Vláda rôznych krajín sa týmto problémom aktívne venuje, vypracúva programy a opatrenia na boj proti znečisťovaniu životného prostredia. Nie vždy je ale možné odstrániť všetky problémy naraz a globálne. Občas si musíme pomôcť sami.

Na vyriešenie problému a na udržanie zdravia vo svojich domovoch preto ľudia používajú ďalšie spôsoby čistenia vody a vzduchu pomocou filtrov a špeciálnych čističiek vzduchu.

Ide o zariadenie určené na čistenie vzduchu od alergénov, tabakového dymu a prachu, ktoré sa pri stagnácii vzduchu veľmi často usádzajú nielen na nových drevených parketách, ale v celom okolí interiéru, v ktorom trávime 90 % svojho času.

Zariadenie tiež odstraňuje nepríjemné pachy v miestnosti a dezinfikuje vzduch. Samozrejme, pri výbere správneho zariadenia stojí za to zvážiť, na aký účel sa presne kupuje a akými filtrami disponuje.

My máme pre vás jednoduchý a štýlový prístroj, ktorý vyčistí vzduch vo vašom interiéri na 99, 97 % a zaistí vám tak lepšie podmienky na život vďaka trojitej filtrácií, UVC žiareniu a ionizátoru.

Kvalitná čistička vzduchu vás zbaví nepríjemnej atmosféry

Napriek tomu, že to veľmi ani nevnímame, vnútorný vzduch, pod vplyvom ktorého trávime v interiéroch veľmi veľa času, môže byť rýchlo kontaminovaný rôznymi nečistotami. Pomáha tomu zlá kvalita opláštenia a stavebných prvkov budovy, značné množstvo elektronického vybavenia v podobe moderných spotrebičov, ako aj nekvalitné čistenie priestorov. Na povrchoch sa hromadí prach, ktorí prispieva k množeniu roztočov.

Vysoká vnútorná vlhkosť zasa vytvára riziko škodlivých baktérií a plesní, čo vedie k astme a alergiám. Takto znečistený vzduch potom znižuje výkon človeka, vyvoláva únavu a letargiu. Vetranie cez okná nie je vždy riešenie, pretože ani vzduch z ulice nie je o nič lepší. Jediným spôsobom, ako sa zbaviť nekvalitnej atmosféry je preto profesionálna čistička vzduchu.

Zariadenie, ktoré môže významne znížiť pôsobenie negatívnych faktorov ovplyvňujúcich vašu pohodu, a pritom jeho prítomnosť vo vašej domácnosti nijako nenaruší celkový štýl interiéru a nezaberie veľa miesta.

Výhody, ktoré ocení vaše telo aj myseľ

Čistička vzduchu zaisťuje odstránenie alergénov, peľu, tabakového dymu a sadzí zo vzduchu, čím výrazne uľahčuje život alergikov, čo je obzvlášť dôležité počas zhoršenia ochorenia.

Takéto odstránenie baktérií a vírusov počas epidémií umožňuje odolávať šíreniu infekcie a zabrániť zvyšovaniu počtu chorých členov rodiny.

O dokonalú dezinfekciu a filtráciu vzduchu sa stará silné TRIO - True Hepa, prelaminárny a karbonový filter.

Čistenie pomocou ionizácie zasa pomáha dezinfikovať vzduch a vytvárať pocit sviežosti, ako po búrke alebo v blízkosti vody, čo vám zároveň zlepší aj vašu náladu.

Zbaviť sa podráždenia očí, slizníc horných dýchacích ciest, zníženia ochranných funkcií pokožky a celého tela ako celku vám môže pomôcť aj sterilizácia interiéru pomocou bakteriocidného krátkovlnného UVC žiarenia čističky.

To všetko pri vysokej účinnosti, veľmi výhodnej cene a minimálnej spotrebe energie. Pokiaľ teda hľadáte účinný spôsob, ako sa zbaviť nepríjemnej plesne na stenách, prachu a zápachu vzduchu, nestačí vám len moderná sušička Miele v kúpeľni. O dobrú a zdravú atmosféru sa najlepšie postará kvalitná čistička vzduchu v obývacej izbe alebo kuchyni.