Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hanychová to fakt spravila! Sedem neznámych žien pokope a prsia vonku!
Zdielať na

Hanychová to fakt spravila! Sedem neznámych žien pokope a prsia vonku!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová sa pred pár týždňami vybrala na dovolenku do jeden z Kanárskych ostrovov, obľúbený vulkanický ostrov Tenerife. Zjavne sa jej tam mimoriadne zapáčilo, nakoľko sa rozhodla zakrátko vrátiť, tentokrát odhodlaná podstúpiť aj kurz surfovania. No na to bolo potrebné vytvoriť skupinku, a tak oslovila potenciálne surferky aj verejne, na sociálnej sieti.

Agáta Hanychová po rozchode a neskoršom rozvode s Jakubom Prachařom veľmi šťastie v láske nemala. Vyskúšala aspoň štyri vážnejšie vzťahy, no tri mesiace sa zdá byť zakliata hranica. Posledný rozchod so stolárom Adamom sa udial len v marci, no Agáta sa dušuje, že už má toho na nejakú dobu dosť a od mužov si dáva pokoj. Aj preto sa teraz zamerala na ženy. Samozrejme, nie za účelom vzťahu, ale pre spoločnú dovolenku.

"Máme tu nejaké dievčatá, ktoré by šli v máji na pár dní na surf na Tenerife? Nepoznáme nikoho a chceme ľudí bez detí, ktorí sa chcú naučiť surfovať," opýtala sa Agáta v Instastories všetkých fanúšičiek. A zjavne sa ozvali, lebo aktuálne už vyrazili za dobrodružstvom.

Agáta sa vraj bojí staroby, užívať si život naplno je dobrý recept, ako na plynutie času zabudnúť:

"Sedem dní, sedem dievčat, ktoré sa nepoznajú," okomentovala "záchodovú" fotku partie žien, ktorú sa jej podarilo dať dokopy, aby sa išli spoločne naučiť na Tenerife surfovať. Prekvapivo, namiesto kopy hejtov a nemiestnych komentárov, ktoré sa obvykle pri Agátiných príspevkoch vyroja, tentokrát akoby si týmto neobvyklým počinom získala sympatie. "Agáta je divoká, občas na hlavu, ale ľudská, ktorá iná celebrita by šla na dovču s cudzími dievčatami. Budú mať zážitok na celý život," napísal jeden z fanúšikov a aj podľa počtu lajkov s ním zjavne mnohí súhlasili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Agátine instastories už zaplavili fotky a videjká z pláže s dievčatami aj so surfmi a je zjavné, že si to skutočne užívajú. No nebola by to Hanychová, ak by aspoň trošku nechcela provokovať. A tak zverejnila aj fotku z bazénu, kde sedí na surfe len v spodných bikinkách. Je síce odfotená od chrbta, no prefíkane mierne vykrútená tak, aby jej vykukol jeden prsník. "Akože nie je to tu zlé," provokatívne okomentovala svoju dráždivú fotku. A komplimenty sa hrnuli, čo zrejme Agáta aj očakávala. Nepochybne všetci dúfajú, že podobných snímok bude z "babského" týždňa pribúdať čo najviac.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie