Máte zapnutý Adblock!

Prosím vypnite Adblock na stránke Svetkuriozit.sk a znovu ju načítajte (F5). Ďakujeme

Slnečné počasie vyvoláva prirodzenú chuť cestovať a vydávať sa na výlety. Je viac než jasné, že súčasťou batožiny, ktorá vás sprevádza počas cestovanie, nemôže byť celá vaša výbava kozmetických produktov bežne používaných doma. Pri balení sa na cesty platí zlatá stredná cesta vziať si len to najpotrebnejšie, a to platí i v prípade pleťových produktov.

Citlivá pleť si zaslúži pozornosť aj na výlete

Predtým, než sa pustíte do rozhodovania, čo si na svoje dovolenkové dobrodružstvo zbaliť, zvážte, aký typ starostlivosti je v závislosti od typu vašej pleti na cestách ten najlepší? Je podstatný rozdiel medzi normálnym typom pleti, suchým alebo napríklad tým, ktorý trpí častými zápalmi v súvislosti s akné. Ku dovolenkovej starostlivosti o citlivú pleť sa treba postaviť zodpovedne a nezanedbávať ju mimo domáce prostredie, kde jej venujete zvýšenú pozornosť prostredníctvom kvalitných kozmetických produktov, vyváženej stravy a spánku.

Odličovanie pleti vždy a všade

Bez ohľadu nato, či sa vydáte relaxovať k moru, spoznávať horskú prírodu alebo historické pamiatky svetových metropol, vždy platí základné pravidlo, že treba každý deň dbať na dôkladné odlíčenie a vyčistenie pleti. Vyhnúť sa tejto povinnosti dokáže spôsobiť nemalé problémy. Nech zvolíte akýkoľvek typ výletu, vždy dbajte nato, aby boli súčasťou vašej batožiny kvalitné čistiace mlieko a tampóny na odličovanie pleti.

Bez hydratácie ani na krok

Či už je to slniečko a horúčavy alebo ostrý horský vietor, neustála hydratácia pleti je nesmierne dôležitá. Na dovolenku sa preto vyzbrojte svojim osvedčeným krémom na hydratáciu pleti. Nezabudnite si pribaliť i hydratačný balzam na pery, ktorý je praktickým pomocníkom vždy a všade.

V neposlednom rade je potrebné myslieť na fakt, že slniečko sa ukrýva na horách, pri mori i za mrakmi a treba tomu prispôsobiť i ochranu našej pleti. Nech sa rozhodnete pre akúkoľvek destináciu, vždy majte na pamäti dôležitosť používania kozmetiky s ochranou proti slnku.

Ako sa vám páčil tento príspevok?

Kliknite na hviezdu pre vaše hodnotenie!

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hlasov: 0

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buďte prvý, kto zahlasuje.

Komentáre

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :