Netflix to rozohral vo veľkom štýle. Ukázal viaceré novinky
12.6.2021 16:20
akt. 26.06.2021 04:10

Netflix to rozohral vo veľkom štýle. Ukázal viaceré novinky

Uložiť článok
Streamovacia globálna jednotka odprezentovala v rámci týždňového podujatia Netflix Geeked Week viaceré pripravované novinky.

K fanúšikom sa tak dostali prvé zábery z druhej série fantasy seriálu Witcher . A hoci zatiaľ Netflix neprezradil dátum premiéry, očakávania sú určite už dnes vyšpičkované na najvyšiu možnú mieru.

(Pokračovanie článku pod videom)

Späť do Virgin River aj do Outer Banks

Čo však má aspoň približný dátum premiéry, to je druhá séria seriálu Locke&Key. Hrdinovia, ktorí sa po smrti svojho otca vracajú do rodičovského domu plného tajomstiev, sa v nových epizódach vrátia v októbri tohto roka. 

Veľké seriálové návraty si však Netflix prichystal aj na nasledujúci mesiac. Už 9. júla bude mať premiéru tretia séria mimoriadne obľúbeného seriálu Virgin River . Nové časti sľubujú nielen romantické, ale aj dramatické zápletky, pri ktorých sa zapotíte bez ohľadu na počasie.

Tridsiateho júla sa dočkajú tí, ktorí si obľúbili dobrodružný seriál Outer Banks . Práve v tento deň pripláva druhá séria tohto teeenagerskeho titulu, ktorý však určite neurazí ani dospelejšie publikum. 

(Pokračovanie článku pod videom)

Animované novinky nie(len) pre deti

Netflix však pripravuje nielen hrané, ale aj viaceré animované seriály. A animované v tomto prípade určite neznamená, že by boli určené výhradne pre deti. 

Rozhodne by ste ich nemali nechať sledovať hororový animé projekt Resident Evil: Infinite Darkness , ktorý sľubuje poriadne krvavou “podívanou”. Prvé červené kvapky dopadnú na vašu obrazovku už 8. júla.

Netflix oživil aj legendárnu postavu He-Mana, ktorý sa vráti 23. júla v seriáli Masters of the Universe: Revelation.

V tomto roku ožijú aj kultové postavičky z počítačovej hry Cuphead. Prvá séria The Cuphead show bude mať 10 častí a okrem Cuphead-a nebude chýbať samozrejme ani jeho nerozlučný “parťák” Mugman.

(Pokračovanie článku pod videom)

Rodinná dráma aj hororový thriller

Netflix však okrem nových seriálov láka predplatiteľov aj na viaceré filmové novinky. Svoj režijný debut tak 9. júla zažije britský herec David Oyelowo, ktorý nakrútil rodinnú drámu The Water Man.

Oyelowo si za námet zvolil príbeh o malom chlapcovi, ktorý verí, že dokáže zachrániť svoju smrteľne chorú mamu, keď nájde mýtickú postavu s magickými liečebnými schopnosťami.

Ak budete v horúcom lete potrebovať zimomraviu filmovú dávku, Netflix vám 23. júla pomúkne hororový thriller Blood Red Sky.

Proti sebe sa postavia teroristi, ktorí sa rozhodli uniesť transkontinentálny let a pasažierka, ktorá sa rozhodne zobrať udalosti do vlastných rúk. A to napriek tomu, že trpí mysterióznou chorobou.

(Pokračovanie článku pod videom)

Návrat belgickej mlátičky

Niekdajší akčný idol a najznámejší beglický filmový artikel Jean-Claude Van Damme zažije svoje comeback v akčnej komédii The Last Mercenary . Jej premiéru určil Netflix na 30. júla. 

Van Damme si tu zahrá niekdajšieho tajného agenta, ktorý sa musí vrátiť do Francúzska potom, čo je jeho syn falošne obvinený z predaja drog a zbraní. Proti rodinnému duu tak stoja nielen štátni úradníci, ale aj miestni mafiáni. 

Populárny animovaný seriál The Loud House sa 20. augusta dočká na Netflixe aj svojej filmovej podoby. Tentokrát sa rodina Loudovcov rozhodne vybrať na dovolenku do Škótska, pričom zisťujú, že sú potomkami miestnej šľachty.

Poriadnu dávku ázijskej akcie sľubuje snímka Kate , ktorá začne drviť svojich nepriateľov 10. septembra. Kate má totiž len 24 hodín nato, aby sa pomstila ľuďom, ktorí ju smrteľne otrávili. Netuší však, že jej do cesty vstúpi dcéra jednej z obetí, ku ktorej si nájde nečakané puto. 

(Pokračovanie článku pod videom)

Prvý uchádzač o Oscara?

Oscarové ambície cítiť z biografickej drámy tick, tick…BOOM!. Jej režisérom je Lin-Manuel Miranda, ktorý aktuálne patrí v Hollywoode medzi najvyhľadavanejšie mená. 

Podieľal sa totiž na takých tituloch ako muzikál Hamilton či na aktuálnom letnom hite In The Heights. Všestranný talent  Lin-Manuel Mirandu zvýrazňuje fakt, že je nielen režisérom, hercom, ale aj scenáristom a podieľa sa aj na hudbe k mohým svojim filmom.

Pripravovaná filmová novinka tick, tick…BOOM!, ktorá bude mať na Netflixe premiéru túto jeseň, mu tak padne ako uliata. Ide totiž o skutočný príbeh skladateľa Jonathana Larsona, ktorý sa stal zakladateľom legendárneho divadla Rent.

Ústredné postavy si zahrajú zvučné herecké mená ako Andrew Garfield, Vanessa Hudgens či Bradley Whitford.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.