Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Harry si už kopol aj do otca, princa Charlesa, a jeho prístupu k synom! Ten na to zareagoval TAKTO!
Zdielať na

Harry si už kopol aj do otca, princa Charlesa, a jeho prístupu k synom! Ten na to zareagoval TAKTO!

Rebelujúci princ Harry pokračuje vo svojej misii proti britskej kráľovskej rodine. Nestačilo mu, že v marcovej talk show Oprah Winfrey spolu s manželkou Meghan poriadne očiernili najbližších a pomery za múrmi kráľovských palácov, zrejme má stále potrebu ísť ešte ďalej. No tentokrát zaútočil na otca, princa Charlesa.

Princ Harry svoj život v podcaste Armchair Expert herca Dax Sheparda prirovnal k filmu Truman show, kde hlavný hrdina nechtiac žije svoj život ako zviera v ZOO pod dohľadom kamier. Takto to mal vraj aj on ako člen kráľovskej rodiny, pokým ho nezachránila Meghan útekom do krajiny, kde sa cíti oslobodený a mohol tak "prerušiť kolobeh bolesti" pre ich potomkov.

Už v kresle u Oprah Harry povedal, že jeho otec a brat "sú v pasci systému" a vyjadril pre nich aj isté pochopenie, no on sa už toho odmietal zúčastňovať. Rovnako si teraz uvedomil, že nechce zažívať "genetickú bolesť", ktorú si nesie jeho rod a bola vštepovaná už jeho otcovi Charlesovi. Ten tak odovzdával toto utrpenie ďalej na svojich synov. 

Charles zrejme netušil, čo ho čaká, keď viedol Meghan k oltáru:

Harry je odhodlaný to zmeniť práve aj v menej svojich detí, pre ktoré si zjavne predstavuje úplne iný život. "Zabezpečím, že ja tú bolesť už nikomu ďalšiemu odovzdávať nebudem," povedal odhodlane v Shepardovom podcaste. O privilégiá života v kráľovskej rodine vraj už v ranej mladosti nestál, ba naopak, tie boli dôvodom jeho "geneticky podmieneného utrpenia". Odísť a vzdať sa tým všetkého chcel už dávno, ale až vďaka Meghan to konečne aj urobil. Najskôr ale musela aj ona okúsiť všetky tie "útrapy" spojené s privilégiami života v kráľovskej rodine, honosnú svadbu, luxusné sídlo, oficiálnu cestu spojenú s poctami po Commonwealthe a ďalšie "ukrutnosti", ktoré ju údajne priviedli až na myšlienky o samovražde.

Pár je už vyše roka "slobodný" v USA, otázkou však je, či by niekoho táto dvojica zaujímala, keby Harry nemal kráľovskú krv. Vo Veľkej Británii sú správaním vojvodov zo Sussexu znechutení, za oceánom im tlieskajú a miliónové ponuky sa len tak sypú. No najväčšie trápenie spôsobuje Harry nepochybne svojej rodine. Znechutenie dal najavo aj jeho otec a nemusel pritom povedať ani slovo. Princ Charles aktuálne ignoroval reportéra BBC s jeho otázkou, či súhlasí s princom Harrym v otázke utrpenia a bolesti v rodine, píše portál The Sun. "Počuli ste jeho komentáre?" opýtal sa, ale následník trónu odkráčal bez mihnutia oka preč, pričom už vopred varovali médiá, aby sa na nič ohľadom Harryho vyjadrení nepýtali. Všetci sú ale zvedaví, dokedy bude kráľovský dvor mlčať a tváriť sa akoby nič.

Súvisiace články

Najčítanejšie