Profesor Dariusz Oko vystúpi v Trnave s prednáškou "Láska v pravde"

TRNAVA 2. júna 2021 – Poľský katolícky kňaz, teológ, filozof, habilitovaný doktor humanitných vied, profesor Pápežskej univerzity sv. Jána Pavla II. v Krakove a publicista, vdp. Prof. Dariusz Oko 17. júna 2021 navštívi Trnavu, kde verejne vystúpi s prednáškou a bude prezentovať svoju knihu.

Vdp. Prof. Dariusz Oko bude vo štvrtok 17. júna 2021 v Trnave. O 16:00 h vystúpi v sále Marianum, vedľa budovy Arcibiskupského úradu, s prednáškou na tému Láska v pravde. S pápežmi a biskupmi proti homoheréze v Cirkvi. Vstup je voľný za rešpektovania protiepidemiologických opatrení.
 
Po prednáške bude vdp. Prof. Dariusz Oko prezentovať svoju knihu Levanduľová mafia, ktorá len nedávno vyšla v slovenskom jazyku. V nej sa otec Dariusz Oko pokúša pozrieť na tzv. levanduľovú mafiu, ktorá pôsobí v Cirkvi, je jej skrytou chorobou a ničí jej organizmus. Toto zlo, z ktorého plynú sexuálne zneužívania, je úzko späté s vedomým zrieknutím sa viery a prijatím hriechu, ktorý devastuje Cirkev zvnútra. Preto je veľmi dôležité nielen odhalenie tejto mafie, ale aj predstavenie spôsobu obrany pred jej otvoreným, ako aj skrytým pôsobením a taktiež nájdenie lieku na túto chorobu.
 
Vdp. Prof. Dariusz Oko je poľský katolícky kňaz, teológ, filozof, habilitovaný doktor humanitných vied, profesor Pápežskej univerzity sv. Jána Pavla II. v Krakove a publicista. Slovensko už navštívil viackrát, naposledy vo februári 2020. Dlhodobo sa zaoberá problematikou boja proti sexualizácii, pedofílii a homosexuálnemu správaniu medzi klerikmi.
 
 
-to abu-
 
facebook sharing button Zdieľaj
Profesor Dariusz Oko vystúpi v Trnave s prednáškou "Láska v pravde"

Ilustračná snímka. (Foto: Archív ABÚ)

NOVINKY