Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Smutný spor, ktorý sa už nikdy nevyrieši! Adele zomrel otec, roky spolu nekomunikovali
Zdielať na

Smutný spor, ktorý sa už nikdy nevyrieši! Adele zomrel otec, roky spolu nekomunikovali

Archívna reportáž

Len málo vecí je v živote smutnejších, ako keď sú v najužšej rodine spory. Žiaľ, neraz to býva zlyhanie otca, ktoré navždy zanechá stopy na duši jeho potomkov. Presne to je aj prípad svetovej super hviezdy, britskej speváčky Adele (33). O tom, že otca vyslovene nemá rada dokonca hovorila aj verejne. Šancu na nápravu vzťahu už ale, žiaľ, nikdy nedostanú.

Britská speváčka Adele, ktorá za ostatný rok šokovala najmä výraznou zmenou vzhľadu, keď schudla takmer 50 kíl, prišla o otca. Mark Evans zomrel vo veku len 57 rokov, prehral dlhý boj s rakovinou hrubého čreva, informuje portál The Sun. No ani v posledných týždňoch života ho jeho dcéra nekontaktovala.

Adele sa nikdy netajila tým, že k otcovi nemá práve vrelý vzťah. Jej mamu Penny totiž opustili, keď mala budúca spevácka hviezda len tri roky. Vzťahy sa im pritom zhoršovali spolu so stúpajúcou kariérou Adele. Nepochybne k tomu prispel aj Markov vzťah k alkoholu. "Každý deň som do seba lial dva litre vodky, či sedem - osem litrov piva. Takto som pil tri roky, bohvie ako som to prežil. Hlboko som sa hanbil za to, čo sa zo mňa stalo, a vedel som, že to najláskavejšie, čo môžem pre Adele urobiť, je zabezpečiť, aby ma v takomto stave nikdy nevidela," vyjadril sa kajúcne. No nestačilo to.

Na ďalší album necháva fanúšikov čakať už príliš dlho, zatiaľ aspoň ohuruje štíhlou líniou:

​Ešte kým nebola Adele svetová superhviezda sa v jednom z rozhovorov na margo otca vyjadrila: "Nie je to tak, žeby som ho nenávidela, je to môj otec". No keď už dobýjala hitparády, spravil osudovú chybu - poskytol rozhovor, kde o Adele rozprával. Aj jeho exmanželka, mama Adele, mu vraj vtedy povedala, že to nemal robiť. Škoda už ale bola vykonaná a cesty sa zarúbali. V roku 2013 oznámil, že bojuje s rakovinou, no s Adele to ani nepohlo. Vtedy sa vyjadril, že sa bojí, že nikdy neuvidí ani svojho vnuka Angela, žiaľ, nemýlil sa.

Adele práve oslávila 33. narodeniny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Hoci sa Mark Evans viackrát vyjadril, že sa s Adele udobrili a ich spor bol len "nedorozumenie", speváčka to vždy rázne poprela. Celkom jasne a pred celým svetom to povedala na udeľovaní cien Grammy v roku 2017, keď dojímavo ďakovala svojmu manažérovi. "Sme spolu už desať rokov a milujem ťa, akoby si bol môj otec. Tak veľmi, veľmi ťa milujem. Ja ale nemám rada svojho otca, to je tá vec. Teda to neznamená veľa. Takže ťa milujem tak, ako by som milovala svojho otca," povedala vtedy Adele natvrdo. Zdroj z blízkosti speváčky ale aktuálne tvrdí, že smrť otca sa jej predsa len dotkla.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie