Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Fitneska ukázala pravdu o plochom brušku: Ženy, veď TOTO je úplne normálne!
Zdielať na

Fitneska ukázala pravdu o plochom brušku: Ženy, veď TOTO je úplne normálne!

Zdroj: Instagram/ jenfit_uk

Aj vy ste nešťastné z toho, že hoci cvičíte a zdravo sa stravujete, vaše brucho je stále nafúknuté a po tehličkách ani stopy? Toto video vás povzbudí a upokojí zároveň!

Známa fitneska Jeni Honeyman sa rozhodla ukázať úprimnú pravdu a vypracovaných bruškách, ktorými sa mnohé krásky chvália na sociálnych sieťach a mnohé ženy jej za to ďakujú!

Trápia vás po pôrode kilá navyše? Toto vám radí Monika Beňová!

Pravda o plochom bruchu​

Koľkokrát ste si pri pohľade na krásne vytvarované fit brušká fitnesiek či celebrít povzdychli a zostali smutné z toho, že toto vy nikdy nedosiahnete?

Populárna fitneska sa rozhodla uviesť veci na pravú mieru a svojím úprimným videom ukázala, že aj ženy s pevným a vyšportovaným telom nemajú ploché bruško neustále a na konci dňa ho majú výrazne vyduté a „prifúknuté“ ako väčšina bežných žien.

TikTok/jenfit_uk

„Naše telá sú prirodzené a krásne!“ okomentovala svoj príspevok, v ktorom ukázala, ako vyzerá jej bruško ráno a potom v priebehu dňa po jedle a po vypití väčšieho množstva vody. Ak človek pravidelne je a pije dostatok vody, je úplne normálne, že brucho nemôže byť neustále ploché. Máte to takto podobne aj vy?

@jenfit_uk

Normalise bloating - Our bodies are natural and beautiful? ##bodyimage ##positive ##fyp ##bodypositive ##positivebody ##bloating ##bloatingisnormal ##blostin

♬ ily (i love you baby) - Surf Mesa

Inšpiratívne video fitnesky videlo už viac ako 2-milióny žien, z ktorých sa mnohé priznali, že presne toto potrebovali vidieť, pretože sa dookola trápia so svojím nedokonalým bruškom. Ako ste na tom vy? Tiež sa často vo večerných hodinách cítite ako v 5-tom mesiaci tehotenstva?

Vyskúšajte tieto účinné tipy, ktoré vám pomôžu zbaviť sa nafúknutého bruška!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JENI HONEYMAN (@jenfit_uk)

Súvisiace články

Najčítanejšie