Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ako vás vo vysokých podpätkoch nebudú nohy bolieť? Stavte na lacný trik Kate Middleton
Zdielať na

Ako vás vo vysokých podpätkoch nebudú nohy bolieť? Stavte na lacný trik Kate Middleton

Zdroj: Profimedia

Rady nosíte topánky na vysokých podpätkoch, no už na obed vás v nich bolia nohy? Vyskúšajte trik Kate Middleton, vďaka ktorému budete v lodičkách večer aj tancovať.

Takmer vždy, keď sa objaví na nejakej spoločenskej udalosti, na nohách má obuté práve lodičky na vysokých podpätkoch. Nie je nič výnimočné, že v nich strávi aj polovicu dňa. Ako je možné, že ju nikdy nohy neboli a vždy sa usmieva?

​Britská odborníčka na kráľovskú etiketu Myka Meier v zahraničných médiách priznala, že Kate pravidelne používa hneď niekoľko trikov, ktoré jej pomáhajú, aby sa počas vystupovania na verejnosti cítila komfortne. Jedným z nich sú špeciálne pančuchové nohavice za pár eur, ktoré majú na chodidle gélovú vypchávku. Práve vďaka nej jej prsty na nohách zostanú vždy na mieste a nešmýkajú sa jej. 

Profimedia

profimedia.sk

​Používa aj špeciálne nie gélové, ale kožené vložky do topánok od Alice Bow, ktoré sú mäkké, ostanú prilepené na mieste a nevidieť ich. A vďaka nim dokáže podpätky nosiť takmer celý deň a jej nohy jednoducho nebolia! 

Červená kabelka dodala na prvý pohľad fádnemu outfitu šmrnc.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie