Napriek aktívnemu zavádzaniu technologických inovácií sú lúpeže a krádeže naďalej pohromou spoločnosti, ktorá významnému počtu ľudí prináša veľa nepríjemných situácií a problémov. Otázka, ako ochrániť náš dom pred zlodejmi preto zostáva stále aktuálna a vôbec sa jej relevantnosť neznížila.

Možností, ako si ochrániť svoje rodinné sídlo je niekoľko. Veľmi dobrým riešením sú kvalitné bezpečnostné dvere, no my vám predstavíme aj špičkové kamerové systémy, ktoré môžu byť v kombinácii s nimi a pevnými žalúziami tým najlepším riešením pre celú vašu rodinu a jej ochranu.

„Strážny pes“, o ktorého sa nemusíte starať

Ak si chcete byť istí, že je váš majetok monitorovaný, mali by ste zvážiť využitie vhodných bezpečnostných systémov. Tým najstarším spôsobom komplexnej ochrany majetku bol vždy dobrý strážny pes, ktorého ste ale museli dobre nakŕmiť a poriadne sa oň postarať.

Inteligentné kamerové systémy ale vašu starostlivosť nepotrebujú. S pripojením na potrebný zdroj dokážu zaznamenať všetko, čo sa v okolí vášho domu, firmy alebo majetku deje aj bez vašej prítomnosti. Výhodou tohto moderného a profesionálneho systému je, že okrem štandardných funkcií monitorovania okolia prostredníctvom vytvárania záznamu a jeho archivácie, disponujú pridanou hodnotou vo forme inteligentnej video analýzy.

Smer pohybu, rozoznanie tváre alebo EČV vyhodnocuje IVA technológia naozaj presne, takže o všetkom, čo sa deje u vás doma alebo v obchode či firme máte naozaj detailný prehľad.

Zvýšená úroveň ochrany na akomkoľvek mieste

Moderné kamerové systémy sú v porovnaní s klasickou zvukovou signalizáciou oveľa praktickejšie, pohodlnejšie a efektívnejšie. Používatelia si ich vysoko vážia najmä pre modernú technológiu HD obrazu, ktorý je možné zaznamenať, uložiť a prenášať na veľké vzdialenosti aj vtedy, keď máte zatiahnuté obľúbené žalúzie a svetelné podmienky nie sú práve ideálne.

Moderné kamerové systémy sú obľúbené aj pre ich možnosť inštalácie na akomkoľvek mieste. Univerzálny dizajn, ako aj moderné technológie prenosu dát a napájania zaisťujú ľahkú obsluhu celého systému, ktorý sa aj bez vašej prítomnosti stará o kontrolu v celom objekte.

Tak sa o tom presvedčte.