Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slováček sa rozišiel s o 40 rokov mladšou milenkou! Návrat k Patrasovej okomentoval TAKTO!
Zdielať na

Slováček sa rozišiel s o 40 rokov mladšou milenkou! Návrat k Patrasovej okomentoval TAKTO!

Archívna reportáž

Táto doba covidová mnohým otvorila oči a zmenila ich názory. Týka sa to aj partnerských vzťahov. V manželstve Dagmar Patrasovej (65) a Felixe Slováčka (77) to vrelo vďaka milenke známeho záletníka, Lucie Gelemovej (37) už sedem dlhých rokov. Ich súkromie sa neustále pretriasalo v médiách, čo neprospelo nikomu. Žiaľ, ubližovalo to aj ich deťom, najmä u Aničky Slováčkovej (25) sa to neblaho podpísalo aj na jej zdraví. No zdá sa, že možno sa všetko vráti do starých koľají.

Počas manželstva atraktívnej herečky a neveľmi príťažlivého hudobníka by málokto tipoval, že práve Felix Slováček je tým hlavným záletníkom vo vzťahu. Občas sa síce objavilo čosi, čo naznačovalo, že to s ním v tomto smere nemá Dáda Patrasová nemá jednoduché, ale nič viac. Až do momentu, keď do jeho života vstúpila väčšou mierou, ako akákoľvek iná žena, verejnosti neznáma amatérska výtvarníčka Lucie Gelemová píše portál Expres.cz.

Gelemová mala ambície získať manžela Patrasovej len pre seba. A Felix na to pristúpil, aj keď nie až tak celkom, ako sa ukázalo časom. Pravidelne sa totiž do domu, ktorý vlastní spolu s manželkou a má tam pracovňu, vracal. Patrasová tvrdila, že sa tam aj rád najedol a dokonca si to spolu z času na čas aj intímne užili.

Aj Dáda skúšala iný vzťah, no nevyšlo to:

​Celú pravdu však poznajú len oni dvaja. Herečka jeho nevery znášala ťažko, po čase sa začalo aj verejne hovoriť o jej alkoholizme. To veľmi rada zdôrazňovala Gelemová ako dôvod Felixovho odchodu od rodiny. Ale ako sa ukázalo, prefíkaný hudobník celkom rád využíval výhody dvoch domovov s dvomi ženami. Slováček bol k nezamestnanej milenke veľmi štedrý, dopriaval jej luxus, ale zrejme počas pandémie mu začala tenknúť peňaženka a našiel jej prácu. "Lucka ide konečne do práce, už bolo na čase. Ide pracovať na Pražský hrad," zveril sa nedávno Expresu. Možno práve to bol jeden z dôvodov, že sa napokon rozhodla pre rozchod. Gelemová ale tvrdí, že hlavný problém sú deti. "Túžim po rodine, živote v rodných južných Čechách na vidieku, s Felixom po siedmich rokoch v spoločnej domácnosti zostávame priatelia. Bolo to moje rozhodnutie, ktoré vyplynulo z Felixovho prístupu," oficiálne napísala na Instagram. "Už dlhšiu dobu nám to neklapalo. Lucie chcela niečo iné ako ja, chcela dieťa, na čo som už ja starý, chcem mať svoj pokoj, tak sa naše cesty rozišli. Ale nie je prečo smútiť, život ide ďalej," vyjadril sa aj Slováček, potvrdil, že ostávajú priateľmi a zaželal Lucii, aby si vytúženú rodinu založila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Gelemová si ale nezabudla kopnúť do Patrasovej. "Ohovárania, intríg a mnoho zlého od jeho súčasnej manželky, ktorá seba a aj mňa dlhé roky šírením klamstiev do bulváru zviditeľňuje, som si v tomto vzťahu užila až dosť...," prehlásila Lucie s ďalšími obvineniami o vulgárnych SMS. "Klame, jej fantázia je veľká. Nechcem jej venovať svoj čas, nestojí mi za to... Asi má dôvod okolo seba teraz kopať. Snáď si nájde sponzora, jej vyhlásenie ale postúpim právnikom, " rozhorčene reagovala Dáda s naznačením, že Lucii išlo len o peniaze a kariéru vo vzťahu s jej manželom. "My s Felixom sme v pohode," odpovedala na otázku, či sa dajú dokopy. On by sa mal ale po návrate zo zahraničia nasťahovať údajne k synovi. Na otázku, či sa dajú s Patrasovou opäť dokopy odpovedal nejasne: "Nemôžem povedať ani áno, ani nie. Uvidíme, ako sa bude Dáda správať". Je pritom známe, že hlavnou podmienkou je, aby podstúpila protialkoholické liečenie, čo ale Patrasová odmieta.

Súvisiace články

Najčítanejšie