Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Šport

08. mája 2021

Nadal v dueli o semifinále ATP nestačil na Zvereva, skomplikujeme mu to Roland Garros



Piatková štvrťfinálová prehra na turnaji ATP v Madride predstavuje pre španielskeho tenistu Rafaela Nadala nečakanú komplikáciu pred vrcholom ...



Zdieľať
spain_tennis_11765 339d3c6640dd4ff295f51332430dfb83 676x450 8.5.2021 (Webnoviny.sk) - Piatková štvrťfinálová prehra na turnaji ATP v Madride predstavuje pre španielskeho tenistu Rafaela Nadala nečakanú komplikáciu pred vrcholom antukovej sezóny - grandslamovým turnajom Roland Garros v Paríži.

Tretia prehra so Zverevom po sebe


Tridsaťštyriročný rodák z Baleárskych ostrovov nestačil v dueli o semifinále na Nemca Alexandra Zvereva. Podľahol mu 4:6, 4:6, pričom s 24-ročným Hamburčanom prehral v treťom stretnutí po sebe. V týchto zápasoch navyše zakaždým nezískal ani set.

"Mám v sebe negatívne pocity, pretože to bol pre mňa dôležitý týždeň," uviedol Nadal.

Španiel mal z vystúpení v Madride dobrý pocit, no proti Zverevovi mu to nešlo podľa predstáv. "V rozhodujúcich momentoch som urobil všetko zle. Spravil som príliš veľa nevynútených chýb," dodal.

Priaznivo naladený aj napriek prehre


Napriek štvrťfinálovej prehre sa snažil nájsť aj pozitíva."Tento týždeň som spravil mnoho dobrých vecí. Darilo sa mi aj na tréningu. Celkovo odchádzam z Madridu priaznivo naladený, ale je tam zlý pocit z toho, že som odohral zápas ako bol tento," skonštatoval Nadal.


Zdroj: Webnoviny.sk - Nadal v dueli o semifinále ATP nestačil na Zvereva, skomplikujeme mu to Roland Garros © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Tóth sa pred OH v Tokiu predstaví asi už len v Šamoríne, súťažil tam aj pred „zlatým“ Riom 2016
<< predchádzajúci článok
Slováci sa v príprave trápia s efektivitou, podľa asistenta Handzuša však musia byť aktívni a šance prídu