66 ročný muž má 16 manželiek a neuveriteľných 151 detí. Jeho ciele vám vyrazia dych

Zdieľať
Salim s rodinou
Salim s rodinou Foto: Facebook/CHHIMTHLI DAILY NEWS

Tomu sa povie alfasamec. Misheck Nyandoro (66) zo Zimbabwe, ktorý má 16 manželiek a 151 detí, priznal, že dodržuje prísne sexuálne zvyky, a síce že počas jedinej noci sa venuje štyrom manželkám. Píše Daily Mail.

Nyandoro nepracuje, tvrdí, že jeho prácou na plný úväzok je „uspokojovanie jeho manželiek“, ktoré varia, upratujú a splnia mu každé jeho prianie.

„Idem do izby, ktorú mám podľa svojich predstáv. Potom uspokojím svoju ženu a vkročím do ďalšej miestnosti. To je moja práca. Prispôsobujem svoje správanie sa v spálni tak, aby vyhovovalo veku každej z mojich manželiek. S mladými nejednám rovnako ako so staršími,“ priblížil multiotecko.

Ako spresnil, spomaliť neplánuje ani náhodou. Cez zimu sa plánuje oženiť so 17. ženou, jeho snom je vraj mať 100 manželiek a tisíc detí.

Salim s rodinou
Salim s rodinou Foto: Facebook/Salum Ibrahim

Nyandoro sa sťažuje, čoraz viac si musí brať mladšie partnerky, keďže dámy v jeho veku vraj nie sú schopné „držať s ním krok“.

So svojim životom je však spokojný. „Deti ma rozmaznávajú. Neustále od nich dostávam dary a peniaze,“ priznal.

Šesť jeho potomkov pracuje pre tamojšiu národnú armádu, dvaja sú u polície, 11 ďalších má rozličné profesie a 13 jeho dcér sa už vydalo.

ZDROJ: TVNOVINY.sk | dailymail.co.uk

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom