Voľbou Korčoka volíte vojnu! Nevoľte za prezidenta vojnového štváča, ktorý by neváhal vyslať vašich mužov, otcov a synov na smrť do ukrajinských zákopov!

Univerzita J. Hopkinsa potvrdila, že samošíriace sa vakcíny nie sú mýtus, ale ťažká veda


Print Friendly, PDF & Email

Univerzita J. Hopkinsa potvrdila, že samošíriace sa vakcíny nie sú mýtus, ale ťažká veda

(Vince Moreno, rense.com) – Na internete sa poslednú dobu objavujú správy, že ľudia očkovaní na COVID-19 šíria na neočkovaných takzvanné hrotové proteíny. Existujú však aj vakcíny, pri ktorých sa z očkovaných na neočkovaných šíria priamo mikroorganizmy z vakcín?

Americká Univerzita Johna Hopkinsa nedávno potvrdila existenciu takýchto vakcín. Tento článok má formu listu, v ktorom sa táto téma podrobne preberá.

List o samošíriacich sa vakcínach

Jeff,

Samošíriace sa vakcíny nie sú mýtus. Potvrdzuje to Univerzita Johnsa Hopkinsa. Pozri dolu priloženú stránku. Mám ich pôvodný dokument.

Tú vakcínu dostaneš, či sa ti to páči, alebo nie.

Vakcíny, ktoré sa šíria samé, vymyslel austrálsky nositeľ Nobelovej ceny Sir Macfarlane Burnet. Toho poznáš. Ako vieš, môj záujem vzrástol, keď som v roku 2013 kúpil jeho niekdajší dom a udiali sa zvláštne veci.

Nazrel som do jeho života. Bol som taký šokovaný, že som chcel zavolať kňaza, aby z domu vyhnal zlého ducha. Nežartujem.

Burnet so svojím chránencom Sirom Gustavom Nossalom a CSIRO vyvinuli vírus myxomatózy. Prvýkrát bol použitý v Austrálii pri premnožení králikov. Išlo o prvý samomnožiaci sa vírus na svete, ktorý rozpoznával sám seba a fungoval ako vakcína, spôsobujúca imunitnú supresiu. AIDS pre králiky!

Austrália je počiatočným bodom počínajúcej covidovej genocídy.

Burnet sa priatelil s Williamom Gatesom (otec Billa Gatesa).

William Gates založil Nadáciu Williama Gatesa, neskôr premenovanú na Nadáciu Billa a Melindy Gatesovcov. Po Burnetovej smrti v roku 1985 potom pokračoval v práci pre nadáciu a WHO Burnetov chránenec Gustav Nossal. Vystavil na obdiv plán genocídy od Burneta a Gatesa staršieho.

Gates starší s Burnetom vymysleli genocídne posolstvo a financovali jeho zverejnenie na Georgijských poradných kameňoch. Zamysli sa nad tým.

Obaja sa priatelili s eugenikom Williamom Shockleym, ktorý na utajené vykonanie prác angažoval Dr. Hermana Kermeta. Verím, že si videl dokumentárny film Tmavé mraky nad Elbertonom.

Laboratórium biologických zbraní USA vo Fort Detricku zadalo zákazku Burnetovi, ktorý v roku 1947 navrhol vypustiť na Čínu chrípkový vírus. Dobová technológia nevedela zaručiť, že nedôjde k nezamýšľaným účinkom vírusu, preto sa to odložilo. Pracoval aj s britským ekvivalentom. Burnet bol do toho značne zapojený.

Koncom sedemdesiatych rokov vyvinula austrálska vládna vedecko-výskumná organizácia CSIRO pre pestovateľov tabaku z Mytlefordu vo Victorii génovú editáciu CRISPR. Pôvodne ju nazvali Génové nožnice.

Vtedajší minister vedy Barry Jones vyhlásil, že tá technológia zmení svet. A aj zmenila. Zatiaľ sme nevideli naplno žiadnu z hrôz chimérových ľudí a etických, na DNA zacielených biologických zbraní, ktoré boli Burnetovým snom.

Biotechnológia CRISPR sa využíva na biologickú zbraň samošíriacej sa covidmyxómovej „vakcíny“.

Ausrálske mesto Melbourne je počiatočným bodom covidovej technológie a plánu rodiny Gatesovcov. Bolo tiež počiatočným bodom pre zákazy vychádzania, lockdowny, odopierania slobody pohybu a nosenia rúšok. Tieto techniky sa šíria po celom svete.

Burnet aj Gates boli eugenici, ktorí boli v spojení s Londýnskou spoločnosťou eugeniky (premenovanou na Gaultonov inštitút, aby vypadol pojem „eugenika“). Bill Gates sa v tejto téme marinoval už od svojho detstva. Realizuje plány svojho otca a šialeného Sira Macfarlanea Burneta.

Prírodná liečba osteoartritídy

V roku 1967 napísal Burnet knihu ´Vytrvalosť života´ (vyšla v roku 1978). Pre jeho eugenické a sociobiologické názory sa jej dostalo kritického prijatia. Vyvolala veľkú polemiku. Boli to názory ako trest smrti pre zbavenie spoločnosti nežiaducich a duševne chorých, potraty na selekciu populácie a eutanázia pre bezcenných.

Konkrétne eutanázia znamenala zabíjanie hendikepovaných a starých, keď už neboli produktívni. A to aj napriek tomu, že v čase napísania tej knihy mal sám 79 rokov. Ďalších 13 kníh, ktoré Burnet napísal, obsahujú takmer slovo za slovom to, čo čítame na Georgijských poradných kameňoch.

6 princípov poradných kameňov spísal so svojím právnickým kamošom Williamom Gatesom, ktorý bol blízkym priateľom Davida Rockefellera.

Už chápeš, Jeff? Sme svedkami realizácie genocidálneho transgeneračného plánu. Realizuje ho Bill Gates v mene mŕtvych mužov a ďalších, ktorí mali rovnaké ciele.

Toto je diabolské. Satanské. Civilizácia čelí ohromne zrejmému a prítomnému nebezpečenstvu.

Vince

Samošíriace sa vakcíny

Originál obrázok s nasledujúcim textom (v angličtine) si môžete stiahnuť TU.

AKÁ JE TO TECHNOLÓGIA?

Samošíriace sa vakcíny – známe aj ako prenosné alebo samomnožiace sa vakcíny – sú vytvorené metódou genetického inžinierstva pre šírenie sa v populáciách rovnakým spôsobom ako prenosné ochorenia, no namiesto vyvolania ochorenia poskytujú ochranu.

Predstava je taká, že by mohol byť zaočkovaný malý počet jednotlivcov v cieľovej populácii a vakcínový kmeň by potom cirkuloval v populácii veľmi podobne ako patogénny vírus. Tieto vakcíny by mohli dramaticky znížiť zaočkovanosť ľudských či živočíšnych populácií, bez požiadavky zaočkovania každého jednotlivca.

V súčasnosti sa táto technológia zameriava hlavne na populácie zvierat. Keďže najinfekčnejšie ochorenia sú zoonotické, zvládanie ochorenia v živočíšnych populáciách by znížilo riziko aj pre ľudí.

Sú dva hlavné typy samošíriacich sa vakcín: rekombinantné vektorové vakcíny a živé vírusové vakcíny.

Rekombinantné vektorové vakcíny kombinujú prvky patogénneho vírusu, ktorý navodzuje imunitu (odstránením časti, ktorá ochorenie spôsobuje), s infekčným vírusovým vektorom. Jeden z kandidátskych vektorov pre rekombinantné vakcíny je cytomegalovírus, pretože je druhovo veľmi špecifický a mierne nákazlivý.

Živé vírusové vakcíny sú oslabené, čo znamená, že sú oveľa menej patogénne než divý druh a podobali by sa orálnej vakcíne proti obrne či živej oslabenej vakcíne proti chrípke (LAIV) v tom, že tie vakcíny sa môžu občas prenášať z človeka na človeka.

Hoci sú u geneticky upravovaných vírusov niektoré závažné technické problémy, pomôcť prekonať tieto prekážky môžu v nastávajúcich rokoch zrejme nástroje syntetickej biológie, akým je CRISPR/Cas9. Samošíriace sa vakcíny už boli použité na ochranu divo žijúcich králikov pred myxomatózou a na zvládanie vírusu Sin Nombre u hlodavcov.

Ďalšia práca sa zameriava na vírus Ebola u ľudoopov a netopierov, vírus Lassa u potkanov a hovädzieho dobytka.

AKÝ PROBLÉM TO RIEŠI?

Najpraktickejším a najužitočnejším využitím samošíriacich sa vakcín by bolo zvládanie šírenia ochorenia u divožijúcich živočíšnych populácií (známeho tiež ako sylvatické šírenie).

Vakcína by bola podaná niekoľkým vybraným zvieratám v kritických miestach cieľových populácií, ktorými sú nehumánne primáty, netopiere alebo hlodavce. Vakcína by sa potom šírila v cieľovej populácii, odstrániac tak potrebu očkovať každé zviera.

Úspešné zvládanie ochorenia u živočíšnych populácií by mohlo obmedziť počet infikovaných zvierat a tým znížiť príležitosť prenosu ochorenia na ľudí skôr, ako sa vôbec objaví.

Taká sylvatická stratégia by u ľudí znížila celkový počet príležitostí na epidémie, nedokázala by však epidémiu prerušiť, keby sa už u ľudí stala vžitou. V prípade vážneho ohrozenia verejného zdravia by sa samošíriace vakcíny dali potenciálne využiť na široké zaočkovanie ľudských populácií.

Podobne ako pri zvieratách by bolo na získanie ochrany väčšej náchylnej populácie potrebné zaočkovať len malý počet jednotlivcov a eliminovať tak potrebu hromadného očkovania.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Autor: Vince Moreno, rense.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Ander Kixa

    nodopiči

    • Si mi pripomenul, ako sa z nostalgického sexu s lamou /majú krásne oči, že/ niekde v peruánskych Andách – v Európe stala pohroma zvaná syfilis a kvapavka. Kto pracuje so silou – akoukoľvek – hľadá vektory-smerníky jej pôsobenia. Uhol pohľadu – keď chlap šliapne bosou nohou na ježa – zreve – „Do piči s ježom!“ Ale jeho žena automaticky zareaguje – „Von z piči s ježom!“

      Čiže -šírenie týchto vektorových vakcín mi pripomína výdych jointu z huby do huby. Pozor na toto tvrdenie, že – “ Vakcína by sa potom šírila v cieľovej populácii, odstrániac tak potrebu očkovať každé zviera.

      Úspešné zvládanie ochorenia u živočíšnych populácií by mohlo obmedziť počet infikovaných zvierat a tým znížiť príležitosť prenosu ochorenia na ľudí skôr, ako sa vôbec objaví.

      Taká sylvatická stratégia by u ľudí znížila celkový počet príležitostí na epidémie, nedokázala by však epidémiu prerušiť, keby sa už u ľudí stala vžitou. V prípade vážneho ohrozenia verejného zdravia by sa samošíriace vakcíny dali potenciálne využiť na široké zaočkovanie ľudských populácií.

      Podobne ako pri zvieratách by bolo na získanie ochrany väčšej náchylnej populácie potrebné zaočkovať len malý počet jednotlivcov a eliminovať tak potrebu hromadného očkovania.“ – pretože v prvom rade ide o genetickú manipuláciu pomocou vírusových implantátov – DNA inžinierskych implantátov – messenger implantátov, a to už nie je o analógii prirodzenej kolektívnej imunizácie, ale o programovanej zmene kolektívnej DNA!

      • Ing. Ivan Hacher

        Nehovorí sa “ do piči “ ale “ do piče “ podľa vzoru “ ulica “ ! Chlapci , učiť sa ,učiť sa , učiť sa !!!!!

        • Ander Kixa

          Jebnato inžinier, po východniarsky to znie ktajšie

          • Zachovajme slušnosť. Už veľmi dobrí blogeri odišli, nezvládli útoky.
            Ináč ja v tomto svete už veľakrát neviem či mám plakať, smiať sa alebo kričať.

        • He he! Ktorá učiteľka slovenčiny napísala dobrú knihu?!
          Isteže sa „správne podľa vzoru ulice“ = vulgarizmus = ľudovosť hovorí správne do piče, ale treba vziať do úvahy aj etymológiu slova – je to expresionizmus – významovo, že je to v piči, a tak bol základ slova vyskloňovaný podľa tohoto emocionálneho vnímania situácie – teda – „v piči“ = dopičiči“.

          „Slušniačky“-frigidy – majú problém fyzického obťažovania /ich predstavivosť/, pretože si tento expresionizmus predstavujú ako nežiadúce vnikanie nežiadúceho xenofóbneho problému práve tam – hoci predtým by si tam strčili celú fľašu niečoho konkrétneho.

          A preto navrhujem slušné nadávky ako „Ježiškove husličky“, prípadne „Do kokota bum!“

          A znova opakujem to protokolárne, že – „Pravá dáma nemá problém s ničím, ale kvázi dáma má problém so všetkým!“

          A ty inžinierko – choď učiť skloňovaniu Slovákov do Terchovej či do Podpoľania – tam ťa vyskloňujú aj preskloňujú s britvou na krku. Lebo ba či ni je hovoriť zakázané takými ako ty!

          • vlastimila

            vzdy a vsade sa .objavia primitivi a hulvati…a samozrejme „machos“ jak vysiti…..

  2. https://www.banned.video/watch?id=60c522df1e7b6f029c1eeae9
    Emergency Saturday Broadcast! CDC Confirms Vaccines Triggering Massive Side Effects & Death
    CDC potvrdzuje, že vakcíny spúšťajú (vyvolávajú) masívne vedľajšie účinky a smrť

  3. https://www.banned.video/watch?id=60c523ab1e7b6f029c1ef646
    Should All Humans On Earth Be Killed?
    Majú byť všetci ľudia na zemi zavraždení?

  4. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/13/covid-19-vaccines-causing-damage.aspx
    The Many Ways in Which COVID Vaccines May Harm Your Health

    Dnešný článok Dr. Mercolu s videom kde hovorí s dvoma vedeckými pracovníčkami aké nebezpečné sú tieto Covdidové vakcíny, aké choroby vyvolávajú.
    V článku je aj napísané ako liečiť Covid-19 liekmi.

  5. https://www.youtube.com/watch?v=NjKwWJpnpXQ
    Geoengineering Watch Global Alert News, June 12, 2021, #305 ( Dane Wigington )
    Posledné video tohto pána. Každý týždeň má nové video. Rozoberá aké dobroty sa na nás sypú z hora, ako sa robí modifikácia počasia, čo s nami robí hlboký skrytý štát…

  6. Jednoduchá

    ….milá Jean, ste veľmi milá, že takto vyhľadávate tie články a pomáhate iným ,,otvárať oči“, robíte ozaj ,,kus zasl.práce“ :-)……áno Dr.Mercola má výborné články a je ozaj super, že radí aj v tejto náročnej situácii………..len sa ozaj aj treba riadiť týmito radami, kto to ozaj potrebuje…….verím tomu, že čoraz viac ľudí sa bude ,,uvedomovať“ ………………………………………………………

  7. Jednoduchá

    ….Jean vďaka za tento link, je tam pri nej ,,kopec“ iných ozaj zaujím.stránok…………………………………………….

    • Bohužiaľ táto zemeguľa je riadená niekoľkými rodinami, čo potrebujú stále viac a viac. Doteraz zobrali 70 percent našich peňazí, ale to im nestačí, chcú ešte viac, aby sme my absolútne nič nevlastnili (Veľký Reset).
      Tých niekoľko rodín čo riadi túto zemeguľu je z Sabathean-Frankish vetvy. Slovensky je to asi Sabatíni…
      Ale ak to bude takto pokračovať skončí život na tejto zemeguli.
      Čo počúvam videa od David Icke – on tvrdí, že tí čo vytvorili Hitlera, koncentračné tábory (tie isté rodiny) vymysleli aj toto čo teraz prebieha.

      • Ander Kixa

        Predstav si že by všetci číňania a indovia začali zarábať 1000 eur mesačne. Planéta v prdeli za 10 rokov.

        • Skejťačka (2021)
          https://www.freefilm.to/film/skejtacka

          Pocit slobody nemusí byť sloboda. Celkom pekný a dojímavý film z Indie, avšak cielene už s podsunutými vrstvami liberalizmu, s podsúvaním konzumu a dostupnej západnej zábavy, s orientáciou na úspech – čo je motor exploatácie..
          ———————————–
          Slovák, Slovenka si už košele nevyšívajú. Ani nešijú. Slovák, Slovenka si radšej kupujú „trandy“ uniformy. Najlacnejšie sú tie z čínskych a bangladéšskych otrockých manufaktúr.

          Za komančov som si šil šmrncovné košele z kombinovaných látok – lebo odpad – aby som nemusel nosiť tie DDR uniformy. Iste – aj „Trenčín“ šil pekné košele, ale boli pod pultom. Tuzex predával západné uniformy.

          Dnes naozaj „potrebujeme“ kupovať veci, ktoré nám šetria čas, ktorý „potrebujeme“ minúť inde. A tak aj ja kupujem lacné handry „od Číňana“ – ktoré zásadne najprv operiem, než si ich dám s tými karcinogénmi na seba. Slávnostný kroj je tak vzácny, že bol naozaj používaný len sviatočne a ten bežne cifrovaný bol tiež formou miestnej uniformy, aby miestni držali spolu, ale sobášili sa s cudzími. A tak sa miešame a nosíme rôzne uniformy. Inak – v tom filme hore budú neskutočne nádherné farby indickej svatby.

  8. svatoslav butora

    Prajem pekný deň. Kladiem si otázku: Aký význam má život vo svete, ktorý chce ovládať a ovláda odporná a prekliata tzv.Západná civilizácia s jej Idiotskými vládami v službách pekla a Smrtihlava???
    Svet Ľudí bez svetovládcov Západného anticivilizačného okruhu by sa vyvíjal pekne a zdravo aj so všetkými chybami smerom k pozitívne orientovanej budúcnosti pre všetkých.
    Svet ovládaný Západnými Idiotmi smeruje k smrti všetkého živého. Kolektívny tzv.Západ je kolektívny IDIOT. Naši politici si už mali dávno všimnúť – naposledy pri tejto umelej kovidnej udalosti – že entity Svetovládneho Západného IDIOTIZMU vedú k nihilizácii všetkého ľudského. Mali si už dávno všimnúť, že tzv. Atlantické Hodnoty sú jedna veľká lož a naša spoluúčasť v tom Idiotskom spolku tzv. EU a NATO smeruje k neexistencii rozumu a života. Naše nerozumné vlády túžiace sa zapáčiť Svetovládnym Západným Idiotom sa samy stávajú podriadenými idotskými vládami. Planéta Opíc zliezla z filmového plátna do živého sveta. Tzv.Západ nemá žiadnu civilizačnú a ani účtovnú hodnotu. Veď akú hodnotu/hodnoty majú vízie Idiotov? BLM?? LGBT?? Kovid pasy?? Nenávisť ?? Vraždenie ala Hitler, ala NATO ala USA??? ;… alebo vraždenie a nenávisť obohatená o EURO-obchodné „zelené“ a anti kovidné „spoločné“ a „vedecké idiotské“ hodnoty?? Hodnoty z filmu Planéta Opíc ?

    Naša budúcnosť v objatí Západných Idiotov neexistuje. Kedy si malí idioti uvedomia, že s Veľkými Idiotmi budúcnosť neexistuje ?

    • Idiot nemá morálku – len nutkanie psychopata. Ty zrejme opäť vychádzaš zo židobiblického ovládača, ktorého úlohou je vytváranie ideologického prostredia vhodného pre kriminalitu /viď elektronické sčítanie s plánovanou krádežou-únikom osobných údajov a následnou krádežou nielen nehnuteľností/ – t. j. – ôodpusťme nevedomým, bo nevedia čo činia“ – hovno! – je to organizovaná zločinecká skupina, ktorej prvá šanca = obranný val – je postavená na preukázateľnosti ich úmyselného zločinu! Chucpe! Drzosť!

      A ty si im práve poskytol aliby – že sú nevinní idioti? Pamätaj, že na žiadnom súčasnom ministerstve nepracujú neviniatka! A bez rozdielu pohlavia! Každé takéto „neviniatko-nevedomiatko“ má podiel na udržiavaní tohto zločineckého systému a profituje z neho! Aj upratovačka!

    • So všetkým tu súhlasím, len nie so slovom „“Západný“. Neexistuje Západný idiot, iba idiot obecne. Ten existuje v Afrike, Indii, Číne, Rusku aj USA.
      Ide o peniaze, resp. ich materiálnu podstatu. Aj v horemenovaných krajinách existujú ľudia ako my. A možno aj vo väčšom počte. Je pravda, pôvod Idiota je na Západe, tam sa totiž začali kotiť peniaze. A toho Hitlera by som sem nevkladal. On chcel pre Nemcov iba to najlepšie. A to bolo vtedy 60 miliónov duší z cca asi 3 miliárd. On nechcel hrabať pre seba. Ale Gates, Soros a pod. hrabú iba pre seba, nie pre iných. A to je rozdiel.

      • Ander Kixa

        na strane Hitlera bojovalo vyše milióna dobrovoľníkov z cca 30 štátov.
        Koĺko dobrovoľníkov sa prihlásilo na opačnej strane? Tam sa skôr dezertovalo.
        Nešlo iba o Nemecko.

  9. Ďalší dnešný článok Dr. Mercolu:
    https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/13/cj-hopkins-fight-against-tyranny.aspx

    Je to fakticky o tom, že ak sa nepostavíme na odpor svoj život prežijeme ako podrobený otrok.

  10. https://zemavek.sk/india-obvinuje-pracovnicku-who-zo-zatajovania-informacii-o-ivermectine/
    India obviňuje pracovníčku WHO zo zatajovania informácií o Ivermectine

  11. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/miliony-vakcin-j-j-jsou-nejspise-kontaminovany-skoda-vznikla-v-jedne-z-tovaren/
    Miliony vakcín J & J jsou nejspíše kontaminovány, škoda vznikla v jedné z továren

    Zároveň podrobuje kontrole 60 milionů dávek vakcíny od AstraZeneca, které tam byly vyrobeny a mají být darovány do zahraničí.

  12. https://otevrisvoumysl.cz/polske-ministerstvo-zdravotnictvi-ockovani-umiraji-dvakrat-casteji-na-covid-19/

    Polské ministerstvo zdravotnictví: Očkovaní umírají dvakrát častěji na covid-19

    Ve zkratce…
    V polské televizi vystoupil lékař Piotr Rossudowski, který mluví o zveřejněném dopise údajně od ministerstva zdravotnictví ohledně úmrtnosti na covid očkovaných oproti neočkovaným. Jak sám říká, tyto statistiky jsou více než děsivé. Více ve videu.

  13. FINANČNÁ ODMENA ak zaočkujete svoje deti? V hlavách špecialistov sa rodí nový plán…
    “Pozerám v televízii diskusiu o očkovaní detí na koronu. Hlavná pediatrička hovorí, že rozmýšľajú, že budú asi finančne motivovať rodičov, ktorí dajú očkovať svoje deti. Tak možno v týchto hlavičkách vznikne nápad, že budú rozdávať hrnce, príborníky a hriankovače ak ohrozíte vlastné deti. Na otázku prečo vlastne sa tak vláda vrhla na očkovanie detí, odpoveď je, že kvôli “dezinformačnej scéne” sa zaočkovalo málo dospelých a treba to dohnať na deťoch. Logika podľa mňa hovorí, že ak sa nedal očkovať dospelý, tak nedá očkovať aj dieťa” poukazuje Taraba

    “Na otázku, či sa neboja zápalu srdcových svalov ako dokazuje Izrael, pán infekrológ povedal, že znie to hrozivo, ale áno týka sa to najmä mladších ročníkov, ale netreba sa toho veľmi báť a je to reakciou imunitného systému. Takže rodičia všetko v pohodičke.Samé kecy. Dokonca vedia, že pri zápaloch svalu u detí to trvá “iba sedem dní liečby.” Myslím si, že kto si toto pozrie, svoje dieťa určite očkovať nedá” zakončil Taraba

    Jágr udelil FACKU Babišovi: Nechcem sa stať tvárou vakcinačnej kampane! Dôvod je jednoduchý…

    Legendárny hokejista Jaromír Jágr odmietol ponuku premiéra Andreja Babiša, aby sa zapojil do vládnej kampane za očkovanie proti COVID-19. Jagr však kampaň rázne odmietol, pretože sa vakcínovať nechce. Dôvodom má byť dostatok protilátok My jsme se o tom s panem premiérem bavili, že mu pan Jágr odmítl dělat figuranta na propagaci vakcinace.

    Ako dlho bude trvať kým ich porazí zdravý rozum, pravda a nie zisky farma firiem.

  14. Já se jen divím ,že při dnešních možnostech zabít člověka ,které mají např.k dispozici speciální agenti ještě gatese ,sorose a jimi placené výzkumné ústavy a laboratoře spolu s výzkumníky nikdo zatím neodstranil protože přelstít ochranku není pro vycvičené likvidátory problém.Pokud by k tomu došlo ,těžko by sháněli nové uplacené výzkumníky

    • takto som hovoril aj ja uz davnejsie, ako je mozne ze uz cela planeta vie co su zac a oni to v pohode aj v mediach hlasia ze nas pozabijaju a nic…nic sa s nimi nedeje…ziju si dalej, plany este vylepsuju….a mi kapeme…a nik ich nevie „sundat“

  15. https://www.hlavnespravy.sk/reiner-fuellmich-vysvetluje-ako-globalisti-planovali-pandemiu-koronavirusu-10-rokov-vyzyva-na-zavedenie-medzinarodneho-korona-sudu-podobne-ako-bol-norimbersky-tribunal/2573128
    Reiner Fuellmich vysvetľuje: Ako globalisti plánovali pandémiu koronavírusu 10 rokov. Vyzýva na zavedenie medzinárodného Korona súdu, podobne, ako bol Norimberský tribunál

    Plány na koronavírusovú pandémiu zostavili asi pred 10 rokmi veľmi bohatí a mocní ľudia, ktorí sú spojení s Rockefeller Foundation, uviedol v utorok v Bannons War Room právnik Reiner Fuellmich. Reiner Fuellmich je slávny právnik, ktorý vyhral súdy proti Volkswagenu a Deutsche Bank. Generálnou skúškou bol podľa neho Event 201 v októbri 2019, dodal v rozhovore so Stevom Bannonom, ktorý sa podieľal na kampani Donalda Trumpa, po ktorej sa Trump stal prezidentom USA a bol istý čas aj jeho poradcom

    • Cieľ? Peniaze a kontrola
      Fuellmich ďalej povedal, že on a asi 100 právnikov podalo žalobu. Zároveň dodal, že mnohé právne systémy sú skorumpované a že oni – globalisti – umiestnili správnych ľudí na správne miesta. „Potrebujeme medzinárodný korona súd, niečo ako Norimberg 2.0.“

  16. Jednoduchá

    ….tak ten Jágr sa zachoval ako človek, ,,čo má chrb.kosť“ a nedal sa kúpiť peniazmi…….stále si myslím, že každý rozumný a skutočne CÍTIACI rodič svoje dieťa určite zaočkovať nedá…..a príbory, hrnce, či iné ,,výhody“ za zaočkov.detí??? veď to je úplne úbohý nápad, to na koľko napr.hrncov si cenia život 1 dieťaťa??? veľmi smutné, veľmi…..tu vidieť, aké hodnoty vlastne uznávajú…….sami sa preriekli, a to je znamenie, že už si nedávajú pozor, pre nás obyč.ľudí je to dobré, lebo im je ,,čoraz viac vidieť do karát“………..už sa budú len mýliť a .,,podkopávať“, my tí ost.obyčaj.buďme zato ostražití, už nedovoľme viac sebou manipulovať………..Jean takto to nesmie pokračovať a ani nebude, verím tomu………áno, súhlasím, mať rob.ako upr.na takom ministerstve, dávam výpoveď……..ak by to aj v moj.práci malo mať takýto nátlak, buď sa budem brániť, alebo by som si musela hľadať opäť niečo iné…………………………………………………………………………

    • Milá pani Jednoduchá, bohužiaľ veľa ľudí je neinformovaných, neveria tomu čo s nami „elity“ tohto sveta robia.
      Už len to že v mojom okolí mi nikto neuveril keď som im hovorila aby sa nedali zaočkovať.
      Dnes každý uteká za niečím. Dajú sa zaštepiť aby mohli ísť na dovolenku…

      • Už som 2 x zaočkovaná, už som chránená – takéto sprosté reči počúvam.

        • Prekopírovala som jeden „nepekný“ blog:
          A nezabudnite pred vpichom aspoň spísať závet, aby sme tu nemali zbytočné problémy s dedičskými konaniami po debiloch.

          • Debilizmus je životné poistenie, aby z neho mohli pohodlne žiť debili!
            Žiarový pohreb bez obradu stojí dnes 270 eur. Kedysi – predžidovskí predkovia vykonali takýto pohreb navláčením dreva z lesa. Iste – drevo je dnes drahé – kvôli uhlíkovej dani.

    • Jágr je teraz finančne zahojený na niekoľko životov. Keby mal dnes 17 ako začínajúci hokejista, ktorého bez vakcíny nepustia zarábať peniaze – tak by z neho bola hokejová chordáta.

      Ukážte mi autentický vzor osobnosti, ktorá sa napriek vlastnému ohrozeniu a ohrozeniu svojej rodiny dokáže vzoprieť! Obyčajného robotníka! Alebo mlčte!

    • Milý či milá Jednoduchá…vakciposkokovia sa tými hrncami či príbormi ako ponúknutou odmenou pre rodičov za zaočkovanie ich detí nepreriekli. Oni sa nám rehocú rovno do ksichtu; majú nás za odpad, za totálnych odiotov, vysmievajú sa z našej naivity, z nášho slabomyseľného, dobrovoľného odchodu na bitúnok vlečúc tam aj svoju nesvojprávnu ratolesť. Oni už svojím postojom k spoluobčanom prerazili dno – a my? Kam sme zakopali cepy, motyky…?
      Slovensko, zobuď sa už konečne! Je na to najvyšší čas!!!

  17. Jednoduchá

    …a ešte smutné je, že majú toľko a stále sa im máli…….každý má byť v 1.rade ČLOVEKOM, cítiacim a chápajúcim, v rovnováhe so svoj.svoj.duchov.-dušev,a fyz.zdravím, byť v harmónii………..peniaze sú síce potrebné k životu, no ich význam je veľmi veľmi ďaleko za takými vlastn.ako vernosť, dôvera, uprimnosť, empatia a iné podob……..ani neviem aký ,, kopec“ tých peňazí nikdy nenahradí ,,pravú človečinu“………………………………………………………………………………………..

    • „Peniaze sú potrebné k životu“ – je blbý ovládač! Deti sa prirodzene rodia ku.va BEZ PEŃAZÍ!!! A preto systém ovládajúci svojich dobrovoľných otrokov = sociálny štát – dotuje = ovláda – rodičov cez príspevok po narodení dieťaťa!

      Si konceptuálne negramotná a túto negramotnosť tu šíriš svojimi názormi – tebou samou označované ako „múdrosti“! A preto ľudia bez peňazí nedokážu žiť!
      Lebo prevzali tento idiotizmus! Túto „hodnotu“!

      Deti prežívajú vďaka vzťahom a sociálnej spolupatričnosti! A potom sa z nich zrazu stanú debili a otroci vďaka „mudrcom“ ako ty! Každá debilná matka svoje dieťa zotročuje jeho budúcou závislosťou na peniazoch! Zarábať peniaze = „zmysel života“! „Peniaze sú sloboda!“ „Chodiť ako debil po supermarketoch a snívať o veciach je sloboda!“= „Supermarkety sú sloboda!“

      Feťácky závislácky idiotizmus! závislosť na Ficovej „sociálnej“ vláde! Kto sľúbi zvýšenie dôchodkov a materských príspevkov – ten vyhrá voľby! A potom sľubmi skorumpovaný idiot 4 roky pozerá, ako ho podvodnícka vláda sťahuje z kože! Doboha s idiotmi aj v mojej vlastnej rodine! Doboha s vami!

      Existuje 48 kriminálnych spôsobov, ako bez práce /hovorím o muklovaní/ získať peniaze! Aby zločinci nezožrali zločinecký štát a nadvládu zločineckých bossov – bossovia dávajú ľuďom sociálne dávky! A zakázali im chodiť do prírody /lockdown/ aj na huby – aby boli závislí na dávkach od týchto zločincov!

      Jednoduchá! Už ma neser s týmito idiotizmami!!! Odkedy doboha existuje ľudstvo a odkedy existujú peniaze?! Tak si ujasni – odkedy máš nasraté v hlave a odkedy má idiot právo na názor! FUCK!

  18. Oplatí sa toto prečítať:
    http://www.inenoviny.sk/radicova-odklepla-obrovske-dotacie-pre-svoje-nadacie-kde-ma-dceru-gyarfasovu-wienk/
    Radičová odklepla obrovské dotácie pre svoje nadácie, kde má dcéru, Gyarfašovú, Wienk

    Takmer celé vedenie SaS na konferencií organizovanej Sorosovou organizáciou – Nadácia otvorenej spoločnosti (NOS) – ktorú vedia Orlovský a v minulosti Radičová.

  19. Dobrý deň u mňa v práci sa to len hemží ľuďmi ktorý sú zaockovany fú ved človek si dokáže dnes už zistiť na internete čo kolvek aj o týchto deat vakcinách nechápem ľudí ktorý idú do toho aby si niečo o tejto sr.cke vakcine niečo zistili Boh nám pomáhaj september sa blíži deti majú byť ties pomali zaočkované boli ma s toho hlava….ani vo v sne by ma nenapadlo ze toto sa bude diať … tak vam prajem veľa zdravia šťastia:-)

    • Kto pozná Davida Formánka a jeho preklady na Otevřisvoumysl.cz, vie – že pracuje s faktami a s interwievs s konkrétnymi vedcami, resp. s výpoveďami autentických a autorizovaných svedkov, avšak – „niekto“ tieto zdroje označil za hoaxy, a tak si internetoví mobilní debili zakladajúci na svojej komfortnej mentálnej zóne aj z môjho blízkeho vzťahového okolia, nechali s rehotom a s pocitom víťazstva = že vyhrali „výhody“ toto svinstvo napichať a debil pozerajúci hoaxy som pre nich ja – a tak sú v prdeli aj tieto vzťahy. Divide et impera – vo všetkých vrstvách – až po lobotómiu mozgu vo všetkých jej vrstvách, teda vrátane fyzickej, technologickej aj psychosociálnej lobotómie.

      A keďže priateľov si vyberáme aj podľa mentality, tak… Kto má chuť sa hrať s debilom, že.

      • divide et impera v preklade je: rozdeľuj a panuj
        Rozdeliť (rozbiť) rodinu, štát, kultúru, morálku, školstvo, zdravotníctvo …

  20. Ander Kixa
  21. https://www.youtube.com/watch?v=HjhcJM23zvM
    MAP 917 EU – MegaCoviSkandál! Pandemická karanténa 20/21 byla vyhlášena na základě falešných údajů!

  22. https://www.naturalnews.com/2021-06-13-biden-bribing-hospitals-positive-reviews-covid-vaccines.html
    Biden regime caught bribing hospital staff to supply positive reviews for covid vaccines
    Bidenov režim je prichytený ako podplácal zamestnancov nemocníc aby podávali pozitívne recenzie o covid vakcínach

  23. https://www.naturalnews.com/2021-06-13-maine-residents-die-coronavirus-vaccine-doses.html
    8 Maine residents die after receiving two Wuhan coronavirus vaccine doses
    Voľný preklad:
    8 ľudí zo štátu Maine (USA) zomrelo po prijatí Covid vakcíny.

    The vaccines themselves are much more dangerous than the disease they aim to prevent
    Vakcíny samé o sebe sú omnoho nebezpečnejšie ako choroba pred ktorou by mali chrániť

  24. Jednoduchá

    ……milá p.Jean, áno mnohí sa práve pre dovolenku dávajú očkovať, a to ozaj veľmi úbohé zmýšľanie :-(………………………je treba rozvážiť, za čím vlastne treba ,,utekať“, resp.čím sa zapodievať…..a to, že niekto si myslí, že je chránený 2vakcínami, tak to už je riadne mylná predstava !………..lenže to, že treba hlavne dodržiavať zdravý život.štýl, na udržiavanie dobrého imunit.systému, im len tak hoc kde nepovedia, pretože vakcíny sú nakúpené, treba ich minúť a zarobiť……o zdravie pritom vôbec nejde…………………………ten vtip, to je ozaj ,,čierny humor“…..všetci sa mali a majú otočiť a vakcínu odmietnuť!……………………áno Jágr je finančne zahojený na niekoľko rokov, to je pravda….zrejme to nie je ten pravý typ človeka,, s chrb.kosťou“, no tiež mohol urobiť aj inú verziu – ponúkané aj zobrať a znovu si ,,prilepšiť“ a to práve neurobil…….obyč.robotníka? tak zatiaľ taký príklad osobne nepoznám, ale možno ty Maroš???……spomínal si, že už si doma, na dôchodku, no neviem, z akého dôvodu……nebolo to práve kvôli tomuto ,,covid.cirkusu“?………….už je len na tebe, čo a či mi vôbec na toto odpovieš…….. s tým súhlasím, deti sa rodia bez peňazí, a no s tým, že bez peńazí sa dá žiť? to už asi ťažko……však ani ty určite nesvietiš doma petrolejkou a umývaš sa v kúpelni s vodou a nie v potoku, alebo žeby azda áno ? tak máš potom romantiku !……. :-(…..:- )…….a tiež používaš PC a ten tiež nie je len tak na ,,vzduch“ :-(……..áno, možno nie som úplne gramotná ako napr.ty, no rozhodne nie sú mojím zmyslom života !používam ich len na nevyhnutné nákupy, príp.ak chcem niekomu tým pomôcť napr.soc.slabš. inak nie…..a supermarkety? ojojój, keby mali byť otvorené kvôli takým ako som ja, tak by už dávno skrachovali ! :-(((……..pokiaľ nemusím, tam nejdem, a idem tam len v mimor.prípad. / kúpiť si noviny, či vybrať peniaze z bankomatu/………veľmi dobre viem, že každé navýšenie, či už dôchod.či inej ,,sociál.vymoženosti“ znamená zadĺženie našej bud.gener., už teraz ,,vďaka proticov.opatreniam“ sú zadĺž.4gener.po nás :-(……………a ani na dôch.sa nemožno spoliehať, na ten si treba Šetriť ešte pred odchod.do dôchodku………………..ty vieš o 48 spôsoboch ako získať peniaze bez práce….to je super, už menej super je, či je to v súlade s PRÍROD. teda božími zákonmi……..to už zrejme tak super určite nie je………ja používam len ten klas.,čo si sama v práci zarobím, to mám zarobené, nepotrebujem sa zapodievať tými krimin.spôsobmi………………keby sa títo ľudia ,,závis.od soc.dávok zločincov“ snažili chodiť do ,,normál.“práce, nikto by ich nemohol obmedzovať…..o tých vychádz.do prírody s rúškami kvôli tým dávkam nič bližšie neviem, tak viac sa nemôžem vyjadriť…………………………….ja aj ty sme slobodní ľudia a zvlášť tu na Bádateľovi si môžeme vyjadriť svoje názory….tak píšem, čo uznám za vhodné………………………………………..no ak ťa moje názory tak vytáčajú / čo sa mi pred pár dňami vôbec nezdalo/, stačí len len 1 jediné, ignorovať ma……….ušetríš sičas aj ,,hlasivky“ …….alebo Ktovie ? nechaj tak a možno nájdeš tak lepšieho ,,konkurenta“v ,,pridávaní šťavy“ ako si ty sám……………..

    • Na tie peniaze som maximálne vysadený, pretože mi to od detstva trúbila moja matka posadnutá peniazmi a ktorá dnes z nich „nemá nič“. „Isteže“ – „Peniaze treba“ – lebo na nich je postavený systém parazitizmu – ale aj v dnešnej dobe ich majú na háku ľudia v Pákistáne, kde sa bežne bez „zdravotného poistenia“ dožívajú 120 a ženy rodia v 60. – tak prečo by im to systém nezničil nejakými televízormi a mobilnými telefónmi, že? Tu všetko funguje na princípe baživosti a konzumu – tam – zatiaľ – na nevyhnutných potrebách. Medzi chcieť a skutočne potrebovať je zásadný rozdiel – čo zistíte, keď vás-nás systém vyženie do lesov a na tie lesy vystrieka Agent Orange.

      Ja nemám čo komu vysvetľovať, prečo som išiel do dôchodku. Lockdown som prežil ako formu pôstu – situáciu som mentálne „vyhodnotil“ akože je čas pôstu. Okolnosti tento pôst vynútili ako stav okupácie, a aj choroba je stav okupácie a vynucuje si pôst, a táto spoločnosť je chorá a stav jej vedomia je stále nastavený na konzume a baživosti a to sa nezmenilo ani na súčasnom prechodnom uvoľnení. Ak toto ľudia a hlavne idioti nepochopili – sú v prdeli aj so svojimi nákupnými košíkmi. Nechcem o tom písať viac, lebo z toho bude kilometer súvislost, čo mnohí opäť nepochopia, lebo ostávajú nastavení na prežití prostredníctvom peňazí, pretože oveľa oveľa ľahšie je „predať sám seba“ a zarobiť peniaze, ako vytvárať skutočné hodnoty, čo dnes mnohí zdebilizovaní už ani nedokážu. Ja napríklad ovládam niekoľko – dosť – remesiel a nemám problém naučiť sa ďalšie, takže v takom stredoveku by som bol „Niekto“, avšak tento sku.vený systém odo mňa chcel v posledných 30 rokoch len submisivitu na úrovni dobrovoľného vyrezania si polovice mozgu a nie profesionálneho suveréna, s ktorým si nemožno vytierať zadok. Dnes to zažívajú ľudia v práci pod rovnakými idiotmi, ktorí ich nútia špachtlovať sa a očkovať sa a majú ich v podstate za otrokov. Prežil som 5 zamestnávateľov, ktorí mi nezaplatili mzdu a poznal som chlapíka, ktorému nezaplatilo 15 zamestnávateľov v priebehu 2 rokov /v situácii z núdze do núdzovej roboty a títo tú núdzu zneužili – prvá strata zamestnania vedie často k zacykleniu/, takže o akých peniazoch sa máme baviť, o akej práci pre koho?! A to nie som gangster, hoci som pred 30 rokmi dostal ponuku pracovať pre organizovaný zločin kontrolovaný policajtmi /nič nové na Slovensku/ – čo som si vtedy mohol dovoliť odmietnuť, pretože som túto ponuku dostal sprostredkovane na VŠ od kamaráta spolužiaka, od ktorého som si občas požičal nejaké prachy a ten mi to ponúkol, aby si nemusel požičiavať, že môžem zarábať tisíc krát viac denne! No iste – a potom byť vydieraný a ako nepohodlný svedok o nejaký čas s prestrelenou hlavou v nemenovanej rieke. Odvtedy som si od neho nepožičal halier, pretože som pochopil, že vexluje /a donáša/ pod krídlami padlých eštebákov. To len na okraj. Nikdy som nebol chamtivý, pretože ma na rozdiel od mojej chamtivej matky môj skromný otec nikdy k chamtivosti neviedol. Takže seriem na takých, ktorí „žijú prostredníctvom peňazí“ a inak nevedia. A seriem aj tu na každého „kádrový“ posudok o mne! Raz tu padla otázka – čom som v živote dokázal – odpovedám – vieš hovno o tom, v koľkých veciach mi kto zabránil a koľko vecí mám v šuplíku a v hlave. A išlo o veci národohospodárskeho významu. Lenže to najprv musíš patriť do nejakého klanu a podriadiť sa mu. Mojich dedov odstavili z rovnakých dôvodov. A tí ozaj nemali nasraté v hlave. Vy tu nemáte potuchy, ako vysoko tu zasahuje šedá ekonomika a ako hlboko sú ľudia zotročení! Takže o akých-koho peniazoch sa tu chcete dohadovať? Odbočím.

      Norbert Lichtner z Infovojny veľmi často zdôrazňuje, že vláda a úradníci sú „jeho“ zamestnanci, lebo on platí dane!
      No iste! Lichtner platí dane „dobrovoľne“! Vláda na nás uvaľuje dane, aby sme ju mali z čoho zamestnávať! alkoholik pije, lebo sa mu ku.ví žena a žena sa mu ku.ví, lebo on pije! A obidvom to vyhovuje – alkohol aj to ku.venie. A tak si tu žijeme. Čo by robil otrok bez svojho pánička, že.

      Dožívajú sa 120, rodia do 65 a nikdy nemajú rakovinu. Robia to takto
      [Prehľadávať doménu badatel.net] https://www.badatel.net/dozivaju-sa-120-rodia-65-nikdy-nemaju-rakovinu-robia-takto/
      Zvláštni sú predovšetkým tým, že sa v priemere dožívajú veku vyše sto rokov. Mnohí z nich bez zdravotných problémov dokonca aj 120. Povery vravia, že pár jedincov žili až do 160-ky. Chorí bývajú len veľmi zriedkavo, vôbec nevedia čo sú to nádory, majú mladistvý vzhľad a ich ženy rodia až do…

      • Oprava – „som pred NECELÝMI 40 rokmi dostal ponuku pracovať pre organizovaný zločin“.
        Dnes sa taká ponuka neodmieta /ako kto/ 1/ kvôli kompromitácii a odstráneniu svedka ponuky, 2/ tí ľudia sú otrokári, takže ide o život a potom si treba rozmyslieť kto z koho.

