Jaroslav Naď odovzdal Petre Vlhovej poďakovanie. Venoval jej aj zážitkový deň so Silami pre špeciálne operácie

NETKY.SK • 29 Apríl 2021, 12:03 • 2 min
Jaroslav Naď odovzdal Petre Vlhovej poďakovanie. Venoval jej aj zážitkový deň so Silami pre špeciálne operácie

BRATISLAVA - Minister obrany SR Jaroslav Naď dnes v priestoroch ministerstva prijal členku Vojenského športového centra DUKLA Banská Bystrica a držiteľku veľkého krištáľového glóbusu za celkové prvenstvo vo Svetovom pohári v zjazdovom lyžovaní v sezóne 2020/2021 Petru Vlhovú.

slovakia

left justify in out

Pri tejto príležitosti jej, spolu s poďakovaním za vynikajúcu reprezentáciu vojenského centra a tiež celého Slovenska, venoval poukaz na zážitkový deň so Silami pre špeciálne operácie. "Veľká česť privítať našu top lyžiarku a zároveň DUKLÁČKU," napísal na sociálnej sieti Naď. 

 

img

 

Petra Vlhová je držiteľka veľkého krištáľového glóbusu za celkové prvenstvo vo Svetovom pohári v zjazdovom lyžovaní v sezóne 2020/2021. "Je mi nesmiernou cťou, že si vo svojom už opäť tréningovom harmonograme našla čas na stretnutie. Petra je spolu s ďalšími top športovcami členkou našej Dukly, preto sme sa rozprávali o tom, ako jej vieme pomôcť či už po materiálnej stránke, ale chceme byť nápomocní aj v iných oblastiach, ktorými disponuje rezort obrany a môže ich využiť aj Petra," spomenul na Facebooku minister obrany.

 

Súvisiaci článok: Prezidentka v paláci privítala Petru Vlhovú. Ďakuje jej za to, že dokázala potešiť ľudí v ťažkých časoch

 

img

 

Rozprávali sa aj o budúcnosti lyžiarskych asociácií a zmienili sme aj prípravu na nadchádzajúcu olympiádu. "Pri tejto príležitosti mi nedalo porozprávať sa s našou najlepšou lyžiarkou o bežných veciach," dodal.

 

Prečítajte si tiež: Ukončenie spolupráce Petry Vlhovej so svojským trénerom Liviom Magonim nie je prekvapením, komentujú médiá

 

img

 

Najviac ho podľa neho pobavila veta, ktorou Petrina mamka povzbudila svoju dcéru pred pretekmi. “Peťka, hlavne pomaly,” citoval Jaroslav Naď Petrinu mamu. "Naozaj inšpiratívne stretnutie, veľká vďaka, dvere rezortu máte vždy otvorené," dodal na záver Naď.

 

Súvisiaci článok: Petra Vlhová začala prípravu na novú sezónu v Jasnej. O nových členoch tímu zatiaľ nechce hovoriť

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona