Dobré noviny
Žena videla na internete experiment. Vyskúšala ho a z vajec zo supermarketu má spoločníka
Tímea Gurová
Tímea Gurová

Žena videla na internete experiment. Vyskúšala ho a z vajec zo supermarketu má spoločníka

— Foto: Adele Phillips

Adele sa o vajíčko príkladne starala asi mesiac.

WALES 8. mája – Mnoho ľudí stále neveriacky krúti hlavou. Mladá Britka tvrdí, že sa jej doma vyliahlo kačiatko z vajec kúpených v supermarkete. Adele na sociálnej sieti videla video, v ktorom sa tvrdilo, že prísť k malému kačiatku sa dá aj takýmto spôsobom a chcela to vyskúšať. „Objednala som si inkubátor a ponechala v skrini. Vo videu sa hovorilo, že vajíčka sú stále plodné, keď si na ne posvietite a vo vnútri je stále vidieť žily,“ vysvetľuje Adele pre walesonline.co.uk.

Foto: Adele Phillips

Z balenia kačacích vajíčok, ktoré kúpila v supermarkete, túto podmienku spĺňalo len jedno a práve z neho vzišiel aj Morris. Vajíčko asi mesiac udržiavala v správnej teplote, 3 až 4-krát denne ho otáčala. Potom sa pomaly začal zobáčikom predierať von. „Najprv som si nebola istá, či by som mu nemala pomôcť dostať sa von, lebo cez dierku vykukovalo asi 48 hodín. Na ďalší deň, keď som prišla z práce, kačiatko už bolo preč zo škrupinky a dívalo sa na mňa,“ teší sa Adele.

Foto: Adele Phillips

Na začiatku šlo len o experiment a kačku si doma nechcela nechať, teraz však zmenila názor a dokonca mu kúpila spoločníka a na dvore im chce vybudovať jazierko. „Je taký zlatý, túli sa k mojim ušiam aj vlasom. Vždy, keď sa na mňa pozrie, tak moje srdce ide explodovať.“  

Už ste čítali?