Každý motorkár pozná značku Piaggio

Každý motorkár pozná značku Piaggio

- in Nesmie vám ujsť, Zábava
0
Komentáre vypnuté na Každý motorkár pozná značku Piaggio
Každý motorkár pozná značku Piaggio

Či ste novopečený motorkár, alebo už jazdíte nejaký ten rok, určite ste sa pri výbere motorky alebo moto doplnkov stretli aj so známym talianskym výrobcom Piaggio. Ten láskou k motorkám nezahorel hneď od založenia značky. Najskôr ho vietor zavial k námorníctvu, potom ku koľajovej doprave či k letectvu, až sa v roku 1967 zrodil prvý praotec mopedu.

Láska ku skútrom s logom Piaggio

Každá značka má svoju históriu. Čím viac toho zažila, tým väčšiu šancu mala na to, aby sa poučila zo svojich chýb, odhalila svoje silné a slabé stránky a zamerala sa na to, v čom je skutočne dobrá. Takouto cestou si prešla aj značka dobre známa nielen v krajine založenia, v Taliansku, ale tiež všade vo svete. Piaggio totiž v dopravnom priemysle pôsobí už od roku 1882, avšak moto svet jej zavoňal až neskôr a dnes už môžeme povedať, že na trh dodáva samé špeciality. Prvé skútre s plastovou karosériou z 90-tych rokov niesli mená ako Hexagon, Bravo, Cosa, Superbravo či Grillo. Boli to hity medzi skútrami a nepútali len moderným prevedením, ale tiež výkonom.

Skúter s veľkými kolesami pod názvom Liberty bol o pár rokov neskôr na trhu hodnotený ako veľmi inovatívny a výrobca Piaggio si dal skutočne záležať na každom detaile. Za zmienku tiež stoja ostatné modely skútrov Piaggio, ako sú Beverly, Sporttouring Beverly či trojkolesový skúter Piaggio MP3, pri ktorého zrode sa dokonca hovorilo o revolučnom pokroku v motorkárskej sfére. Kto má rád zábavu a obratné mašinky, určite daný model Piaggio vyskúšal.

Netrvalo dlho a svetlo sveta uzrel MP3 Hybrid či MP3 Yourban pre mestské využitie s množstvom bezpečnostných prvkov. Hybridné prevedenia skútrov Piaggio sa stali obľúbenými najmä pre dokonalé spolužitie s mestským prostredím a nulovému zaťaženiu životného prostredia. Dnes sú už modely skútrov Piaggio symbolom talianskej elegancie na cestách a zaručujú maximálny komfort a bezpečnosť pri jazde.

Aj toto je Piaggio

Pod značkou Piaggio sa však neukrývajú len prepracované dopravné prostriedky, ale tiež moderné multifunkčné palubné počítače, relátka, zadné nosiče pre rôzne typy skútrov, držiaky kufrov, plexisklá (i zatmavené), pneumatiky, montážne sady, opierky pre spolujazdcov, spätné zrkadlá a adaptéry k nim. Jednoducho všetko, čo vašu jazdu na skútroch Piaggio ešte viac spríjemní a vylepší. Piaggio je vo vymýšľaní dokonalých technológií skutočne profesionál, a tak vám radosť z jazdy spraví aj najnovšia generácia 3-ventilového motora s vynikajúcim výkonom, no nie na úkor spotreby paliva či množstva vypúšťaných emisií. Motor bol navrhnutý tak, aby bol každý jazdec nadmieru spokojný s výkonom, hlučnosťou aj spotrebou paliva, za minimálneho množstva emisií. To sa vám bude páčiť! Nájdite tú svoju na www.eshopstyx.sk.

 

About the author

You may also like

7 vecí, na ktoré nezabudnite pri jarnej údržbe štvorkolky

Jarné obdobie je ideálnym časom na to, aby