Reklama

EURO 2020: RTVS prinesie všetkých 51 zápasov

Európsky futbalový šampionát sa mal uskutočniť už počas leta 2020, ale pre pandémiu bol presunutý, a preto bol zachovaný aj pôvodný názov EURO 2020. Turnaj sa bude konať až v dvanástich mestách dvanástich európskych štátov, pričom zápasy Slovenska v základnej skupine sa odohrajú v Petrohrade a Seville. Semifinálové duely a finále sa odohrajú na štadióne Wembley v Londýne.
Pokračovanie nižšie:

Takmer všetky zápasy EURO 2020 prinesie slovenským divákom verejnoprávna RTVS naživo, okrem 6 zápasov posledného kola základných skupín, ktoré sa hrajú paralelne a diváci si ich budú môcť pozrieť zo záznamu a naživo na webe futbal.rtvs.sk, kde bude možné sledovať všetky zápasy šampionátu. Všetky tri zápasy slovenskej reprezentácie v základnej skupine prinesie RTVS aj v rozhlasovom vysielaní v Rádiu Slovensko formou živej reportáže z bratislavského štúdia. Rozhlasových poslucháčov bude počas EURO 2020 vysielanie Rádia Slovensko pravidelne zásobovať aj informáciami zo slovenského tábora, a to nielen vo všetkých spravodajských pozíciách, ale aj v prúdovom vysielaní.

V dejisku slovenských stretnutí, priamo v Petrohrade a Seville, bude štáb RTVS s redaktorom Dominikom Križom, ktorý bude už dva dni pred začiatkom turnaja v Petrohrade monitorovať prípravy a dianie v slovenskom kempe a následne bude prinášať aktuality.

Komentátormi zápasov v bratislavskom štúdiu budú Marcel Merčiak, Ľuboš Hlavena a Peter Zagiba. Zo Štúdia EURO 2020 sa divákom prihovoria Ľuboš Hlavena, Oľga Konečná a Mercel Merčiak. Na poste spolukomentátorov sa vystriedajú Marián Zeman, Martin Mikulič, Peter Ďuriš, Róbert Paldan, Stanislav Angelovič a Juraj Piroska a v štúdiu RTVS privítajú moderátori aj expertov Martina Mikuliča, Petra Ďuriša, Róberta Paldana, Stanislava Angeloviča, Juraja Pirosku, Borisa Kitku, Jána Kociana a Vladimíra Koníka.

Na konci každého hracieho dňa, po 23:15 h, sa diváci môžu tešiť na Highlighty EURO 2020, v ktorých uvidia prehľad najdôležitejších akcií všetkých zápasov. Diváci sa môžu tešiť aj na 12 dielov magazínu EURO, v ktorom sa predstaví všetkých 24 účastníkov šampionátu, 14-dielny seriál História ME o predchádzajúcich turnajoch a pôvodný dokument RTVS Cesta Slovenska na EURO.

Prehľad priamych prenosov bude dostupný na našej špeciálnej stránke ME vo futbale, kde bude vždy zoznam priamych prenosov na aktuálny a nasledujúci hrací deň. Monitorovať budeme všetky dostupné stanice, ku ktorým by mohli mať slovenskí diváci prístup. Okrem RTVS to bude aj česká ČT Sport, maďarská M4 Sport, rakúska ORF 1, nemecké ARD a ZDF či poľské TVP 1, TVP 2, TVP 4K a TVP Sport.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja mám prístup ku RAI 4K a na nejakú RTVS kašlem. už teraz sledujem každý večer modrý sen na rai 4k. taký obraz my nebudeme mať ani za 10 rokov

    1. Prijemne vypalenie oci, videofil!
      P.S. videofil=clovek, ktoremu viac zalezi na modrom sne, ako na obsahu, hehehe…

    2. modrý sen je relácia ktorý vysiela RAI každý večer a je to o futbale. ty nevieš, že sa talianskemu mužstvu hovorí Azzurra ?? a hlavne že ty rozumieš futbalu. zápasy eura budem taky sledovať na RAI 4k.

    3. A odkiaľ máš RAI 4K? Ide v Multistream-e na 5W? Alebo máš „nelegálne“ získanú TivuSat kartu? Legálne to na Slovensku nejde získať, a žiadny operátor nemá v SVK v ponuke RAI 4K. Akurát Antik sat má RAI1, RAI2 a RAI3, ale iba v SD a aj to s obmedzením len na licencované programy pre celú EU, programy licencované pre taliansko nejdú, ale RAI 4K v ponuke skutočne nemá nikto! Máš niekoho z rodiny v Taliansku? Toto je totiž jediná cesta, ako sa dostať k TivúSat.
      https://www.lyngsat.com/tvchannels/it/Rai-4K.html
      RAI 4K nejde cez Multistream na 5W, ide iba cez Hotbird a je KÓDOVANÉ a dostupné LEN cez TIVÚSAT (prípadne ešte aj SKY Italy, ale to si nie som istý, každopádne Sky Italy je tiež len pre občanov Talianska rovnako ako TivuSat a navyše sa aj platí, ale podmienky na získanie služby z hľadiska lokality sú v tomto prípade rovnaké, akurát TivúSat je zadarmo, okrem úvodného poplatku, podobne ako kedysi bol Skylink, kým to mál TT a Towercom a kým nenažranci z Markízy a JOJ nechceli vyberať poplatky). Tak odkiaľ máš ten RAI 4K legálne???

    4. Závidíš čo? 🙂 Áno mám to legálne kúpené na ebay od jedného taliana asi ako každý kto je v cudzine. A žiadny úvodnej poplatky sa neplatia. Len za modul, inak karta tivusat je zadarmo a neplatí sa ani žiadny mesačné alebo ročné poplatky. Proste nu nás na východe nemysliteľné.

    5. kupene z ebayu a legalne to znie tak doveryhodne ako drevene zeliezko

    6. Riesite tu blbosti. Právo na voľný pohyb tovaru a služieb v EÚ vám nehovorí nič asi.

    7. Ten Tivusat je asi tak legálny, ako HD+ z Nemecka z ebayu. O tom sa tiež písalo, či to legálne je, alebo nie. Takže asi tak…

    8. laiky,
      tak prečo poniektorý kódujú všetko alebo napríklad počas niektorých športových udalostí (oe24.tv, či Servus Österreich – i pre F1 na rozdiel jej nemeckej verzie)???

    9. laiky to vidi laicky, nepozna pozadie – kupit si legalne mozes vsetko, ale pouzivanie uz tak velmi legalne nie je…

    10. Nelagalne? Podla coho usudzujes? Si len niekde pocul? Ok, daj odkaz na presny zakon, ktory zakazuje vyuzivat sluzbu z ineho statu EU na uzemi EU.

    11. no napr. zakon taky, ze dany vysielatel nema pravao to sirit na uzemii mimo uzemia, na ktore si zakupil vysielace prava (napr. Liga majstrov a pod.)
      ten vas pridzigany volny pohyb sluieb a tovaru je len na docasne obdobie, nie na cely zivot, pocas ktorehosi budes obnovovat predplatne od nejakeho talosskeho zlodeja z ebaya
      teda ak ma na slovensku LM sirit len Orange, tak si to kup od orangeu a nie od talianskeho priekupnika na ebayi…tak vyzera cela euopa a priamo umerne aj Slovensko, kazdy vymysla jak co oyebat a potom sa na to chvalit jak taky 5rocny durko na pieskovisku

  2. pre redakciu:

    ,,Šéf RTVS Rezník: Šport nemôžeme spustiť, nedostali sme peniaze z ministerstva financií,,

    RTVS plánuje v tomto roku spustenie štvrtého programového okruhu s názvom Šport. V hre bol termín pred Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji, ktoré patria k bezkonkurenčne najsledovanejším programom na slovenskom trhu a ďalším dátumom boli futbalové majstrovstvá EURO 2020, ktoré sa začínajú už tento piatok 11. júna. Ani tento termín však nie je reálny.

    Na dnešnom zasadnutí Rady RTVS to potvrdil generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.,,

    1. Minuli sa peniažky na iné testy — októbrovo-novembrové…

    1. mozno pred OH v Toku ak budu financie – vid ich dokumenty na webe rtvs

  3. A preco bude Merciak komentovat z ba studia a nie priamo z Petrohradu?Nie su peniaze?Tak to budem kukat na Ct sport.

    1. Zase bude na nás chrliť informácie ako z Wikipedie a nebude stíhať komentovať hru. Ja dobré že nekomentoval teraz hokej. Tak prepnem na Čechov.

  4. Youtube pýta na overenie veku údaje z kreditnej karty alebo fotku OP, vodičáku alebo pasu…. to sme sa v akej riti ocitli?

    1. oni nemajú čo žiadať osobné údaje ! ! ! Je na to aj zákon

    2. Ide o obsah 18+ … hľadal som o tom nejaké info a oni to už pripravovali niekoľko mesiacov, lebo to na nariadila EK … že EK nevyrušuje porno ale zrovna youtube

    3. Tiež som narazil na túto požiadavku u YouTube a v prípade napríklad hudobného videa z obsahom čo naozaj nie je vhodný pre mladšie ročníky je to určite správne pýtať overenie veku .

      https://youtu.be/7QcT7Zr5bVA

  5. Čo by tam dali RTVS Šport olympiádu má nová Joj tv Šport Ms hokeji taky na 3 roky Fortuna ligu Sk Markíza ja mám CT Sport nejlepsi komentár CT má 1*2*3*24*D*Atď a jede RTVS nemá prachy stačí Chuck počítace šport mám ju na Sledovanie tv na yotubu je internetova tv má Slovenský pohár mela postum o ligu má 2 Slovensku ligu je to komentár atď Fudbalnet Tv

  6. Fudbalnet tv Slovensko Česko pratelak 9,6 17h u 15 zitra pratelak Slovensko Čína ženy atd

  7. Viete niekto, čo znamená ak je pri satelitnom prijímači napísané:

    Spotreba energie: max. 23.40 W, typ. 6.90 W

    Čo znamená: typ. ? ? ? typická ? ? ? – niečo ako priemerná spotreba ? ? ?

  8. A tiež budú plné reklám, ako to bolo v prípade MS v hokeji? Že vraj sledovaním verejnoprávnej televízie máme právo sledovať programy bez prerušenia reklamami. Sami porušujú vlastný slogan.

Komentáre už nie sú povolené.