  25. Jednoduchá

    …..úplne súhlasím, pocit slobody ešte nemusí byť sloboda, tá pravá sloboda, je to len pocit……ten film, teda ukážku som si pozrela, vyzerá byť zaujímavý….a si ma Maroš milo prekvapil, že si si šil košele, no úžasné !,….kedysi som šila aj ja, no presne z toho dôvodu, ako si písal, potrebovala som viac chodiť do práce a už som na to nemala čas ….takéto ručné práce, vrátane šitie krojov majú obrovskú hodnotu, no nie každý si to uvedomuje a teda aj je otázne, či to uznáva….zrejme veľmi málo:-(………………je to veľmi smutné, že ti tvoja matka takto zdôrazňovala tie peniaze, to ,,nerobí dobrotu“, aspoň že tvoj otec bol v tomto smere iný……..je zaujímavé, že ľudia v tomto národe žijú tak dlho, to sa ja viem smejem, že sa chcem dožiť aspoń 120rokov / samozrejme v zdraví a ,,dobr.mysli“, no uvidím raz, ako to naozaj bude 🙂 /………………samozrejme, nikomu nemusíš vysvetľovať, prečo si už na dôchodku, je to len a len tvoja osob.vec a tvoje rozhodnutie, preto je od Teba pekné, že si o tom napísal……úplne ťa chápem…….vidíš ako sa to tu ,,rysuje“, nie si s tým vôbec vnútorne stožnený, nesúhlasíš s takými nariadeniami……..verím aj tomu, že ovládaš niekoľko remesiel, človek, kt.to nikdy nerobil, by tak s nadšením nerozprával o sadení či hnoj.stromov, či o rôz.rob.elixíroch z rastlín, príp.o úprave kvas.zel.výbor.na prečistenie čriev……….a je super, že nie si ozaj ten gangster, trošku sa mi javilo divné, že práve ty píšeš o 48 spôsob.získania peňazí bez práce a pritom si tu vložil v predch.prísp.krásny článok z knihy ,,Za ľudí“ od Pastierikovcov“, tak som rada, že si to vysvetlil……zrejme si im ,,padol do oka“ :-(…:-)……je dobré, že nie si chamtivý, to je nedobrá vlastnosť :-(…..ešte šetrnosť, to áno, ale chamtivosť to je už iné,, kafé“:-(……..Neviem Maroš, kto ti takúto otázku vôbec kedy dal, či tu niekto na Portáli, či niekto iný, viem určite, že ja nie :-(…:-)…ty nie si nikomu sa povinný zodpovedať, pokiaľ vieš, že si robil čo najlepšie, ako sa len dá, že si vedome nikomu neublížil, už to je veľké plus ! a nikomu to netreba vysvetľovať, rozumný človek ti takú otázku ani nedá, a ten menej ,,uvedomelý“ nech sa stará hlavne o seba a svoj.najbližších……..mne osobne sa javíš ako veľmi rozumný a citlivý muž, no to 2.už nerád ukazuješ na verejnosti……..tak si bol ,,zamotaný v CHOBOTNICI“? …som rada, že si tam nezostal…..a dnes ?dovolím si odpovedať za teba, zrejme aj dnes by si to odmietol, si v 1.rade človekom, a aj keď máš občas ,,drsnejšie slová“, predsa len u teba prevažuje to dobré srdiečko………………………………………………………………………

  26. Jednoduchá

    ….a ešte niečo, stále si myslím, že si osoba, kt.sa tu občas ,,mihne“, a ja kt.osobne poznám, cítim to tak……..len nechápem, prečo, keď si píšeme, sa aj občas nemôžme stretnúť……zrejme som sa mala voľakedy zaregistrovať na zoz….pre postih., zrejme by som ťa nebola spoznala a ty by si mňa tiež, nemal by si totiž čo zvažovať……………….a možno sa v tom dôvode aj mýlim, ktovie, ty zrejme vieš…………………………………….

  27. Jednoduchá

    P.S 2: a ešte niečo, ak sa ozaj so mnou nechceš stretnúť, tak už si radšej ani nepíšme, nemalo by to význam, predsa, poznáme sa už v lete bude 7 rokov a máme si len písať?.veď takto to nikde nefunguje…..možno ty máš ,,bokovku“ ja nie, a ani o taký vzťah nestojím……buď sme jeden pre druhého alebo treba ísť od seba…..7 rokov je dosť dlhá doba, už si ma za tú dobu aj mohol spoznať…bývame od seba síce trošku ďalej, no vždy sa dá nájsť spôsob, ako sa stretnúť….a .neboj sa, nebudem ťa nútiť do spol.bývania, len by sme sa skúsili stretávať………………………… no ak ti na mne niečo vadí, tak treba ísť od seba, a to čím SKOR, prestať si písať, žiadne maily, komunikovanie, 7 rokov je už dlhá doba………proste treba sa vyjadriť priamo, bez okolkov…………………………………………………………………. ak nie, navrhni stretnutie……………………………………………………………………………………

  28. Jednoduchá

    …môžeš mi povedať, čo značí ta Lubyanka?…a KGB?……nechápem tomu.. však ja hovorím o jednom, a ty ,,točíš“ o druhom…………..a tiež ten link mi nejde otvoriť, ideš či chceš sa ,,stále schovávať“ ? však si mi vôbec neodpovedal, na čo som sa ťa pýtala, mám rada priamu reč a nie takéto ,,okolkovanie“…………………………………………………………………………….

  29. Jednoduchá

    ….neviem či tým Olomoucom narážaš na školu moj.synov, no oni sa tak sami rozhodli, nemôžem im to ja zakazovať…..sú už dospelí…. ja dobre viem, že to určite nie je ozaj taká ,,škola“ ako v tom Tibete……ten link sa mi aj tak nepodarilo otvoriť………..nie je pekné si z niekoho uťahovať, písať mu a keď sa pýtam priamo k veci, nič priamo nepovieš…………………………………………………….

    • Jednoduchá!
      Poznáš dôsledky, keď vyhliadnutá obeť odmietne psychopata v jeho posadnutosti?!

      Dobre – tak ja som s týmto uzrozumený a zrejme mi neostáva nič iné, ako ísť do tohoto konfliktu! Tak aby to bolo jednoznačné aj z trestnoprávneho hľadiska, teraz prehlasujem:
      OBŤAŽUJEŠ MA! ŽIADAM ŤA, ABY SI UPUSTILA OD POKRAČOVANIA V TEJTO POSADNUTOSTI MNOU! V ŽIVOTE SOM ŤA NEVIDEL! NIE JE PRAVDA, ŽE BY SME SA POZNALI 7 ROKOV! SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SI DUŠEVNE CHORÁ! JA NEMÁM ZÁUJEM UDRŽIAVAŤ AKÉKOĽVEK VZŤAHY S DUŠEVNE CHORÝMI OSOBAMI!

      A keď toto odmietnutie bude pre teba dôvod, aby si z pomsty zaútočila voči mne, alebo ak sa pokúsiš priblížiť k môjmu súkromiu – bez zaváhania použijem akékoľvek prostriedky, aby som ťa – a nebezpečenstvo z toho vyplývajúce – ELIMINOVAL!

      Redakciu týmto žiadam, aby tejto osobe neposkytovala žiadne moje kontaktné údaje!
      Túto situáciu odôvodnene vyhodnocujem ako stalking!

Pridajte komentár

*