Biznis

5 dôvodov, prečo je VÚB Mobil Banking ešte lepší ako Internet banking

"Ak používate Internet banking od VÚB, tak by ste mali vyskúšať aj mobilnú bankovú aplikáciu, ktorú si určite zamilujete. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 12. mája 2021 13:53
5 dôvodov, prečo je VÚB Mobil Banking ešte lepší ako Internet banking Foto: VÚB banka
S touto aplikáciou budete mať svoje peniaze vždy na blízku, bezpečne a jednoducho. Stiahnite si ju zadarmo podľa typu svojho smartfónu.

A prečo by ste teda mali používať aplikáciu VÚB Mobil Banking?

1. Smartfón je lepšie zabezpečený ako počítač
Podľa odborníkov na bezpečnosť je mobilný telefón lepšie chránený ako počítač. Vírusy pre mobily nie sú natoľko rozšírené a pripojenie s našou aplikáciou je spoľahlivo šifrované pokročilou technológiou.

2. Super bezpečné a super rýchle prihlásenie
Namiesto kódov a autorizačných správ jednoducho použijete Váš odtlačok prsta alebo rozpoznanie tváre. Ak preferujete kód, môžete si zvoliť aj prihlásenie číselnou kombináciou.

3. Už nikdy nebudete musieť opisovať IBAN
Pri platení faktúr cez apku VÚB Mobil banking iba namierite kameru na faktúru a všetky údaje sa automaticky prenesú do platobného príkazu. Koniec preklepov! Rovnako rýchlo si zistíte zostatok na účte či dobijete kredit. Všetky tieto a mnohé ďalšie úkony zvládnete jednoducho niekoľkými ťuknutiami prsta na displeji.

4. Váš mobil dokáže nahradiť platobnú kartu
S aplikáciou VÚB Mobil Banking máte prístup k Vašim peniazom aj bez platobnej karty. Na bezpečný výber z bankomatu Vám stačí vygenerovať si kód v aplikácii. Aj zablokovanie či odblokovanie platobných kariet ide najľahšie práve cez aplikáciu.

5. Najrýchlejšia pomoc na diaľku
Ak potrebujete s niečím pomôcť, naši kolegovia sú Vám najbližšie cez VÚB Mobil Banking. Môžete si dohodnúť stretnutie cez telefón alebo videohovor a vybaviť všetko potrebné aj na diaľku bez návštevy pobočky.

Pozrite si aj ďalšie skvelé funkcie, ktoré nájdete v aplikácii VÚB Mobil Banking. A vyskúšajte ju ešte dnes.

Ak potrebujete pomôcť s inštaláciou, pozrite si náš rýchly návod na YouTube.

Komentáre