Pánske maskáčové nohavice – na aké činnosti sa budú hodiť?

Reklamný článok - 10. júna 2021 - 2075. zobrazení

Svoj vojenský pôvod nezaprú, no kamuflážový vzor si získal srdcia dizajnérov, celebrít aj bežných ľudí po celom svete a v súčasnosti kraľujú voľnočasovej a streetwearovej móde, aj keď majú stále samozrejme aj svoje pôvodné praktické využitie v armáde, u poľovníkov, rybárov a milovníkov prírody.

Vedeli ste, že pôvodne maskáčový vzor ručne maľovali výtvarní umelci pre francúzsku armádu a postupne sa rozšíril na uniformy ostatných armád? Máte aj vy v šatníku nejaký maskáčový kúsok? Ak ešte stále nie, je najvyšší čas to napraviť!

Zamaskujte sa so štýlom!

Pánske maskáče dnes zoženiete v akejkoľvek podobe: buď ako maskáčové tepláky, nohavice, joggery s maskáčovým vzorom, ale i maskáčové kapsáče, dokonca k dispozícii aj v rôznych farebných odtieňoch ako zelená, hnedá, modrá, sivá, červená. A to ešte nespomíname rôzne strihy, takže na nedostatok možností sa sťažovať rozhodne nemôžete.

Práve preto, že sa viete rozhodnúť pre toľko variantov, sú pánske maskáčové nohavice veľmi obľúbeným a variabilným kúskom šatníka moderného muža. Dokážete sa s nimi obliecť na takmer každú neformálnu príležitosť a máte jedinečnú možnosť ukázať svetu svoju kreatívnu stránku pri vytváraní outfitov na rôzne udalosti a aktivity.

Maskáčové joggery vezmite vyvetrať von

Áno, dá sa v nich samozrejme aj pohodlne oddychovať doma na gauči, ale hýbať sa treba, takže na najbližšiu prechádzku si skúste k bielemu tričku vziať bavlnené joggery s maskáčovým vzorom a automaticky budete vyzerať výborne. Na výlet do lesa sú zelené maskáče ako stvorené, takže si k nim stačí vziať napríklad tričko v zemitých odtieňoch a softshellovú bundu pre prípad, že by vás prekvapil silný vietor alebo nečakaný dážď, obuť turistické topánky a ste okamžite pripravený na dobrodružstvo v prírode.

Skočte do maskáčových joggerov, športového trička a bežeckých topánok a môžete si dať trochu do tela napríklad v posilňovni alebo si zabehajte na čerstvom vzduchu v prírode. Joggery sú naozaj univerzálne, využijete ich na šport, ale aj na grilovačku s priateľmi.

Túžite po útulnom domove, ale chýba vám inšpirácia?

Lampáše alebo lucerny sú veľmi obľúbeným doplnkom do bytu, domu, záhradného altánku či záhrady všeobecne. Viete, ako vybrať lampáš?

Lampáš na stole

Dobyte mesto v maskáčoch

Maskáčové kapsáče sú ako stvorené na outfity v chladnom, mestskom štýle. Už v osemdesiatych rokoch si ich hiphoperi a raperi vzali za svoje a zakomponovali do svojich outfitov. V spojení s jednofarebným vrchom, či už si vyberiete obľúbenú mikinu, ikonickú modrú rifľovú bundu, bavlnené sako alebo štýlový kardigan, bez pochýb vyniknete. Ak to chcete uhrať na zlého chlapca, k maskáčovým kapsáčom si vezmite bomberu alebo koženú bundu, ktorá vám okamžite prepožičia vzhľad rebela. Aj doplnky ako štýlová reťaz na krk alebo opasok dokážu dať outfitu šmrnc a pozdvihnúť ho na novú úroveň. Nebojte sa experimentovať.

Kam sa vybrať na lov za perfektnými maskáčmi? Doplniť si šatník o moderné maskáče môžete jednoducho, z pohodlia domova. Navštívte internetový obchod Bolf a vyberte si, ktoré vám padnú do oka. Rýchle dodanie, široký výber modelov, veľkostí a skvelá kvalita z nákupu urobia príjemný zážitok.

  • Kategórie

Podobné články