Ako si pritiahnuť bohatstvo do domu?

Sponzorované odkazy:

Ako si pritiahnuť bohatstvo do domu?

Sledujete trendy v oblasti bývania? Zaujímajú vás najnovšie trendy? Existuje aj učenie Feng Shui, ktoré tvrdí, že záleží na rozmiestnení nábytku a dekorácií v dome. Vďaka tomu si môžete do domu prilákať bohatstvo, zdravie, lásku, prosperitu a hojnosť. Chcete byť bohatší? Začnite tým, že lokalizujete doma svoju peňažnú oblasť Feng Shui a nezabudnite sa o ňu veľmi dobre starať, aby sa energia vo vašom priestore cítila svieža a živá.

Majte na pamäti, že prilákanie bohatstva a šťastia zahŕňa viac než rozmiestnenie symbolov Feng Shui na správne miesta. Starí majstri potvrdzujú, že samotné Feng Shui vám neprinesie bohatstvo, ak sa o bohatstvo nesnažíte. Skôr vám poskytuje potrebnú podporu pri hľadaní prosperity a bohatstva.

Vaša peňažná oblasť

Podľa Feng Shui je oblasť spojená s vašimi peniazmi, alebo finančnou prosperitou a hojnosťou juhovýchodnej oblasti vášho domova, alebo kancelárie. Toto je podľa tradičného spôsobu Feng Shui. Podľa západného učenia je to ľavá horná oblasť vášho domu.

Symboly privolávajúce hojnosť

Váza na bohatstvo

Váza na bohatstvo je jedným z najstarších spôsobov ako prilákať hojnosť podľa Feng Shui. História vázy na bohatstvo je zložitá. Podľa starodávneho učenia sa váza používala ako prostriedok k ozdraveniu finančnej situácie rodiny.

Akvárium

Všimli ste si, že vo väčšine ázijských bistier majú akvárium s rybičkami? Podľa Feng Shui pri správnom umiestnení a starostlivosti, zosilnie akvárium tok energie v akomkoľvek priestore a priláka ďalšie bohatstvo. Akvária prinášajú tok harmonickej energie.

Čínske mince

Najbežnejšie použitie čínskych mincí vo Feng Shui je pre privolanie ďalších peňazí. Ďalším populárnym použitím mincí je ochrana a privolanie šťastia. Tieto energie určite idú ruka v ruke spolu. Keď človek dosiahne finančnej stability, cíti sa tiež viac chránený a samozrejme má aj šťastie.

Lucky Bamboo

Šťastný bambus je považovaný za jednu z najvýznamnejších propriet, predstavuje totiž všetkých päť prvkov energie v jednom. Ak chcete použiť šťastný bambus ako element priťahujúci dobrú energiu, kupujte ho so špecifickým počtom bambusových stoniek.

Loď prosperity

Pre pritiahnutie peňazí do domu sa veľmi často používa aj loď. Pre tieto účely môžete použiť takmer akýkoľvek model lode. Vyberte si veľkosť a vzhľad, ktorý najlepšie zodpovedá vášmu vkusu a interiéru. Loď prosperity má oproti iným dekoráciám v rámci Feng Shui výhodu, že skvele zapadne do akéhokoľvek interiéru a nebude pôsobiť rušivo.

Fontány pre bohatstvo

Fontány Feng Shui môžete zohnať aj vo všetkých tvaroch, veľkostiach a materiáloch. Využitie fontán je veľa – privolajú zdravie, bohatstvo, sú skvelou dekoráciou a navyše vám zvlhčia vzduch.

Drahé kamene a kryštály

Feng Shui pracuje aj s kameňmi, drahokamami a kryštálmi. Zaujímavo vyzerajú ozdobné stromčeky s ametystom, koralmi, achátom, alebo perlami.

Citrínové kryštály

Citrin je najobľúbenejší kryštál, ktorý priťahuje peniaze a bohatstvo. Existuje mnoho tradičných dekorácií s citrínom, ktoré majú domov prilákať bohatstvo.

Pyrit

Pyrit je jedným z najlepších kameňov, ktoré si môžete doma vystaviť. Môžete ho položiť samostatne, alebo vytvoriť v oblasti financií malý oltár, do ktorého zakomponujete viacero prvkov, ktoré majú zlepšovať stav vašej peňaženky.

Smejúci sa Budha

Smejúci sa Budha sa vystavuje pre šťastie, hojnosť, šťastie, úspech a dobré zdravie. Smejúci sa Budha, je často zobrazovaný so zlatými ingotmi, čínskou tekvicou, alebo vrecom pokladov. Niekedy je obklopený deťmi.

Dračia korytnačka

Dračie korytnačky sú mýtické stvorenia a klasický liek na chudobu. Má telo korytnačky a hlavu draka a najčastejšie stojí na podklade zo zlatých mincí. Číňania jej vkladali do úst ešte jednu mincu pre šťastie.

Kvetina pre peniaze

Feng Shui nazýva peňažnú kvetinu Pachiru vodnú (Pachira aquatica). Veľmi často sa aj stará známa tučno-listá uvádza ako podporný prostriedok pre prilákanie bohatstva.

Článok Ako si pritiahnuť bohatstvo do domu? bol publikovaný 12. června 2021 v 09.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...