Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nahnevaná jojkárska hviezdička sa pustila do čerstvej mamičky: Ľudia ako ty by nikdy nemali mať deti!
Zdielať na

Nahnevaná jojkárska hviezdička sa pustila do čerstvej mamičky: Ľudia ako ty by nikdy nemali mať deti!

Zdroj: Instagram

Hoci by si mala v týchto chvíľach užívať dovolenku so svojou láskou, Nela Slováková sa poriadne obula do českej moderátorky, ktorá len nedávno porodila. Prečo? Pozrite si vide a pochopíte!

Nela Slováková je aktuálne v Mexiku, kam vyrazili so svojím partnerom, slovenským hokejistom Lukášom Kozákom. Ani tu však nemá pokoja...

Českým šoubiznisom už pár dní otriasa škandál moderátorky Emmy Smetany a jej partnera Jordana Haja. Dvojici sa pred mesiacom narodila druhá dcérka a to, ako ju českej verejnosti bližšie predstavili, bolo nanajvýš neštandardné. Obaja na sociálnych sieťach zverejnili video, na ktorom otec dievčatko drží pod ramenami a to pomyselne chodí po chodníku. Následne si ju prehodí cez plece. Toto video vzbudilo v Česku veľké vášne a ľudia sú pobúrení, ako prominentní rodičia s čerstvo narodeným bábätkom zaobchádzajú. Verejne sa do nich pustila aj Nela!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VIP BULVÁR (@vipbulvarek)

"Vy ste nemali mať deti, pretože z nich vďaka vášmu zaobchádzaniu urobíte mrzákov. Mesačné miminko si prehadzovať cez rameno ako handru a robiť z neho chodiaceho králika, gratulujem!!!" vyjadrila sa nekompromisne Slováková. Čo si o ich správaní myslíte vy?

Instagram/nelaslovakova

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

Súvisiace články

Najčítanejšie