Hore

Samsung rozširuje svoje portfólio smartfónov strednej triedy a predstavuje modely Galaxy A22 a Galaxy A22 5G

Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje dva nové smartfóny - Galaxy A22 a Galaxy A22 5G. Rad A, to sú produkty s najnovšou technológiou a výbornými funkciami za široko dostupné ceny.

Vyznačujú sa predovšetkým vynikajúcim displejom a skvelým obrazom, čo ocenia hráči aj filmoví fanúšikovia, veľmi dobrým univerzálnym fotoaparátom a celkovo skvelým pomerom ceny a výkonu, model Galaxy A22 5G navyše aj podporou pripojenia 5G. Modely Galaxy A22 a A22 5G budú dostupné v Slovenskej republike v prvej polovici júla vo variantoch LTE a 5G. Model LTE bude k dispozícii vo fialovej, čiernej a bielej farbe vo variante s pamäťou 64 GB za odporúčanú maloobchodnú cenu 209 €. Model A22 5G sa bude predávať vo fialovom, šedom a bielom variante s pamäťou 64 GB za odporúčanú maloobchodnú cenu 229 €.

„Modely Galaxy A22 a Galaxy A22 5G sú ďalším dôkazom, že Samsung vie ponúknuť cenovo dostupné smartfóny bez akýchkoľvek kompromisov v kvalite,“ vysvetľuje Tomáš Balík, riaditeľ divízie mobilných zariadení Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o. „Medzi hlavné prednosti nových modelov patrí vynikajúci displej a pri modeli A22 5G samozrejme bleskurýchle pripojenie 5G, to všetko za skvelú cenu. Zákazníci si tak môžu vychutnať špičkovú rýchlosť a výkon, ale aj veľa kreatívnych nástrojov pre vlastné vyjadrenie. Nové modely nadväzujú na najlepšie tradície obľúbeného radu Galaxy A.“

5G a vynikajúci displej

Vďaka rýchlejšiemu a spoľahlivejšiemu pripojeniu 5G mení Galaxy A22 5G každodenné zavedené zvyky[1]. Pri práci aj pri zábave budete mať všetko k dispozícii hneď, bez čakania. Ďalšou veľkou prednosťou oboch modelov sú veľké displeje s uhlopriečkou 6,6 palca (16,7 cm), rozlíšením FHD+[2] a technológiou Infinity-V prípade modelu A22 5G a 6,4 palca (16,3 cm), rozlíšením HD+ a technológiou Super AMOLED pri modeli A22, ktoré ocenia milovníci streamovaných filmov či seriálov aj náruživí hráči. Okrem veľkej uhlopriečky a skvelého rozlíšenia sa môžete tešiť aj na plynulé prekreslenie pohybu vďaka obnovovacej frekvencii 90 Hz. Batéria s kapacitou 5 000 mAh sa postará o to, aby ani po niekoľkých hodinách sledovania či hrania smartfónu nedošla energia a vy ste si ho mohli vychutnať na maximum.


Samsung Galaxy A22

Fotoaparát pre každý deň

Ďalšou veľkou výhodou modelov Galaxy A22 a Galaxy A22 5G je univerzálny fotoaparát, vďaka ktorému môžete dokumentovať každodenný život okolo seba. Hlavný modul má rozlíšenie 48 megapixelov, dopĺňa ho ultraširoký fotoaparát s 5 MPix u A22 5G a 8 MPix u A22, modul pre prácu s hĺbkou ostrosti s 2 MPix. Model A22 má navyše 2MPix modul makro. Galaxy A22 5G je vybavený predným fotoaparátom s rozlíšením 8 MPix, Galaxy A22 potom 13 MPix. Pre fotografovanie okolia aj pre selfies je to skvelá zostava.


Samsung Galaxy A22 5G

Varianty pre každého

Galaxy A22 5G bude k dispozícii v niekoľkých atraktívnych farebných variantoch - v šedej, bielej a fialovej, Galaxy A22 bude k dispozícii v čiernej, fialovej a bielej, takže si môžete vybrať, aké prevedenie vám vyhovuje najviac. Vďaka jednoduchým symetrickým tvarom a zaobleným rohom výborne padne do ruky. Poteší aj softvérová výbava, napríklad užívateľské rozhranie One UI Core 3.1. Modely Galaxy A22 a Galaxy A22 5G sú skrátka prístroje, ktoré sa skvele hodia pre každodennú prácu, kreatívne činnosti aj zábavu.

Technické údaje [3]


Galaxy A22 5G

Galaxy A22

Rozmery

167,2 x 76,4 x 9,0 mm / 203 g

159,3 x 73,6 x 8,4 mm / 186 g

Displej[4]

6,6" (16,7 cm) FHD+ TFT Infinity-V 90Hz

6,4“ (16,3 cm) HD+ Super AMOLED 90Hz

Procesor

MediaTek Dimensity 700 (Octa 2,2 GHz)

MediaTek Helio G80

Fotoaparát

Zadný

3 moduly

4 moduly

48 MPix (hlavný) + 5 MPix (ultraširoký) + 2 MPix (pre prácu s hĺbkou ostrosti)

48 MPix (hlavný) + 8 MPix (ultraširoký) + 2 MPix (makro) + 2 MPix (pre prácu s hĺbkou ostrosti)

Predný

8 MPix (f2)

13 MPix

Pamäť

4+64 GB

4+64 GB

Batéria[5]

5 000 mAh (15W rýchlonabíjanie)

5 000 mAh (15W rýchlonabíjanie)

Prevedenie

Plast

Plast


Čítačka odtlačkov prstov na zadnej strane

Čítačka odtlačkov prstov v bočnom tlačidle



[1] Rýchlosť pripojenia 5G sa líši, vyžaduje optimálne sieťové podmienky a pripojenie (vplyv má napr. frekvencia, vyťaženosť siete a pod.); ďalšie informácie u mobilného operátora.

[2] Rozmer displeja udáva uhlopriečka plného obdĺžnika, skutočná zobrazovacia plocha je menšia vzhľadom k zaobleným rohom a otvoru pre objektív fotoaparátu.

[3] Všetky funkcie, technické údaje, špecifikácie a ďalšie produktové informácie v tomto dokumente, vrátane uvádzaných predností, údajov o dizajne, cenách, komponentoch, výkone, dostupnosti a schopnostiach produktov sa môžu bez ohlásenia meniť.

[4] Rozmer displeja udáva uhlopriečka plného obdĺžnika, skutočná zobrazovacia plocha je menšia vzhľadom k zaobleným rohom a otvoru pre objektív fotoaparátu.

[5] Typická hodnota podľa nezávislých laboratórnych testov. Typickou hodnotou sa rozumie priemerná odhadovaná hodnota vzhľadom k odchýlkam kapacity batérie u testovaných vzoriek podľa štandardu IEC 61960. Menovitá (minimálna) kapacita je 4860 mAh. Skutočná výdrž batérie závisí od prostredia v sieti, typu využitia pod.

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok

Ďalší článok z kategórie

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované