Miliardársky manželský pár Gatesovci oznámili rozpad svojho manželstva. Idú sa rozvádzať

NETKY.SK • 4 Máj 2021, 07:12 • 2 min
Miliardársky manželský pár Gatesovci oznámili rozpad svojho manželstva. Idú sa rozvádzať

NEW YORK – Melinda a Bill Gates sa po 27 rokoch manželstva rozvádzajú.

slovakia

left justify in out

Manželský pár o tom informoval v spoločnom statuse na mikroblogovacej sieti Twitter. Melinda a Bill Gates napísali, že sa po 27 rokoch rozvedú. Uviedli, že tomuto rozhodnutiu dospeli po dohode a aj napriek práci na ich vzťahu, sa rozhodli ísť od seba.

 

Ako ďalej napísal pár, počas spoločných rokov života vychovali tri skvelé deti a založili nadáciu na pomoc ľuďom. Zároveň prisľúbili, že aj napriek tomu, že sa rozvedú, budú stále nápomocný a misie na pomoc nazraniteľnejším budú pokračovať.

 

„Po veľkom premýšľaní a množstve práce na našom vzťahu sme sa rozhodli ukončiť naše manželstvo. Už neveríme, že môžeme v ďalšej fáze našich životov rásť spoločne ako pár,“ uviedol Gates na Twitteri ako vysvetlenie. 

 

Ako uvádza televízna stanica BBC, pár sa zoznámil koncom 80. rokov, keď Melinda vstúpila do Billovej firmy Microsoft. Nadácia manželov Gatesovcov patrí medzi najväčších súkromných sponzorov Svetovej zdravotníckej organizácie a takisto sa aktívne angažuje v boji proti novému koronavírusu SARS-CoV-2.

 

Bill Gates podľa časopisu Forbes 4. najbohatším človekom na svete. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona