Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

(Staro)noví milenci v šoubiznise: Pred 17 rokmi bolestný rozchod, dnes... Tak to je BOMBA

Zobraziť galériu (9)

LOS ANGELES - Opäť si k sebe našli cestu! Hoci patrí Jennifer Lopez (51) medzi najsexi ženy šoubiznisu, v láske sa jej akosi nedarí. Jej posledným partnerom bol športovec Alex Rodriguez (45), s ktorým plánovala svadbu. Namiesto svadobných zvonov však ich vzťahu zazvonil umieračik. Ako informujú zahraničné médiá, úspešná umelkyňa našla útechu v náručí muža, ktorý je verejnosti dobre známy.

Písal sa rok 2002, keď medzi Benom Affleckom a Jennifer Lopez preskočila povestná iskra. Dvojica v tom čase nakrúcala film s názvom Láska s rizikom. Medzi atraktívnou herečkou a rovnako fešným kolegom panovala silná príťažlivosť a keď svetu oznámili, že sa zasnúbili, fanúšikovia boli nadšení. Avšak v septembri 2003 zásnuby zrušili a rozišli sa. Neskôr sa opäť dali dokopy, ale v roku 2004 sa ich cesty definitívne rozišli. 

Obaja sa s odstupom času netajili tým, že ich rozchod bol pomerne bolestivý. Dôvodom vraj bol odlišný spôsob života. Kým Jennifer poctivo pracovala na svojej kariére a vyznávala zdravý životný štýl, Bena lákali večierky a alkohol.

Jennifer Lopez a Ben Affleck v čase, keď tvorili zamilovnaný pár.
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez a Ben Affleck v čase, keď tvorili zamilovnaný pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Odvtedy ubehli roky. Z oboch sa v priebehu nich stali rodičia. A aj napriek Affleckovým problémom s chľastom sa obaja môžu pochváliť viacerými kariérnymi úspechmi. V láske to však bolo inak. Obaja majú za sebou nevydarené manželstvá i vzťahy, ktoré skrachovali. 

Ben naposledy randil s krásnou 33-ročnou kolegyňou Anou de Armas, do ktorej bol zamilovaný ako taký tínedžer. Začiatkom roka ale vyšlo najavo, že sa cez telefón rozišli. Bolestivý rozchod má za sebou aj Jennifer, ktorá sa s Alexom Rodriguezom rozišla krátko po tom, ako vyšlo najavo, že si vypisoval správy s inými ženami. 


Nečakaný ROZCHOD v šoubiznise! Tieto slová mnohým zlomia srdce...

Šokujúci ROZCHOD v šoubiznise? Doma má bohyňu a on... TOTO nemyslí vážne!


V médiách sa však v uplynulých dňoch objavujú oveľa krajšie a príjemnejšie správy. Vyzerá to totiž tak, že Jennifer Lopez a Ben Affleck si k sebe po rokoch opäť našli cestu. Za sebou majú spoločný výlet do Montany a nejednu spoločnú večeru. „Tá chémia medzi nimi je neskutočná. Akoby pokračovali tam, kde pred rokmi prestali. Veľmi si užívajú spoločnosť toho druhého,” prezradil zdroj z okolia dvojice a mnohí fanúšikovia veru neskrývajú nadšenie. Bena si totiž po boku krásnej Jennifer vedia dokonale predstaviť. 

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa intenzívne stretávajú.
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez a Ben Affleck sa intenzívne stretávajú.  (Zdroj: profimedia.sk)

Paparazzi nedávno nafotili Bena Afflecka ako vystupuje z auta Jennifer Lopez.
Zobraziť galériu (9)
Paparazzi nedávno nafotili Bena Afflecka ako vystupuje z auta Jennifer Lopez.  (Zdroj: profimedia.sk)

Médiám sa podarilo zistiť aj to, ako spoločné chvíle bývalých milencov vníma Alex Rodriguez. Ten vraj neskrýval prekvapenie a bol šokovaný. S Jennifer sa údajne snažil komunikovať, avšak jej reakcie boli veľmi strohé. Nuž, nečudo, keď sa venovala Benovi...

Viac o téme: Jennifer LopezBen AffleckJLo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu