Takto venčí Superman! Na bosých nohách šlapky, pod tričkom masívne bicepsy

Herec Henry Cavill je už nejaký ten rok v centre záujmu divákov aj novinárov. Len nedávno sa o to zaslúžila aj nová verzia filmu Liga spravodlivých, ktorú v režísérskom zostrihu Zacka Snydera vysiela HBO.

14.05.2021 00:00
610523987 Foto:
Herec Henry Cavill počas venčenia svojho psíka Kala v londýnskych uliciach.
debata

Tridsaťosemročný herec si však momentálne užíva chvíle voľna a bežného života. Hoci, vždy v ňom musí rátať aj s prítomnosťou paparazzov.

Tí ho zachytili aj uprostred týždňa v londýnskych uliciach, keď sa Cavill vybral vyvenčiť svojho štvornohého miláčika Kala (áno, meno dostal podľa Supermana – Kal El bolo kryptonské meno slávneho supermuža). Ak by išlo o bežného Londýnčana, asi by nikomu nepohlo ani brvou. V prípade Cavilla však pozornosť bola zaručená.

Predstaviteľ Supermana, ktorý stvárnil azda najslávnejšiu komiksovú postavu už v trojici filmov, mal tentoraz od svojej supermanskej podoby ďaleko. Oblečený len v teplákoch, na nohách flip-flopy, na hlave nasadená čapica a na tvári rúško. Čo ho so superhrdinom spájalo, boli nepochybne napumpované bicepsy. Spod čierneho trička vykúkali vypracované a mohutné svaly.

the witcher, witcher, zaklínač, geralt, henry cavill, Čítajte viac Ovácie, ale aj sklamanie! Tento seriál rozdelil svet, zo Zaklínača nová Hra o tróny nebude

Cavill sa udržiava neustále vo forme, keďže väčšina jeho filmových úloh je naviazaná nielen na mužný vzhľad, ale tiež množstvo akčných scén. Podobné si mohli užiť aj diváci projektu The Witcher (Zaklínač), ktorý s úspechom vysielala televízna platforma Netflix a ktorý sa dočká aj ďalších častí.

V Cavillovom súkromnom živote je už nejaký ten týždeň novinkou láska. Herec randí krátky čas s Natalie Viscuso, s ktorou ho zachytili objektívy pred pár dňami tiež v londýnskych uliciach. K nedávnym 38. narodeninám mu tiež Viscuso prvýkrát oficiálne verejne zablahoželala s tým, že ho nazvala „môj narodeninový chlapec“. Dvojica sa však inak ku svojmu vzťahu nevyjadruje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Superman #venčenie #Henry Cavill #The Witcher

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...