Má zarobené na megaprúser: Versace z Mojsejovcov pred súdom. Obvinili ho z krádeže a to nie je všetko...

Zdieľať
Nora Kabrheľová a František Kabrheľ
Dvojica sa po krátkom manželstve rozviedla Foto: Instagram Nora Mojsejová

Kedysi hviezdil v reality šou Mojsejovci, dnes zapĺňa stránky médií skôr svojimi opletačkami so zákonom, či účasťou na súdnych pojednávaniach. Reč je o Františkovi Kabrheľovi, bývalom manželovi exboháčky Nory Mojsejovej z Pereša. Je totiž obvinený a bude sa musieť hájiť pred súdom a presvedčiť ho o svojej nevine. Informácie o prípade priniesol denník Nový Čas

Dôvodom má byť obvinenie uz krádeže a obmedzovania osobnej slobody. A to rozhodne nie sú len tak obyčajné problémy, ktoré má Kabrheľ momentálne na rováši. Nie je to tak dávno, čo sa preslávil súdnym sporom so svojou exmanželkou Norou Kabrheľovou, kedysi Mojsejovou. S tou sa sporil o vrátenie pôžičky vo výške viac ako 850 tisíc eur, ktorá sa mala vyšplhať až na viac ako milión tristotisíc eur. Dvojica si v tom čase nevedela prísť na meno, o to prekvapivejšie bolo, keď sa rozhodli zosobášiť. Aj vrabce na streche si pritom čvirikali, že ide o manželstvo z rozumu a práve kvôli prebiehajúcemu súdu. Kabrheľ týmto krokom navyše košickú podnikateľku zachárnil pred väzením. Ich zväzok však vydržal len niečo vyše roka.

Teraz bude musieť ísť na súd opäť, keďže má na krku nové obvinenie. „Okresnému súdu Nitra bola dňa 18. 3. 2021 podľa § 234 odsek 1 Trestného poriadku podaná obžaloba na obvineného F. K., stíhaného pre zločin krádeže podľa § 212 odsek 1, odsek 3 písmeno a) Trestného zákona v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody podľa § 194 odsek 1, odsek 2 písmeno b) Trestného zákona,“ povedala Novému Času hovorkyňa Krajského súdu v Nitre Patrícia Mišovič. Už v minulosti bol pritom odsúdený za podobný prečin porušovania osobnej slobody, no vyviazol vtedy len s pokutou 500 eur. Tentoraz mu však hrozí trest oveľa vyšší, ak by sa jeho vina preukázala, mohol by za mreže putovať na tri až trinásť rokov. Čo sa stalo a čoho sa incident týka vie len Kabrheľ a súd, ktorý sa začne už čoskoro. Potom sa zrejme podrobnosti dozvie aj verejnosť.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom