Nahoda?

  3. Zaujalo ma toto
    „Európa vo vojne so svojimi vlastnými národmi, pre vytvorenie svojho dominantného postavenia pred svojím ekonomickým kolapsom, ku ktorému má dôjsť pravdepodobne už tento rok.“
    …už tento rok.
    viem, ze autora clanku nezastihnem na tomto fore, ale je tu kopec ludi s vybornym postrehom, co si o tom myslite? Ako by ste sa tomu branili?
    Prva polovica roka uz presla, vela casu BY nezostalo, ak tak trafili tuto predpoved.
    Kedze skorumpovane media teroristov mlcia, dam sem svoje postrehy:
    zdrazovanie tovaru, nedostatok materialu (silikonove tesnenia), neviem ci je to z dovodu, ze teroristi zatvorili prevadzky, a je nedostatok, alebo je to tym, ze teroristi vytlacili tolko penaiz za rok 2020-2021, ako nevytlacili za celu dekadu 2000-2019, cize inflacia, alebo co je za tym? Nehnutelnosti rapidne idu hore, dovod? Bohaci skupuju a parkuju svoje peniaze do bytov, pozemkov, domov. Tych penazi sa natlacilo habadej, cize im je jedno, ze si priplatia za material (velky dopyt, nizka ponuka). To iste akcie. A niektore vzacne kovy, ako napr, Rhodium
    https://www.kitco.com/charts/rhodium.html
    stalo cca 5000$ pred rokom, potom 25tisic, teraz 20tisic. Pouziva sa hlavne v automobilizme.. Je to na extremne dlhe pisanie a studovanie, preco co a ako, ale zaujima ma pohlad inych ludi, ktori sa nad tym zamysleli. Co nas caka? hyperinflacia? Alebo len obycajna cca5% inflacia rocne?

    • Milý pán Dušan, nečaká nás nič dobré, to viem. Ale aj to vidím, že ľudia sú ako diví, jeden druhého napomínajú, nevedia pravdu… Ja mám pocit, že prebieha tretia svetová vojna.
      A ešte keď človek chce začať vysvetľovať tak je napomenutý: Nie si pozitívna.
      Takže asi máme byť pozitívne ovečky, ísť do záhuby, len nečinne čakať koniec.
      No comment – bez komentára.

      Aj to vieme, že tí čo platili Hitlera, vytvorili koncentračné tábory, vytvorili toto, čo máme teraz.

      • Velky suhlas vazena pani Jean a co sa tyka „vystupu z EU,“uz je pozde mily drozde“,lebo,uz sme v kocentracnom vyvrazdovacom tabore a odtial uz cesty nieto

        • to by bolo fajn – vystúpiť z EU, ale kam vystúpiť? Do vzduchoprázdna? Kde to je lepšie?
          To by bolo koniec-koncov jedno, ale ešte väčší problém je – kto? Vy, ja, kto ešte? Koľko nás je? Ako história ukazuje, musíme iba čakať, kým to niekto neurobí za nás. A my sa potom hlasno pridáme.

          • P.MíloTakto hovoří ti,co nemají svůj sen. Počkám až to za nás udělá někdo jiný.A kdo prosím?Proč místo těchto chmůr,když pro to nic nechcete udělat,stačilo by začít myslet s přesvědčením,že Vaše pravda-tedy svoboda je správná a nesouhlasit s tím,co se děje. Př.Já nenosím roušku nikde. Do obchodů,do metra atd. Když mne někdo upozorní, řekn:,abyste se Vy nebáli z lítostí k Vám ustrašení,tak si ji dám,ale je to protiprávní.Jste spokojená-ý?Takhle kdyby více lidí,kteří ví,že je to nesmysl reagovali,tak by umlčení agresivní ustrašence.Učím v MŠ,kupuji plivací testy,ne píchat do nosa do nosa k 3 .oku a do těla chemii po kterém mnozí umírají,což se samoržejmě tají.Taková je pravda.

          • Milo, povedal si to milo. Ale po našej smrti je to na hovno.

          • Zomrieť za národ je jedna z možností, ako naplniť svoj život! Úplne, v plnom zmysle! Vedeli to naši predkovia – prečo toto nevieme my?

        • Možno príde nový Koněv (odkaz na osvoboditele Osvětimy), možno? S tým svojím Osvoboditelom, sa hádam, brzo strewtněm nad oblaky.

      • lenže Hitler Adol padol a veľmi neslávne, ak je to pravda, pretože pravda na tomto svete je prezvlečená lož. Čo myslíte že čaká túto skrumáž národov. Hlúpaci tešte sa!!!!!!Chceli ste to.

    • Hovorí sa, že napríklad železa je nedostatok, že všetko zbiera Čína

      • Čína vykúpila ešte na jar v EU všetky zásoby OBILIA a skupuje aj bravčové mäso.
        To bolo v bežných správach.

      • zelezo sa blbo skladuje, ale taky roxor bude asi pouzitelny.
        1 kubik je cca 8000eur, kedze 1eur za 1kg.. a hustotae je cca 8kg na liter.
        takze beriem spat, mate velmi dobry postreh s tym zelezom
        napr CYKY kable isli hore o 50% za 3 roky, ale za tym moze byt aj vysoky dopyt po lockdownoch, ked sa mozno nevyrabalo a posihne to viac odvetvi mozno

    • Chystajú nám „páni sveta“ na júl celosvetový kolaps?
      Svetové ekonomické fórum Davos má na júl 2021 naplánovanú vojnovú hru, ktorá má „simulovať“ zablokovanie celosvetovo životne dôležitých dodávateľských reťazcov.

      Pričom práve táto organizácia „prorocky“ nacvičovala covid pandémiu už niekoľko mesiacov pred jej skutočným začiatkom. Uviedol Benjaminfulford.net.

      Celosvetovo známy novinár Benjamin Fulford, ktorý pôvodne pracoval pre „pánov sveta“ v časopise Forbes a následne prešiel na druhý breh, teda na takzvanú „konšpiračnú stranu“, upozornil na veľmi zaujímavú udalosť, ktorá sa má uskutočniť v júli tohto roka.

      „Nácvik“ zablokovania celosvetového zásobovania

      Svetové ekonomické fórum Davos má totiž na júl 2021 naplánovanú vojnovú hru s názvom „kyberpolygón“. Táto hra má „simulovať“ kybernetický útok na životne dôležitú svetovú infraštruktúru. Jej kolaps by mohol znamenať úplné zastavenie celosvetového zásobovania. Prípadne „len“ zablokovanie miestnych životne dôležitých dodávateľských reťazcov v rámci určitých krajín.

      Že podobné „cvičenia“ netreba brať na ľahkú váhu ukázali už kybernetické útoky na ropovody či prerušené dodávky mäsa. Napríklad útoky ransomvér dokážu „s ľahkosťou“ zatvoriť školy, pozastaviť liečbu rakoviny či v konečnom dôsledku úplne zablokovať každodenný život.

      Prečo treba spozornieť

      Treba v tejto súvislosti pripomenúť, že to bolo práve Svetové ekonomické fórum Davos ktoré akoby „prorocky“ nacvičovalo covid pandémiu už niekoľko mesiacov pred jej začiatkom. Organizovalo ju vtedy spolu s Centrom pre zdravotnú bezpečnosť Johns Hopkins a Nadáciou Billa a Melindy Gatesových. Akcia sa uskutočnila 18. októbra 2019 v New Yorku. Teda v čase, keď svetová verejnosť nemala o akomsi koronavíruse ani len potuchy.

      • Ad “ fórum Davos má na júl 2021 naplánovanú vojnovú hru, ktorá má „simulovať“ zablokovanie celosvetovo životne dôležitých dodávateľských reťazcov“ = hľadanie tzv. hrdla organizácie – už to prebehlo zablokovaním Suezu 400 m dlhou kontajnerovou loďou a zároveň štrajkom /odborovým-mafiánskym/ dokárov v Kalifornii – akože blokáda čínskych lodí kvôli Covid 19, ale zablokovali aj texaských producentov mäsa!

        Nacvičovanie globálneho hladomoru! Cez distribúciu potravín!

        Čiže hurá k Sulíkovému „kúpime si“ – načo je nám sebestačnosť!

        Vy nemáte potuchy, aké sociopatické „solidárne“ /s „elitami“/ prasa máte vo vláde!

  4. https://otevrisvoumysl.cz/aerolinky-ve-spanelsku-a-rusku-doporucuji-ockovanym-lidem-neletat/
    Aerolinky ve Španělsku a Rusku doporučují očkovaným lidem nelétat

    Ve zkratce…
    Aerolinky ve Španělsku a Rusku doporučují očkovaným proti covidu nelétat z důvodu rizika vzniku krevních sraženin. Více ve videu.

  5. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/fox-news-rockefellerova-nadace-vytvorila-studii-ohledne-globalni-pandemie/
    Fox News: Rockefellerova nadace vytvořila studii ohledně globální pandemie

    Dokument Rockefellerovy nadace z roku 2010 mluví o budoucích scénářích, mezi kterými je i vypuknutí globální pandemie, uvádí reportáž americké Fox News.

  6. https://tadesco.org/us-senat-vysetrovanie-covid-podvodu-a-cenzury-big-tech/
    Senát USA: Vyšetrovanie Covid podvodu a cenzúry Big Tech

    https://rumble.com/vihizz-us-sent-vyetrovanie-covid-podvodu-a-cenzry-big-tech.html
    US senát- vyšetrovanie Covid podvodu a cenzúry Big Tech

  7. https://tadesco.org/bez-vysvetleni-mnohe-kroky-v-armagedonu-jsou-necitelne/
    Bez vysvětlení, mnohé kroky v ARMAGEDDONU jsou nečitelné

    Dle vynálezce mRNA technologie každá podaná injekce vyvolá do dvou až tří let stav neslučitelný se životem a lidé odejdou do jiné dimenze. Spíše dříve než později.

    • len či v tej inej dimenzii nevyžadujú pas.

    • Jean, to tvrdia dokonca aj nositelia Nobelovej ceny. Ale poznáte to, kto chce kam………….. Nad Tatrou sa blýska a neprestane , Slovák Hlúposť stiská a to sú špatné zbrane…

  8. https://www.naturalnews.com/2021-06-13-china-had-covid-vaccine-ready-before-pandemic.html
    PLANDEMIC: China had a covid “vaccine” ready and waiting long before the pandemic

    Voľný preklad: Čína mala covidové vakcíny už pripravené (hotové) dlho predtým ako vypukla pandémia

  9. Zaujímavý článok aj s videami (behom dňa to vypočujem):
    https://www.naturalnews.com/2021-06-13-interviews-robert-f-kennedy-jr-and-jr-nyquist.html
    Must-listen interviews of the week: Robert F. Kennedy, Jr. and JR Nyquist
    Musíte počúvať rozhovory týždňa: Robert F. Kennedy, junior a JR Nyquit

  10. https://zemavek.sk/stat-chce-zriadit-centra-v-ktorych-sa-maju-ockovat-ludia-s-vaznou-reakciou-na-prvu-davku/
    Štát chce zriadiť centrá, v ktorých sa majú očkovať ľudia s vážnou reakciou na prvú dávku

    Hlásení nežiaducich účinkov pribúda. Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) eviduje takmer 5800 hlásených nežiaducich účinkov vakcín k 10. júnu. Z celkového počtu hlásení je 447 závažných, čo predstavuje 7,7 percenta hlásení.

    Ministerstvo zdravotníctva zároveň plánuje, že v centrách by sa liečili aj dospelí, ak majú vážne nežiaduce účinky po prvej dávke vakcíny a pripravovali by sa na druhú.“

    Neuveriteľné…

    • Choré. Zvrátené. Nepochopiteľné. Neakceptovateľné.
      Takejto zhovädilosti je schopný naozaj iba ten najúbohejší živočích menom človek. Hanba nám!

  11. Fuu tak to je hotová katastrofa …..ideto podľa plánu elít…. no nemám slov nebudeme môcť kupovať ani predávať neockovaný nebudú môcť ísť ani k lekarovy ani do obchodu bez toho aby sa preukázali platným očkovacim preukazom ……živý budu závidieť mŕtvym….

    • Bude sa kradnút a vraždit,vyhlasovat stanné právo,bude anarchia,zvrhne sa to úplne iným smerom ako to má elita naplánované,pretože plány sú staré 50 rokov a teraz sú ludia úplne iný.

  12. https://blog.hlavnespravy.sk/27045/covid-19-konecne-vychadza-pravda-na-povrch-3/
    COVID- 19 ,konečne vychádza pravda na povrch ! (3)

    3. fáza: Ak väčšina ľudí odolá vakcíne, uvoľní sa vojenský vírus SARS/HIV/MERS. Veľa ľudí na to zomrie. Bude to prežitie tých najschopnejších. Bude to tiež konečný tlak na to, aby boli všetci očkovaní, aby sa vrátili do normálu. Tí, ktorí vzali vakcínu, budú vo vojne s tými, ktorí ju nezobrali. Bude to anarchia zo všetkých strán.“
    „Covid-19 znamená„ osvedčenie o identifikácii očkovania umelou inteligenciou “a„ 2019 “bol rokom, v ktorom bolo osvedčenie vydané.“

    • Z oficiálnych správ: Na Slovensku sú už komáre, ktoré spôsobujú smrteľné tropické choroby.

      • Komár Anopheles – malarický /lebo je aj ten obrovský neškodný nektárový/ je tu už okolo roku 2000. ja sám som ho videl v okolí Čunovskej zdrže, čo je zároveň súčasť bratislavskej cyklotrasy – toto potvrdila aj epidemiologička v relácii STV – čiže vektory tu sú – a treba vedieť, že malária na Žitnom – správne „šitnom“ z nemčiny – štrkovom ostrove – tu bola do roku 1956 a na východe okolo Tisy do roku 1963!

        A zároveň treba vedieť, že rastlinky majú schopnosť kvantového premiestnenia v rámci kozmickej rovnováhy, a teda – už v roku 1956 sa v Podunajskej nížine objavili prvé rastliny Paliny ročnej – artemisia annua – ktoré nám prišli pomôcť! Palina ročná likviduje boréliu, toxoplazmu a maláriu! Priamo likviduje! Takže – Do not Panic!

  13. Jak říká autor Sputniku V Gincberg vyznamenaný Putinem za vakcínu Sputnik V : očkovaní jsou naočkováni vektorovou vakcínou ,kterou pak vydechují a nakazí těmito jedy neočkované,dnes toto psali na Sputniku.jinak na stránce ksbforum.eu je v rubrice o vakcínách a Covidu japonská studie ,která nepotěší.
    jediná nevektorová vakcína je Sputnik V řekl Gincberg.

    • Máte tam asi překlep, asi jste v první části chtěl zmínit mRNA a spikeprotein?

      • Ne,nemá tam překlep ..spike protein je toxický koluje v krvi několik dnů po očkování a poté se usazuje v orgánech ,já jsem spike protein nezmínil ten se nevydechuje.Byla tvrzena domněnka ,že spikeprotein zůstanë v místě vpichu a nedostane se z ramenního svalu – viz poslední kanadská studie,která dokazuje ,že to tak není.

  14. https://zemavek.sk/firma-eurolab-lambda-vlani-zaznamenala-trzby-55-5-miliona-a-stonasobne-vyssi-zisk-ako-v-roku-2019/
    Firma Eurolab Lambda vlani zaznamenala tržby 55,5 milióna a stonásobne vyšší zisk ako v roku 2019

    Firme z Trnavy, prepojenej na Sulíka a Matoviča, ktorá dodala testy pre celoplošné testovanie, stúpol zisk stonásobne.

  15. https://otevrisvoumysl.cz/spike-protein-v-covid-vakcinach-je-nebezpecny-a-cytotoxicky-diskuze-odborniku/
    Spike protein v covid vakcínách je nebezpečný a cytotoxický – diskuze odborníků

    Ve zkratce…
    Dr. Robert Malone, vynálezce mRNA technologie (která je v současných covid vakcínách), dr. Bret Weinstein, PhD – evoluční biolog – a Steve Kirsh mluví o závažném problému týkající se covid vakcín. Více v této podnětné diskuzi.

  16. https://otevrisvoumysl.cz/hydra-demokratu-hluboky-stat-a-barevne-revoluce/
    Hydra demokratů: Hluboký stát a barevné revoluce

    Ve zkratce…
    Jak probíhají barevné revoluce ve světě? Co je hluboký stát? Na tohle a další otázky naleznete odpovědi v tomto videu z roku 2019 od Glenna Becka, který přeložil Josef T. Děkujeme.

  17. Jared MMS Dr Nehybka PE

    Putin rekl jasne Joe Bidenovi aby prestal delat s EU a NATO bordel na Ukrajine…. Ano Ukrajina ktera mela jak znam a byl jsem tam za SSSR kolem 65 milionu velice zdravych, plne zajisternych a plne zajistenych obyvatel na dnesnich plne zbidacenych alkoholiku bez budoucnosti… jen 25 milionu??? A jeho syn Hunter Biden tam dostaval – kradl $600 000 mesicne za korupce a ekonomicke kolapsy??? V 2016 jsme projeli kolem Uzhorod a Mukacevo kde rodina koupila v 1926 velke pozemky s dubovymi lesy, pdy take s uranem… no hruza! V 1962 a taek az 1978 vsude ciste deti, hriste, plne smichu v bilych kosilkach sukinkach, kratkych modrych kalhotatch, dnes skojy zavrene, panelaky v bordelu, s mrizema v oknech do 2. poschodi… bylo , mi k placi, neb moje sestrenice se narodili v Mukacevu jejich tatinek tam byl umisten pracovne na budovani Podkarpadske Rusi… videt kdysi casrt CSR, jak Rusini jsou dnes Ukrajinci zachazeni jako nejaky odpad, dobytek? Oproti 1962 kdy jsem tam jezdil v ramci vystavby Slnavske Siravy tak vse fungovalo a lide se dovedli veselit…
    Kdyz nutne, nasilim.. mi si nechame dat v Madarsku neb Srbsku vakcinabci Sputnik 5 a vezmu si sebou svuj mezinarodni ockovaci prukaz.
    Satanista Governor NYS ultraliberal a podvodnik? Mario Cuomo chce zaridit plosne povinne ockovani jiz od mladeze od 12 roku ale sam si vakcinace dal jen ty podvodne?? Nepotrebuji nic vysvetlovat byl jsem vyhodnoce jiz mnohokrate pak v 1Q 2019 #1 ze 100 Svetovych inzenyru, s projekty 5 svetadilu, pracovni a osobni cestovani po celem svete, v CCCP jsem byl 7x vceten Sibire a Mongolska, v Izraeli 8x na Blizkem Vychode pred „Jarem, v Libyi… Syrii…

    A byt terrorizovan a napaden jiz 8x take policii v Astryytorii, etkemer zabit, me od 19/11/2010 jsou jiz pres $2 milionu… atd atd.

  18. My se radujeme deleme party, grilujeme, vsichni bez masek,bez vakcinaci-ockovani a nikdo jeste nebyl zaznamenan s COVID, V Paterk sobotu zahradni rerstaurace s hudbou, tancenim libanim… jako kdyby nic nebylo a vite, tam je vysoka koncentrace veteranu… plne vyzbrojenych a rozumna policie vsichnio se navzajem znamwe, policie vi, ze kdyz uslape svobodu, pak mohou prijit na radu oni a jejich rodiny..
    Stejne v Texasu, Floride a pod kde nevladnbou Satanbiste, Satanova Synagoga a pod ale Trumpovi ano chce to VIVAT „ervolution pro svobodu… Pryc z NATO, EU atd atd… Jak je psano ve videni SvJana, a proroka Dan ieal… EU kolapsuje a my k tomu vsichni musime dopomoci.
    Dnes jako vzdelany atke v Geologii a pod vite, zee existoval cas Jurasiuk asi 3-hory kdy bylo mnohem tepleji a brontosaurusy atd a nyni ajk je take pres Astrofysiku a podobne zkoumani dokazano, prichazi nova vlna podobne 3-ti horam ano ytake s vliby Cernych hmot a superhaaglaxii s atke sialma treba Neutrino- neutralni vpravo a vlevco energii, atd atd… a oni udelaji s prirozenych vesmirnych cyklu supermoroni, hejhulove Globalni oetlpplobvsvni vite, ze vice CO2 znamena vyssi biologicky rust, nebo oni nevi, co je to Fotosynteza, atd atd… Ano superidioti zkorumpovani dosazeni sialMA TEMNA k nasemu terroru, zmracedni civilizace, dep[opulavci… … se ujali moci a terorizuji nas do miry kam se jen nechame a pamatujte my nemame co stratit, jen sve okov y!!!, a podobne take za podobnych podminek zacala Francouska Revoluce az nastup Hitleta a pod???
    Studujte a nedejte szotrocit,, verme ve spaseni a Bozi ochranu, pres Kristovu krev na Kalvary!!! a at Nebesti andele odejmou od nich jejich Satanisticke ochrany a pod… Kchazari, Annunaki, Kabaliste, Synagogy Satanovy a odstanme bevesekre jejich spolupracovniky jak to Buh jiz nakazal lidem Mojzisovi Jasoovi a oni s nima udelali smlouvu, jejich podvody…ktere jsou, chteji znicit take vybrane obyvatel Izraele a Palestyny a pod…
    Mejte se, ano Rusko asi prezije bez ujmy a proto chteji odstranit veskere ze sveta jako je Puti, Orban nebio v Polsku, Srbsku musime je ochranit!!!

    Pamatujte Bolsevismus, Fasismus mel zajem o rozvoj hospodarstvi, zlerpsit kvalitu anrodu pamatujte bourlivy ekonomicky rozvoj v CSR atke po 1968 vystavby na Slovensku, muj tata ridil Jaslovske Bohunice, VSZ, Kachlickarny v KLucenci a pod… Co mate dnes,m diky Havlojidum a Kchazarum a dnesnim terroristum a jejich spolupravovniku vlad EU??? Narody probudme se, zvedenme sve oci k Nebersum a skonceme s GMP, COCID Vakcinacnim a jinym terrorem. Oni jsou v mensime 1:5000 a oni at zalezou do svych ohrazenych hlidanych mcytvrti snad atke pod zem a at z jejich superluxusnich kolonii udeleem jejich Tabory kde se budou trast strachy pred hnevem lidu, ajk je psano ve Zjeveni… nas vetsiny… musime uvedomit policii, vojsko ovsem asi jiz „zmanipulovanycjh“??? Ja znam byl jsem od 2016 jednim z tech nasilne zavranych, nasilne mentalne zdrogovani kde z Vas udelaji zmanipulovane Zombie… Jak to rekl Putin kdyz chrteji zustat ve svych luxusnich derach dalsich 100 roku maji moznodst, ale bez nas…
    Jiz vite, ze veskeri zaskodnici, terroriste musi byt odstraneni okamzite po prijezdech at nemohou vykonat sev Satanisticke dila vycvicenych Imperialisty, NSP, ZHN atd studujte a poznejte Parvdu ketra vas muze osvobodit!!! V 8 zemi sveta je zakaz GMP, 5G, Vakcinace, omezeni … a pod a atm take prezije vcelstvo a narody…

    • Ad „My se radujeme deleme party, grilujeme, vsichni bez masek“ – MY TU – bez trenírok a slipov a nohavičiek – byť 3 krát posraný za deň – kto by to večne pral, že.

      Proste – jedeme naostro!

    • Jaroslav. Prepáč, ale ten tvoj článok je NEĆITATELNÝ. je tam spústu chýb a len veľmi ťažko rozumieť čo tým myslíš. Nerozumiem jednotlivým vetám, lebo sú skomolené. Poznám Keramické závody v Lučenci a ty tam kľudne napíšeš Klučenci. také mesto na Slovensku neexistuje. Vieš aký dojem ten tvoj článok doslova šlendriansky /nedbanlivo napísaný zanecháva v ľuďoch. Na 100% si Matovićov spolužiak, ktrý sa v školách NIČ nenaučil a len ohromným podvodom a klamstvom sa dostal k moci. Ty podľa mňa si sa nenaučil ani poriadne po slovensky. Hanby sa !

      • „Mariška“! Jaroslav je 79-ročný – ale určite nie dementný emigrat z Moravy, dlhoročne žijúci v USA – a jediná vec je – že to nevieš akurát ty – tak sklapni učka! Alebo skôr trollka! Lebo 30. jún a náhubkový zákon sa blíži, a vy kundy štátne náhubkové už ste nalepené na tomto webe! Keď mňa zoberú v klepetách, tak Jaroslav prevezme agendu! Tie vaše týždňové školenia vám nestačia na to, aby ste tu s tým vyj.bali!

        • „hanbi sa“ – synonymá slova – Slovnik.sk
          [Prehľadávať doménu slovnik.aktuality.sk] https://slovnik.aktuality.sk/synonyma/?q=hanbi+sa
          hanbi ť porov. pokoriť. hanbi ť sa mať pocit hanby, zahanbenia: hanbí sa, lebo klamal • ostýchať sa (mať pocit ostychu, zahanbenia; trocha sa hanbiť): ostýcha sa prijať jedlo • červenať sa • pýriť sa: môžu sa červenať za ten čin • zastaráv. ženírovať sa: ženírovala sa o tom hovoriť • zastaráv. stiesňať sa …
          ——————————
          Trollov si dávam na raňajky!

      • pani Mária – „Hanby sa!“ ???

        No, zdá sa, že ani vy ste sa v škole toho veľa nenaučili. Hľadáte smietky v očiach iných a brvno vo vlastnom nevidíte 🙂

        • presne tak! …a tiež je rozdiel medzi pohodlným písaním na pevnej veľkej klávesnici doma v izbe, a ťukaním (veľkými mužskými prstami) na displeji „inteligentného“ mobilu s miniatúrnymi rozmermi… už z toho, že Jaroslav píše bez diakritiky musí byť každému jasné, na akom zariadení píše – a preto preklepy typu „KLucenci“ či „zmanipulovanycjh“ by nemali stáť ani len za povšimnutie, nieto ešte za ostrú, neprimeranú a neobjektívnu kritiku… čo to je dnes v ľuďoch, že prekypujú toľkou nenávisťou voči iným??

          • P.S.: Dala som si tú námahu – 15 chýb (vrátane syntaktických) v siedmich riadkoch + troch slovách z pera Slovenky, a to na adresu človeka dlhodobo žijúceho v Amerike, poskytujúceho nám cenné a objektívne informácie (na rozdiel od kritičky neinformujúcej nás o ničom).
            Je to nad moje chápanie.
            Vážená redakcia – a nenapísal ten nič nevypovedajúci text niekto z našich? Ten, ktorý sa už neraz „nabúral“ do našich komentárov?

      • Vazena, ja po mnohonasobnem policejnim napadenim, jen v 2019 jsem mel 5 rekonstruktivnich operaci, spatne vidim a nemohu si psani zvetsit abych mohl jasne cist, ani po sobe a opravit tak nyni jsem objevil pres zvecovaci list , vlastne jsou to jen dohady co slysim vidim, dale mam zkriplovane ruce, takze klepne jiny prst nez zamyslim mam ruce dostio paralysovane! Byl jsem mnohokrate, presne 9x v COMA, GSC pod 7; az 14.5 hodiny s 1.5 minutama zastaveni srdce! Pak po nasilne 34.5 dne mentalnim pobytu zdrogovan aby ukryly kriminalni akty NYPD policajtu bylo nas tam celkem 5 podobnych objeti, dali nas do stavu Zombie, naprosto ztraty osobnosti kterou jeste dnes plne nemam vceten Dar Svateho Ducha, ciny Satanistu. … a v minulem mesici prodelat 3x tezkou Mozkovou mrtvici, byl jsem po dny na nemocnicnim Pohotovosti Intenzivni peci, superior,24 monitorovany; zachranili mi zivot v patek 2 hod v noci jsem mel jen 40% ze se doziji pouheho rana! Jen sila, a moji chlapci 12 a 10 roku a zena o 3.5 desetileti mladsi mi udrzela v Bozi sile, ze stale ziji. Minule 2 tydny jsem mel denne az 2 specialni rehabilitacni pracovniky navstevy az 6 hodin doma ucili mne znovu mluveni, polykani, dychani, chozeni, ano jeste pred 2 tydny jsem ani nebyl schopen mluvi, jist! Navic v 2016 v NYCPresbitarian hospital, po kriminalnim napichani spatnych injekci a dalsiho terroru kdyz take v Elmhurstu mne budili kazdou hodinu a zdrogovani jsem zil ve strasnem terroru, az do 2019, ze budu take nevidomym a hluchym a to byl strasny terror nerozumet vlastnim chlapcum, nikomu co mi rikaji, ano Hajzli Policajti a jejich pohunci a Chazarsti advokati vsichni kriminalnici a NYPD, divite se BLM! Nam se stalo neco daleko horsiho a jeste dalsi .
        Jen pro pripominku cast „Superinteligence a nejakych IQ testu je, ze texty jsou neuplne, „zkomolene“, sprehazene myslenky… a vasim ukolem je vsemu porozumetm a dat do spravneho textu, navic znate rychlocetbu, aj jsem se byl schopen jeste v 1990 dobre domluvit az 9 jazyky! Moji chalpci obvladanji slovem a pismem 4 jazyky, vceten Rectiny, byli na tyden na intensivnim instagram Slovensku… „Stavel“ jsem Slnavskou Siravu, obejvili termalni vrt pro dnesni Termalni lazne podobnem dnes znicenyvch Sobrancich; Par silnic a mostu na Slovensku vceten Dvorniky, Projekt dalnice Bratislava -Brno navrhova rychlost 170kmh… typove podklady k odvodneni Silnic a dalnic a mestskych komunikaci… a za to dostal an Slovensku Bronzove vusnamenani Za Vynikajici Praci! a po celem svete enmluvec, mam take s tatkou mnoho patentu, inovaci ano muj tatka vlastne byl sefem na vystavbu celych Vycghodoslovenskych zelezaren od 1965 az 1980 Termostav Bratislava! Ja mam 2 roky dalkove Hutni a Banske v Kosiciach pak dale studia a prednasky na mnoha universitach vcetne Bostonske Harvard a MIT, NYU, atd atd… atd atd… Ziji staelo ve starsnych bolestech nytim se kolem 6 hodin rehabilitace kazdym dnem, jedna z nich je cviceni cteni vnimani, psani a mozkove cinnosti a naprosto zracene kratkodobe pameti prave pres vase clanky drahy Badateli a vsichni ctenari a prispivajici ktere se snazim studovat a doplnovat. Nyni studuji nove otazky pro me financni investice, za minuly rok jsem dosahl pres 80% narustu, nyni nove formy energie, taje Hydrogen ale take z vedy lekarske nove priciny spojene se spatnou a nedostatecnou priliovem kysliku az k tv orenoim H2, ktery paok tvori zaekrnou aciditu a jak vsemu celit. Ano studuji vse v nekolika jazycich coz umoznuje nepredstavitelen znalosti. V USA jsem z umyvace nadobi v 1980 pracujiciho a studujiciho az 92 hodin tydne dossahl pozice Hlavniho mnohodisciplinarniho Inzenyra, pak priprtavil 4 celosvetove Kongresy a Expo a moje projekty jsou vyhodnoceny jako perly Inzenyrstvi. V CSR jsem atke pracoval an studijicjh na plavebnich kanalech Dunaj, Labe, Odra… pak Dunajskeho jezera (u Gapcikova?) Takze ja se za svuj zivot stydetnemusim. Moji chlapci maji za sebou detske filmy, svetove 3x elitni publikace, mladi spisovatele soutezi, Detske Broadway hry asi 6, jsou nadabi a talentovani studenti, pred 2 roky vyhral veskere disciplinny v plavani NYC skolnich pretiekov v plavani, presto, ze o 2 roky a nejmladsi!!!
        Letos take dosahli presto, ze 1. rokem v lyzarskem tymu… v Alpskych lyzarskych disciplinach stribrne a bronzove medajle a pak jako nejagresivnejsi lyzar roku“ , presto, ze tatka zapasi casto o preziti, diky hajzlum NYPD a jejich Satanistum, take z Bohemky v Astorii … s totalni fysickou disability a bojem o kazdodenni prezitim. Letos utikame za bezpecim pres 2 mesice na intenzivni lecenim do ruznych zemich kde se tolik nebude blbnout… Nasi chalpci iiz navstvili 60 zemi sveta vcetne 4 lodni cesty a Free Republic of Liberland… jsou se schopni domluvit az 8 recma se svymi kamarady to je malo?
        Spolu nekdy mluvime kdyz jsem se vratil z preziti, ze jsem v jedne vete az 3x zmenil jazyk a chlapci mne vzdy rozumeli a nemeli zadne prtoblemy, tak bidne mne mozek po mrtvickach fungoval ale preziji a letos musim musim a Slunce rostaku mi popet Svitit bude s Bozi Pritomnosi. Mam take 24/7 monitorovani zivotni cinnosti a 4x vyzvu at okamzite se dosatvim na 1. pomoc, ze jsem opet v nebezpeci ztraty zivota, Takovi jsou supermuzi v NYPD Policajti v Astorii ???!!!

        Tak se vsichni mejte, dakujem vam za vasu trpezlivost – ja budu dnes kupovat investice, pak navstivim lekare, prijde rehabilitacni specialista… a odpoledne po skonceni chlapcu vyucovani okamzite na Plaze Atlantiku jen 45 minut autem z naseho domu… a tam se donutit k dalsi cinnosti, studiu, opalovanim s rodinou a dalsima…

        Tak na videnu snad take v Cachticich, Bratislave u Mandelaku, bohuzel moja priatele Taktici tam asi nebudu hrat!

  19. Proc nejsou publikovany me dnesni 3 clanky a dalsi z minulych tydnu??? Je to Vase Cenzura??? Diky zranenim NYPD od 19/11/2010 kdy moje deti byli 3 a 20 mesicu, manzelka o 3.5 dekady mladsi, anio nekolikrate etmer znicen a pod- mam velice tezke kompletni zmrzaceni, prerazenych 8 zeber a mnoho prasklych zasahy policajty asi take zrogovanych nebo vycviceni k napadani bezmocnych jkz zmrzacenych pres 70 roku ano to agfsiste ani komuniste nedelali zadnym starsim ani ej nedavali do koncentraku, pracovnich taboru nebo zmrzacili a pak predavkovali zhoubnymi PSYCHO drogama, nasilne do avs cpanbych v „Nemocnbicich New Yorku vedene kchazarskejma Satanisty- PSYCHO Socio PATY!!!… nekolikanasobne zraneni Mozku a HI-TECH telesne cinnosti monitory… policajty az teroristickyma agenturama zavinene zmrzacenio cele nasi rodiny, vyrony mozkove mrtvicky z kterych silou Bozi vule, Raiki se velice rychle dostavam!!!
    Zvitezime KUBANCI, VJETNAMCI a proc by ne my Evropane? Nechame si z EU udelat jeden velky Koncentracni tabor zotrocenych poplasnaku??? Nebo at oni jsou ti etrrroriste dani do Koncentraku misto nas je ans 1:5000 vetsina tak co stale strach, my odvazni a „revolucionari jaci udelali take USA rrevoluci a svrhli Britske kolonialisty a dale… v mnoha zemich je tento terror jiz odstrane, lide maji sve zivoty beze strachu a omezovani… Dejte si pozor na podvody pri volbach, Mejme se, a vecselme se…

  20. Jared MMS Dr Nehybka PE

    Ne oni ti Satanistictio Elitari jak je atke psano a m y pozadsujem musi ztratit sve elitni rodinne vysady, … veskere sve miliardy krvave nakradenych vcetne Britskeho imperia…

  21. AKTUÁLNE Minister Lengvarský: Začali sme očkovať ZAMESTNANCOV v práci.
    Do programu očkovania u zamestnávateľov sa prihlásilo zatiaľ 18 zamestnávateľov, v piatok (11. 6.) sa spustilo očkovanie v U.S. Steel a vo firme Schaeffler,“ priblížil minister zdravotníctva SR Vladimír Lengvarský (nominant OĽaNO)……………………….

    Ak to nejde dobrovolne bude to musieť ísť „dobrovolne nasilu“ v podnikoch.
    Čo inšie to je ako vnucovanie vakcinácie. Lebo takto bude každý zaznamenaný v práci,aby o ňom všetci vedeli aký má postoj.

    Florida je prvý štát USA, ktorý schválil legislatívu zakazujúcu prevádzkam, školám a štátnym úradom žiadať akékoľvek potvrdenie o očkovaní alebo testovaní proti covid-19. Od 1. júla budú za takýto zásah do súkromia pokutované každýkrát sumou 5 000 USD

    A na Slovensku to bude verejné v podnikoch. Nehoráznosť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Neni to nahodou podobne Jezujitske INKVIZICI, otrockeho radu – ano ti Jesujite byli Konverti, hon na carodejnice, neb preskoleni ze Sionisticti sirotci nve Spanelsku, jak se uvadi kteri zavedli inkvizici, muceni upalovani Carodejnice…
      Pochopte, minuly puvodem Nemec Svaty Otec byl odpurcem nasilne imigrace barevnych do EU a veskereho toho svinstva co se dnes na nas deje, proti nozi kriminalit Satanovych Nestvur…, proto byl pry Rockefellerovci odstranen a dosazen Jesuita, =ktery bude s radosti vykonavat veskere rozkazy terrorizujicich Elit, podobne inkvizicim COVID, GMO, az koncentrakum, je jich jiz postavenych vsude v plnem moznem provozu jen v Kanade a USA pres 720 vcetne tisicu plastikovych rakvi, ano cozpak kdyz maji takove obavy z Globalniho oteplovani, neb je to zakonny vesmirem cyklus podobny novy nastup casu JURY, 3-tihor, a vesmirnych zmen jako cyklu vesmiru??? Ano Satanovy Synagogy rozkazy a ammeni nikdy nepodlehnout.
      4. Jula mame v USA Independence Day, neboli Nezavislosti od Britskeho Kolonializmu. NECHT USTANOVIME TAKE DEN NEZAVISLOSTI PRO VESKERE NARODY ZMREZACENE A VYKRADENE KCHAZARY A OBYVATELSTVO EU.
      V Bibli Svate se pise, ze spasa, zachrana prijde z Vychodu, jiz chapete?
      Pamatujete jak po 1968 kdy b y se jiz vse o par desetileti mohlo urychlit a Moudri tomu ethdak nesemu ne pochopeni zabranili, jiz chapeet, ano, potrebujem NBOVA INVAZE DO CELE EU SLAVNOU RUDOU ARMADOIU A JEJICH SPOJENCIO A BUDE OPET PROSPERIUTA, SVOBODA A BRATRSTVI S ROZBVOJI zacal prudky veskery rozvoj vystavba a zvysovani zivotni az vzdelavaci urovne vsech v CSR, vystavba VSZ, Nuklearnich elektraren, elikrifikaci, dalnic… a vice bylo v planech… a celeho Warsavskeho paktu, nasilne „Jarem“ podvadu zastaveny zradci vcetne Vaclava Havla … v 1990, kdy jiz veskere valecne splatky pro Rotchildovce byly splaceny.
      V 1978 jsem byl vybran na studijni cesty do Bruselu do Oxfordu, Anglie a pod… nechtel jsem verit co se pro nas pripravuje a pak kdyz po mne chteli abych se zapojil, ze jsem vybran do budoucich ELIT… ja najivni jsem si myslel, ze kdyz odejdu do USA, zacnu velice tvrde az 90 hod tydne prace a studie vse jsem v CSR ztratil a jiz do 1990 jsem nesmel s vratit, pbyl odsouzen k 2.5 roku vezeni pro nezakonne opusteni rep[ubliky a propadeu veskereho majetku, nikdy envracenemu a vsemu se vyhnu ale ztihlo nas zde vv USA mnohych z nas neco mnohem horsi, vcetne opakovanych napadeni, nazamestnanosti, jako jiz starsi clovek zmrzacen najate policii, agentur Kchazarskych „krajanu“ vzdy nedaleko bydliste
      Ano jiz v 2016 jsem byl casti nasilnych pokusu v PSYCHO nemocnicich nasilne nas „vybranych“ nasilneho pokusneho mentalniho zdrogovani, do stavu Zombie, kazdou hodinu nas budili, coz se nesmelo ani v Koncentracich a pracovnich taborech…
      Jeste dnes jsem nedosahl plne navraceni osobnosti, stale mam desive nocni mur buzenim… a vloni mne snazili opet vmanipulovat nasilim do podobnych pry lecebnych programu, znam jejich system, lzi za lzama tak zatim uspesne se vyhybam…
      Chapete, ty zbyvajici zeme svobody musi okamzite zatknout a zneskodnit jim importovane zaskodniky jak take delaji uspesne Rusko a nektere byvale zeme CCCP, Izarel. Madarsko, Polsko a pod… Neb jak bylo nakazano Mojzisovi, aby vyhubil tyto „kmeny a Jashoa udelal s nima smlouvu a dosnes nesem vsichni nasledky. Ano volame pro noveho Mojzise, Jashoa, Neremiaha, Daniela… a vsechny Andelske sily Bozich Archandelu at se svrhne cely terory Satanovy Synagogy, zardcu politiku a jejich rodin nabidnout jiz 3x Vakcinace take treba nasilne vcetne politikum zaprodancum a jejim detem… Snad at jdou prikladem take k dobrovolmnemu recyklovani, at zachrani palnetu a nevypousti sve smrady se svejma rodinama do povetrii!!!
      Budme racionalni 4. Jula je DEN NEZAVISLOSTI OD KOLONIALIZMU A ZOTROCENI Internacionala, Pisen parce, Sojuz nerusimij sovietskych republik splatila na vjeky velikaja RUSS, kterou se ani dnes Kchazarum znicit nepodari skonci NOVICOKEM?
      Ano jiz take jak existuji zaznamy pro G. Pattona a W. Churchila my Slovane byli povazovany za Sibirske psy ktere mely byt povrazneny zbytek zotrocen – znicenu 3. svetovou asi od 1947 a zahnany zbytky na zotroceni za Ural jsou jasne dukazy, ano zneuzitim take SS divizi Generala Schredera… az kolaborantu, pomylenych Polaku, Madaru take letcu CSR Jejiho Velicenstva??? Dnes vse se da najit hledejte a najdete. Doporucuji vam vsem zvladnout techniku rychlocteni take pro vase deti at vse lehce zvladnete,,, Neb znalosti znamena sila, pokrok a svoboda… Doufam, mam hodne na praci atk se mejte.. a nedejme se zotrocit Elitama otroky a zaprodance Satanistu, oni nevi co ej ceka jaka muka naveky az poscipaji?

    • Nadnárodné korporácie 1/ skorumpovali odbory, takže cesta odporu tadiaľto nevedie, takže treba využiť, že zamestnávajú práve kvalifikovanú – pre nich especially napácovanú slovenskú lacnú pracovnú silu, takže ak ich zamestnávateľ neočkovaných nevpustí na pracovisko – tak srať na nich – je to problém na ich strane – nech im to tam stvrdne na US Steel! Títo zmrdi majú jedno obrovské šťastie, že nezamestnávajú MŇA! Ale ja zase by som pre nich v živote nerobil! Ešte za socíku mi hovoril jeden zlievač v Brne – čo smena – to prepálený ochranný oblek – vtedy zhruba za 6 tisíc Kčs. Úplne bežné, že na pracovníka chrstne pár desiatok kilogramov žeravého kovu – a to musí ustáť!

      Zrejme treba naliať niekomu do papule zopár kíl roztaveného zlata!

      Smrt vojevůdce a lakomce Crassa obestírá tajemství. Nalili mu do úst…
      [Prehľadávať doménu extrastory.cz] https://www.extrastory.cz/smrt-vojevudce-a-lakomce-crassa-obestira-tajemstvi-nalili-mu-do-ust-roztavene-zlato
      Nalili mu do úst roztavené zlato? Zdroj: ancientpages.com. Podle historika Cassia Dia nepřátelé nalili Crassovi roztavené zlato do úst. Verzí o jeho konci je několik. Podle některých zemřel v nepřehledné potyčce, když se pokoušel dojednat příměří s Parthy, podle jiné spáchal sebevraždu, aby…

  22. Jednoduchá

    ….no tak to by bolo veľké fiasko, ak to tak budú mať robiť……
    ,…..práve teraz by sa ľudia voči tomu mali postaviť, ale všetci!……..bo ak tak už teraz neurobia, neviem, neviem….no s istotou za seba viem, že nedovolím zo seba robiť ,,pokus.králika“!……..ale jedno ma zaujíma, tí čo sa z chcú z tých Čiech odsťahovať, kam majú vlastne namierené ? a kto všetko? mama+ otec+ dte? a čo starí rod., čo súrod.s rodinami? to sa akosi ľahko píše, no zrejmr ťažko koná………kde im bude ešte ,,lepšie“ ako tu, doma? však je to po celom svete!…..treba ,, tie elit.skutky už zastavovať“, nesúhlasiť s nimi a odporovať im!………………………………..,,pomôž si človeče aj boh ti pomôže“hovorí sa, tak sa pristavujme a konajme za seba a naše bud.generácie!……………………………………………………………………………………………

  23. https://www.banned.video/watch?id=60c7873a4118c205d0d3a815
    Long Term Side Effects of Virus Vector COVID Vaccines Revealed
    Dlhodobé vedľajšie účinky vírusových vektorových COVID vakcín sú odhalené

  24. https://banned.video/watch?id=60c73b50a8e447055a9f11ef
    G7 Pushes Mass Extermination
    G7 pretláča masové vyhladzovanie

  25. https://otevrisvoumysl.cz/bbc-polovina-zemrelych-na-delta-variantu-byli-ockovani/
    BBC – polovina zemřelých na delta variantu byli očkovaní

    Ve zkratce…
    BBC ve své reportáži uvedlo, že polovina zemřelých na delta variantu (covidu) byli očkovaní proti covidu.

  26. Vážený,táto terajšia situácia je iba vďaka luďom,vďaka ich lahostajnosti a pasivite.Je to furt iba na nich dokedy to budú trpieť,predsa nás bežných lidí je vetšina a možeme tú chamraď zhodiť,alebo sa budeme báť a kakať si do gatí.

    • Je to jeste delsi horsi.
      Zaprve vsichni naleteli na podvody Sametove Revoluce, rozbiyti CSR – kdyz vlastne slo o finalni splaceni Valecnych „pujcek Rotschildovskym a podobnym bandam. Jeste dens rikat oodvodu Sametova Revoluce tak debilni narod, cinkani klicu, tak proc necinkate klici dnes, KDYZ V TAKOVE IDIOCTINY JSTE VERILI V MINULOSTI TREBA TO POMOZE TAKE PROTI COVID, od 1. Jula Holokaustu narody ajko v koncentracich a akceptovani vseho, vceten vakcinovacich prukazu az etrroristickych mandatornich vaklcionaci, satklle nmechapete jak kousek po kousku ztracite take narok na vlastni zivoty; TAK 4. JULA prosim JEN SE NA NAMESTI VE VETSICH MESTECH BEZTE ZACINKAT S KLICAM a vec vyresena, neI!!!
      Na 1990 vsichni v CSR a dalsi Vychodni EU naleteli pozlatko krvaveho spotrebni spolecnodti Imperialistickeho zapadu, opusteni kolektivniho a bezpecneho souziti a ekonomiky Warsavskehpo paktu vse pod ochranou SSSR, bezmezneho odbytiste nasi vyroby.
      Proc treba Vychodoslovenske Zelezarny byly prodany za mene nez inventura materialu skladu kovu a koksu, kdo tak spatne ovladal kupecke pocty a komu ty penize ,majetku narodu CSR pripadli, vcetne dalsim tunelarum?
      Kdo naletel bez zan;losti historie na NATO, Brussel aniz by znal predchozi zrady, Mnichova, Jalty a dejiny agresi, napadeni NATO/ OSN/ USA, Vietnamu a dalsich zemi???
      Kdo, cele narody zohnuly hrbety stahli ocasy mezi nohy a zacali panum z Bruselu NATO lizat smradleve posrane nozicky a jeste se pritom oblizovat?
      Kdo zradil Slovanskou vzajemnost, bratrstvi zaprodane terroristy vladnouci Ukrajiny a nepozadoval pro jejich navraceni do hranicniho zakoneho celku od 1919 CSR???
      Kdo boural pamatniky nasich osvoboditelu 1945 CCCP obetem na zivotech, a narody opet mlceli kdo nechal prejmenovat namesti Osvoboditelu, Rude Armady, a pod?

      Ano stale ustupovat knourat, zustat ajko zdrogovani, nechat a zit pod neskutecnou demagogii a delat stejne chyby opet a opet, vcetne viditelnych zrad a korupci nasich politickych zaprodancu??? A divenky se nechat prznit pricmouhlymi a dalsima z rozvojovych zemi a rodice a dalsi jeste padaji na prdel v udivu a temer zavisti a chloubou jakeho pricmouhleho jebacka ma jejich dcerka?
      Nepochopitelne, ze pro jen minimalne mysliciho?

  27. Jednoduchá

    ….. Vladko v predch.príspevku mám otázku na teba, resp.tvoju osobu, vydáv.sa zrejme aj pod iným menom……budem rada, keď si to pozrieš a aj mi odpovieš………………………………………………………………………………………

    • A proc ne ja mam take nekolik styatnich obcanstvi, pouzivam to kde je volny bezvisovy styk a dober vztrahy kterekoliv zeme … to kazdy rozumny moze robit. Viktor Kozeny ma dokoncer 7 obcanstvi, Bill Gate nyni ziskal obcanstvi Kypr… tak ne? A v USA je zvykem se neptat na osobne veci a take plat a dalsi rodinne detajly kdyz vam nejsou samy poskyytnuty , povazuje se to za nesluzne. Tak zvane Nebud NOSY neboli nestrkej svuj nos do cizihpo…

    • „Pani Jednoduchá“, ja zas mám dlhodobý pocit, že nie ste žena a už vôbec nie jednoduchá, ani paranoidná. Myslím si, že ste všestranne rozhľadený, technicky zdatný, pritom hravý muž, ktorý nás pravidelne zásobuje pozoruhodnými poznatkami zo všetkých možných oblastí a sem-tam si z nás vystrelí.
      Budem rada, ak sa mýlim.

      • „Listy pre Alenku“ zo socialistickej SMENY. Transvesty. Masónske súdružské prepojenie. Posadnutosť manipuláciou druhými. Neomylne!

        • Máš na mysli Alenku J.?
          …lebo tá mala trochu inú štylizáciu; o kompozícii textu už ani nehovoriac. A nebola taká preskratkovaná a prebodkovaná…

  28. cit.“by mal byť“ … tak si počkám či naozaj bude

Pridajte komentár

*