Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Priatelia sa prirútia už o 10 dní! Najväčšia televízna udalosť roka, TAKTO to okomentovali hlavné hviezdy!
Zdielať na

Priatelia sa prirútia už o 10 dní! Najväčšia televízna udalosť roka, TAKTO to okomentovali hlavné hviezdy!

Archívne video

Snáď neexistuje človek, ktorý by nemal rád seriál Priatelia. Môžu ho vysielať dokola a dokola už "sto" rokov, no stále si ho človek rád pozrie. Ťažko si vôbec vybrať najsympatickejšieho zo šestice hlavných postáv, každý je svojský, každý je nenahraditeľný. A teraz sú späť!

MIlióny fanúšikov seriálovej šestice, ktorí kedysi s nadšením pravidelne sledovali každý diel už priam kultového seriálu Priatelia spozorneli, keď sa v júli minulého roku dopočuli o radostnej novinke. Od augusta sa mal totiž začať nakrúcať špeciálny nový diel ich obľúbeného seriálu. Nakoniec sa tak pre pandémiu nestalo. Teraz je to už ale skutočne tu. Po vyše 26 rokoch od prvej klapky sa všetci herci stretli, nakrútili a 27. mája odvysielajú exkluzívnu časť Priateľov.

Stretnutie na obrazovkách po 17 rokoch ohlásili vo štvrtok spoločne s prekvapivo bohatým zoznamom hostí. Futbalista David Beckham, speváci Lady Gaga a Justin Bieber, herci Reese Witherspoon či Kit Harington známy zo seriálu Hra o tróny, modelka Cindy Crawford, ale aj pakistanská aktivistka a držiteľka Nobelovy ceny za mír Malála Júsufzajová - tí všetci a mnohí ďalší sa objavia v dlhoočakávanej špeciálnej časti.

Pozrite si upútavku na očakávanú časť:

Pochabá Pheobe, teda Lisa Kudrow (57), rozmaznaná Rachel - Jennifer Aniston (51), Courteney Cox (56), ktorá si zahrala poriadkom posadnutú Monicu, ďalej David Schwimmer (53) alias paleontológ Ross, Matthew Perry (50), predstaviteľ sarkastického Chandlera Binga, ale aj Matt LeBlanc (52), v seriáli ako fešný, ale neúspešný herec, večne hladný Joey Tribbiani - nebude chýbať ani jeden. Poslednú časť Priateľov sledovalo v roku 2004 len v USA vyše 50 miliónov ľudí. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

"Je to oficiálne! Mohli by sme byť ešte viac nadšení?" pýtala sa fanúšikov na Instagrame zjavne totálne nadšená Aniston. "Takáto vec sa nedeje každý rok, dokonca ani každých 10 či 15 rokov. Beriem to ako obrovské požehnanie, že som mala možnosť sa znovu vidieť so svojimi priateľmi a bolo to lepšie, ako kedy predtým,napísala na Instagram Courteney Cox. "Je také skvelé vás všetkých opäť vidieť," okomentoval blížiacu sa premiéru Matt LeBlanc. "Sme späť! Na čo sa tešíte najviac?" opýtal sa svojich vyše 7 miliónov fanúšikov Matthew Perry. "S kolegami som sa výborne bavil a s LeBlancom som si aj poriadne zdriemol," priznal David Schwimmer. Už len si počkať dva týždne na premiéru, aby sa dalo povedať, že tých 17 rokov čakania stálo za to. S 236 epizódami sú Priatelia jedným z nejúspešnějších televíznych projektov, snáď to špeciálna 237-ma časť potvrdí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Schwimmer (@_schwim_)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie