REPORTÁŽ: Raper Majself sa v klipe „Ruže“ spojil s Kalim, Netkám prezradil detaily ich spolupráce!

NETKY.SK • 1 Máj 2021, 10:10 • 2 min
REPORTÁŽ: Raper Majself sa v klipe „Ruže“ spojil s Kalim, Netkám prezradil detaily ich spolupráce!

Raper Majself vie v každom klipe prekvapiť niečím novým. V tom najnovšom sa spojil s Kalim a výsledkom je doslova akčný film s názvom „Ruže“. Prepracovaný videoklip od Juraja Škulu vyzerá ako trailer k trháku, objavili sa v ňom dokonca zápasníci z PerunGymu. V exkluzívnom rozhovore nám Majself prezradil, ako dlho sa pozná s Kalim, ako nakrúcali sexi scény s manželkou Julkou a aj na čom je okrem nej závislý!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Známy slovenský raper Majself začal s rapom už v šestnástich rokoch, dnes má na konte šesť albumov a množstvo fanúšikov. Postupne predstavuje skladby z pripravovaného albumu. Vizuálnu podobu dostala novinka „Ruže“, na ktorej spolupracoval s raperom Kalim. 

 

img

 

„Zbrane sú v tomto prípade slová – lupene ruží, ktoré pomyselne vnímam ako finálne zbohom negativite, respektíve ju pochovávam v sebe, že si ju už nepripúšťam a kladiem na to ruže. Umelci vidia a vnímajú všetky komenty k ich osobe či tvorbe a je na nich, či sa k tomu vyjadria alebo sa tvária, že sa ich to nedotýka. Ale celkovo je to hlavne o nastavení v hlave, čo si k sebe pripustíš a čo nie. Touto skladbou som im všetkým chcel „ružami“ odkázať, že ďakujem aj za to dobré, aj zato zlé, no stále si idem svojou cestou, či už sa to niekomu bude pozdávať alebo nie,“ vysvetľuje hlavnú myšlienku Majself.

 

Ďalším songom z nového albumu je zamilovaná novinka „Závislý“. Vizuál, v ktorom si Majself dokazuje lásku s manželkou Júliou, mal na starosti fotograf intímnych snímok Peter "P.Graphy" Lašut.

 

img

 

„Nielen skladba, ale aj samotný klip je podčiarknutím o čom vlastne ľudské vzťahy sú. Môžeme si dokazovať lásku aj materiálne, no nikdy to nebude dostačujúce, keď zo vzťahu vyprchá vášeň a iskra. Vzťah musí pulzovať ako ohnivá energia, ktorú musia obaja vo vzťahu stále rozdúchavať a nenechať vyhasnúť. Myslím, že v tomto klipe je dosť cítiť, že tá naša iskra je stále väčšia a väčšia, za čo som nesmierne šťastný, že mám po boku takú ženu akou je moja Julka," hovorí Majself.

 

img

 

Majself  - vlastným menom Michal Švehla pochádza zo Záhoria, je ženatý a má 10-ročného syna. Na čom je závislý, kedy vyjde nový album aj prečo nakrútil sexi scény s manželkou si môžete pozrieť v reportáži na Netkách.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona